Ideális tagjelöltek

CCH tagok, leendő klubtag jelöltek, érdekességek...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Gyerekek én agyfaszt fogok kapni!!! Dejavue-m volt. Ma jövök haza a hévtől. Erre egyszercsak, mit látok AE-101 esben sima sedan ban. Két nőci. Azt hittem, hogy a Jeti nyomott pofán. Komolyan mondom legközelebb kiállok az útra egy puskával és egy pótkerékkel :P :D
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Sajnos nem volt nálam szórólap, ezért csak lefotóztam :wink:

(fotó)
Eladva...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

És ők nem fotóztak vissza téged? :lol:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Max. 2 hónap és kiderül, bár egy előző fotóról is már levelet kellett volna kapnom :)
Eladva...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Még nem is láttam Corolla rendőrt :) Csak az afgánoknál. Tök jó. Na látod nálatok tudják mi aminőség. Ha nem is egy speed gép, de hogy nem szarik be alattuk az is biztos!

Paradoxxx! Próbáld már meg őket beszervezni! Halál komolyan! Mekkora feeling lenne, ha ott lenne a tagok közt. Netán még eljönnének egy találkozóra is. Egy kis rendőr felvezetés? :)
Na meg nem utsó sorban kapcsolat. menj be a kapitányságra és kérdezd meg, hogy ki lehet az illetékes. hogy engedik-e, hogy az autó képei, adatai fent legyenek az oldalunkon. Aztán már csak egy olyan járőrt kéne keresni aki szereti ha abba a corollába ül és szimpatikus neked is! :)
hm? hm?
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Értettem, irány a sajtóosztály :lol: Én is pont azon gondolkodtam, hogy végre megjött a rendőrség esze, és megbízható autót vesznek. Persze volt egy második, reálisabb gondolatom is :) Én sem láttam még, de örömmel töltött el :)

(Amúgy a klubtagságba ne éljük bele magunkat, szerintem már az is haladás, ha egy galériára való képet tudunk csinálni az autóról, és pár gondolatot lejegyezhetünk azoktól, akik használják.)
Eladva...
Pacsker

Persze!

Amint valamit sikerül intézni szólj :) Elvileg benne vagy a PR-be. Van gyakorlatod :)

Ja megbízhatóságról. Gödöllőn szoktak jaszkarizni a rendőrök C4-el :lol: :lol:
Meséljem, h 2006 legrosszabb autója, népítélet, ...? :D Ismeritek
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Pacsker írta:Persze!

Amint valamit sikerül intézni szólj :) Elvileg benne vagy a PR-be. Van gyakorlatod :)

Ja megbízhatóságról. Gödöllőn szoktak jaszkarizni a rendőrök C4-el :lol: :lol:
Meséljem, h 2006 legrosszabb autója, népítélet, ...? :D Ismeritek
Nem rosszabb,mint a wagon r+!
Az is röhejes! :D
Balázs

C-POWER!!!!!
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

A II. ker-i hekusoknak van Logan-je....
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

A várban pedig egy Smart cirkál... De ha jól tudom az M1-esen van Audi TT Coupe is :)
Eladva...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

paradoxx írta:A várban pedig egy Smart cirkál... De ha jól tudom az M1-esen van Audi TT Coupe is :)
Kíváncsi lennék,hogy csinálták,hogy majdnem az összes szart össze veszik!

Ki lehet a tanácsadójuk? :D
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker

Lehet valami notorius menekülő szolgálaton kívül :) :lol:

Neki természetesen Toyotája lehet :)
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

B26 írta:Kíváncsi lennék,hogy csinálták,hogy majdnem az összes szart össze veszik! Ki lehet a tanácsadójuk? :D
Az Audival pl. az a helyzet, hogy az Audi gyár adta a rendőrségnek. Gondolom a Smart is hasonlóképpen került be a flottába :) Egyébként a flottabeszerzéseket állítólag (;)) a borítékok vastagsága dönti el :)

De nemrég hallottam, hogy talán Bulgáriában vannak elég érdekes rendőrautók, pl. 911 Carrera. Nem közbeszerzésről van szó, hanem az ellopott, és az országban megtalált/lefoglalt autók szivárognak be a rendőrségi flottába. Tehát ha Bulgáriában a saját autód villog le, akkor ne csodálkozz :D
Eladva...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

paradoxx írta:
B26 írta:Kíváncsi lennék,hogy csinálták,hogy majdnem az összes szart össze veszik! Ki lehet a tanácsadójuk? :D
Az Audival pl. az a helyzet, hogy az Audi gyár adta a rendőrségnek. Gondolom a Smart is hasonlóképpen került be a flottába :) Egyébként a flottabeszerzéseket állítólag (;)) a borítékok vastagsága dönti el :)

De nemrég hallottam, hogy talán Bulgáriában vannak elég érdekes rendőrautók, pl. 911 Carrera. Nem közbeszerzésről van szó, hanem az ellopott, és az országban megtalált/lefoglalt autók szivárognak be a rendőrségi flottába. Tehát ha Bulgáriában a saját autód villog le, akkor ne csodálkozz :D
Néznék nagyokat,mert ha a kocsim lefoglalják marad a gyaloglás,s hát gyalog nehéz gyorshajtáson érni az embert!:)
Balázs

C-POWER!!!!!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

paradoxx írta:

Néznék nagyokat,mert ha a kocsim lefoglalják marad a gyaloglás,s hát gyalog nehéz gyorshajtáson érni az embert!:)
Balázs

C-POWER!!!!!
Válasz küldése