Sancy írta:Üdv,
elkészültem a leltárral. Cikkszámokkal, leírásal, árakkal. (több mint 300 tétel)
Sok cucc van, főleg Corolla, Carina, Carina E, Celica, Camry, Land Cruiser, Hilux, Avensis, Yaris, Mr2....
Igény esetén elküldöm mailben, vagy a Driveomról is letölthető. Posta, személyes átvétel megoldható.
Köszönöm.
Szia!
Nekem 2000 es E11 faceliftem van. Annak ugyanilyen a kulcsa.
De a 2006 -os E12 TS-emnek is ugyanilyen a kulcsa.
Szerintem jonak kell lennie, de az a biztos ha utananezel a cikkszamnak. Potyara ne vedd meg...
Sancy írta:Üdv,
elkészültem a leltárral. Cikkszámokkal, leírásal, árakkal. (több mint 300 tétel)
Sok cucc van, főleg Corolla, Carina, Carina E, Celica, Camry, Land Cruiser, Hilux, Avensis, Yaris, Mr2....
Igény esetén elküldöm mailben, vagy a Driveomról is letölthető. Posta, személyes átvétel megoldható.
Köszönöm.
Szia!
Nekem 2000 es E11 faceliftem van. Annak ugyanilyen a kulcsa.
De a 2006 -os E12 TS-emnek is ugyanilyen a kulcsa.
Szerintem jonak kell lennie, de az a biztos ha utananezel a cikkszamnak. Potyara ne vedd meg...
Igazad van, lecsekkoltam itthon, valóban olyan az én kulcsom is.
Cikkszám alapján nekem csak Yarishoz hozta (persze nem annyira tudom hol lenne érdemes csekkolni), azért lehet lecsapnék rá.
Még magát a központi zárat sem bontottam ki a donorból - jó lenne ha jönne már valami enyhébb idő az udvaron szereléshez
Elkészült az új alkatrész lista update, naprakész készlettel, kibővitve pár száz új tétellel....
Magunk között, zárt csoportokban megosztást , továbbküldést megköszönöm:)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Mickwolt írta:Most már használhatja kupon “£50 Off for Coilovers”, hogy a legjobb ár coilovers, csak a coilovers ár felett £ 300, a kupon érvényes, ezt a kupont lesz érvényes 2017.2.6-2017.6.6.
Ezek szerintem univerzális kiegészítők voltak.
Megfogod, átfúrod, ahol te akarod és felrakod.
"2D"-s lapok és nincsenek benne lökhárító, sárvédő süllyesztések szerintem.
De attól függetlenül Toyo és retro.
Klubelnök
Nekem nincs, de sanszos, hogy a korabeli (P8-P9) Starleteke jo lehet neked.
Klubelnök
Köszi! A neten találtam csak sajnos nincs raktáron elérhető. A neten olvasgatok, és úgy néz ki h a starlet, tercel vonal is jó lehetne. Ha más nincs marad az ebay.
xenium írta:Köszi! A neten találtam csak sajnos nincs raktáron elérhető. A neten olvasgatok, és úgy néz ki h a starlet, tercel vonal is jó lehetne. Ha más nincs marad az ebay.
Ha nem kellenek a mostaniak, akkor lehet azokból kiindulva kicsit állítani a magasságon amúgy (egy fokkal igényesebben, mint a flexes Jóska módja ).
AA63 Celica '83 -
ZZE121 Corolla '06 - 'A Felhő'
Ha nem látod a robbantott ábrákat ToyoDIY-en írj privát üzenetet, tudok neked segíteni!
domi007 írta:
Ha nem kellenek a mostaniak, akkor lehet azokból kiindulva kicsit állítani a magasságon amúgy (egy fokkal igényesebben, mint a flexes Jóska módja ).
Köszönöm, gondolkodtam rajta, de végül egy vogtland szett mellett döntöttem.