Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Örülünk, hogy ránk találtatok!
Biztos sikerrel jártok nálunk! Kérdezzetek bátran és osszátok meg velünk élményeiteket, tapasztalataitokat!
Biztos sikerrel jártok nálunk! Kérdezzetek bátran és osszátok meg velünk élményeiteket, tapasztalataitokat!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
bemutatkozás
Sziasztok!
Új tag vagyok és van egy 1,4 VVT-s 2000-es kiadású Corollám már 7 éve.Teljesen megvagyok elégedve vele.Most van a motorba úgy 195 ezer.Nem régen lett gáz /Jánoshalmi Bácsgépker/beszerelve és így egy kicsit olcsóbb a mûködés.8-8,5 l/100km gázból.Kinek van tapasztalata gáz téren ?Ja ,igen és honnan lehetne hozzá beszerezni egy pár ködlámpát?Elõre is köszönöm a választ!
Sziasztok
Új tag vagyok és van egy 1,4 VVT-s 2000-es kiadású Corollám már 7 éve.Teljesen megvagyok elégedve vele.Most van a motorba úgy 195 ezer.Nem régen lett gáz /Jánoshalmi Bácsgépker/beszerelve és így egy kicsit olcsóbb a mûködés.8-8,5 l/100km gázból.Kinek van tapasztalata gáz téren ?Ja ,igen és honnan lehetne hozzá beszerezni egy pár ködlámpát?Elõre is köszönöm a választ!
Sziasztok
- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Szia!
Üdv a klubban! Örülünk, hogy egy újabb taggal bõvültünk!
Gázról személy szerint nem tudok sokat, viszont az érdekelne, hogy mennyibe fáj egy ilyen átalakítás..
A ködlámpát legolcsóbban vaterán, racing-bazáron tudsz taláni. Én két részletben vettem meg õket, és nem volt vészes az ára.
Üdv,
Zsoltee
Üdv a klubban! Örülünk, hogy egy újabb taggal bõvültünk!
Gázról személy szerint nem tudok sokat, viszont az érdekelne, hogy mennyibe fáj egy ilyen átalakítás..
A ködlámpát legolcsóbban vaterán, racing-bazáron tudsz taláni. Én két részletben vettem meg õket, és nem volt vészes az ára.
Üdv,
Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
ködlámpa
Szia Zsoltee!
Köszi az infót próbálkozom!Tokkal vonóval 195 ezer volt a gáz beszerelés,egyenlõre semmi gond nincs!
Üdv:Laci
Köszi az infót próbálkozom!Tokkal vonóval 195 ezer volt a gáz beszerelés,egyenlõre semmi gond nincs!
Üdv:Laci
- Dr Corolla
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2000
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6 TTE
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Dr Corolla
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2000
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6 TTE
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Inkább az adott típus alkatrészeinek topicjában, a motorban egybe motorok szoktak inkább gazdát keresni.Dr Corolla írta:és máris érdeklõdnék hengerfej és egyéb alkatrészek ügyében:) A motor rovatban kéne??
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- KunLacus
- Újonc

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Egyik barátom mutatott itt pár verdát, és hogy láthassam õket, regelnem kellett. Hát így kerültem ide.
Néha elszalad velem a csikó, és sok hülyeség jut eszembe kocsi alakítás, pofozás terén, aztán legtöbbször anyagiak híján meghiúsulnak a dolgok.
Amúgy egy 2001-es 3 ajtós Corollám van... már lassan 3 éve.
Csajok és a Toyota örökké!!
Egyik barátom mutatott itt pár verdát, és hogy láthassam õket, regelnem kellett. Hát így kerültem ide.
Néha elszalad velem a csikó, és sok hülyeség jut eszembe kocsi alakítás, pofozás terén, aztán legtöbbször anyagiak híján meghiúsulnak a dolgok.
Amúgy egy 2001-es 3 ajtós Corollám van... már lassan 3 éve.
Csajok és a Toyota örökké!!
