Ideális tagjelöltek

CCH tagok, leendő klubtag jelöltek, érdekességek...
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Hát igen, ha nem a barátnőm navigál és a térképünk sem 5 éves valószínüleg más felé kanyarodtunk volna. Pest szélén egy igen érdekes kereszteződésben balra fordulnánk, s jön szemből egy piros Corolla. Erre barátnőm "a tesómnak is ilyen van csak GT i" és nem is olyan sokára a tükörben mepillantottam a piros autót. A többit meg már tudjátok. Azóta már haza értünk, fék készülőben, és felvagyunk matricázva. Természetesen , ha tudok mindenben nagyon szivesen segítek. (esetleg alkatrész cikkszámok stb.)Bár neten keresztül nehéz diagnosztizálni, de azért ha valakinek gondja van nyugodtan kérdezzen, ha tudok ugyis segítek. Persze ha nem vagyok éppen pont másnapos. :lol:
Véleményem szerint nagyon jó kis kapcsolat alakult ki közöttünk és nagyon örülök a találkozásnak. Csak az a fránya távolság ne volna.
A barátnőm már agyal, hogy szerevezzünk egy talit itt Kunfehértón, van egy kis tavunk üdülő tereülettel ill. campingel stb.
De szerintem Tökölön majd csevegünk.
Addig is legjobbakat mindenkinek.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

Sziasztok

Ma voltam a fogarasi uti nagy boltba és volt szerencsem távozáskor megpillantani velem szembe egy gyönyörü szép AE-86-ost. Nem is kell mondanom hogy azonnal utána és már adtam is neki a szorolapot.
A kedvesével volt és mind a ketten nagyon rendesek és jofejek voltak. Egyböl mondtak hogy persze hogy jönnek. Kérdezték hogy a gödöllöi AE-86 -osok mar klubtagok e de mondtam hogy még nem. Erre mondta hogy akkor majd szol nekik.
Már alig várom :D
AE92 gti ( 4A-GE)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Anzsi!!!

Remélem átírtad a honlapcímet?!
Nagyon fontos! És kérek minden tagot, hogy amíg nem tisztázódik a honlapkérdés, enm nyomtatjuk ki az új szórólapokat, mindenki tollal húzza át a szórólapon a dyneset és felülre írjátok fel, hogy http://corollaclubhun.extra.hu

Nagyon fontos, mert ha érdekli is a tagjelöltet, nem tud semmit tenni. Nem tud felnézni az oldalra.

Köszönöm!
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Szórólap ügyben ki az illetékes? Nap, mint nap látok sok ideális jelöltet, nagyon megszaporodtak felénk az E12esek, de ma gyönyörű békaszeműt is láttam... semmi feltűnő tuning, de az ápoltság látszott, meg szép aluk...
kisa.
E12 facelift
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

kis_andras írta:Szórólap ügyben ki az illetékes? Nap, mint nap látok sok ideális jelöltet, nagyon megszaporodtak felénk az E12esek, de ma gyönyörű békaszeműt is láttam... semmi feltűnő tuning, de az ápoltság látszott, meg szép aluk...
Dettó! Tökölön szeretnék min. 30 db. szórólapot magamhoz venni, mert én is szoktam látni 1-2 Corollát naponta!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

decaon16 írta:
kis_andras írta:Szórólap ügyben ki az illetékes? Nap, mint nap látok sok ideális jelöltet, nagyon megszaporodtak felénk az E12esek, de ma gyönyörű békaszeműt is láttam... semmi feltűnő tuning, de az ápoltság látszott, meg szép aluk...
Dettó! Tökölön szeretnék min. 30 db. szórólapot magamhoz venni, mert én is szoktam látni 1-2 Corollát naponta!
1-2? :D felénk rengeteg van... én napi 30at simán látok... mondjuk átlagba megyek hetente kb 600km-t, de van amikor 1000felett :)
meg ezen a környéken amúgy is rengeteg van :wink:
kisa.
E12 facelift
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

kis_andras írta:
decaon16