Lacus
'01-es 1,4-es 3ajtós (E11 facelift)
'01-es 1,4-es 3ajtós (E11 facelift)
Üdv minden Corolla tulajnak!
Sokat keresgéltem mindenfélét az autómmal kapcsolatban, így tévedtem erre az oldalra.
Az én történetem elég hosszadalmas, most csak röviden írok néhány dolgot idõhiány miatt.
Két évvel ezelõtt vettem 38.000km-rel egy sedan Corollát elsõ tulajdonosától, mivel én szinte mindenhova egy céges géppel járok így mindössze 10-10,5-E km-t tettem bele a Toyóba. Ha jól emlékszem most úgy 48-E + néhány száz körül van benne. Télen nem használom egyáltalán, az elõzõ idõs tulaj sem vitte ki hóba, de legalább nem kell kerekeket cserélgetni télire (nincs is hozzá téligumi sem). Nagyon szeretem, csendes, precíz mind motorikusan, mind szerkezetileg. Kényelmes fõleg a rugózása (hátul is független). Szegény nagyon poros a garázsban, de az biztos hogy nem adom el SOKÁIG. Ez egy teljesen gyári állapotú teljesen sérülésmentes mai napig vezetett szervízkönyves példány. pedig 2001.12.havi.
Nagyjából ennyi.... Már nagyon várom a tavaszt
)))
Majd még jelentkezem.....
Csao
Sokat keresgéltem mindenfélét az autómmal kapcsolatban, így tévedtem erre az oldalra.
Az én történetem elég hosszadalmas, most csak röviden írok néhány dolgot idõhiány miatt.
Két évvel ezelõtt vettem 38.000km-rel egy sedan Corollát elsõ tulajdonosától, mivel én szinte mindenhova egy céges géppel járok így mindössze 10-10,5-E km-t tettem bele a Toyóba. Ha jól emlékszem most úgy 48-E + néhány száz körül van benne. Télen nem használom egyáltalán, az elõzõ idõs tulaj sem vitte ki hóba, de legalább nem kell kerekeket cserélgetni télire (nincs is hozzá téligumi sem). Nagyon szeretem, csendes, precíz mind motorikusan, mind szerkezetileg. Kényelmes fõleg a rugózása (hátul is független). Szegény nagyon poros a garázsban, de az biztos hogy nem adom el SOKÁIG. Ez egy teljesen gyári állapotú teljesen sérülésmentes mai napig vezetett szervízkönyves példány. pedig 2001.12.havi.
Nagyjából ennyi.... Már nagyon várom a tavaszt
Majd még jelentkezem.....
Hali! Köszi szépen jómagam és Toyó nevében is.....
Szerintem sem sok ilyen állapotú példány van mint az enyém.
Segítséget szeretnék kérni még abban, hogy miként lehet képet beilleszteni a fórumba a válaszom mellé? Nem igazán vagyok jártas még az oldalon. Szerettem volna betenni egy képet, igaz tavaly nyáron készült de az lényegtelen. Megint írok összevissza.
Köszi elõre is a segítséget.
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni még abban, hogy miként lehet képet beilleszteni a fórumba a válaszom mellé? Nem igazán vagyok jártas még az oldalon. Szerettem volna betenni egy képet, igaz tavaly nyáron készült de az lényegtelen. Megint írok összevissza.
Üdv.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Eloszor fel kell toltened valahova, pl kephost.hu, es egyeb hasonlo oldalak, lehetoleg ne a kepfeltoltes.hu-t hasznald. Ez utan az igy kapott linket rakd a hozzaszolasba [img]es[/img] tagek koze! Ha nyomsz egy valasz gombot egy olyan hozzaszolasra, amiben van kep, ott latni fogod az eredeti hozzaszolas kodjat peldakent.Gyurci25 írta:Hali! Köszi szépen jómagam és Toyó nevében is.....Szerintem sem sok ilyen állapotú példány van mint az enyém.
Üdv.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd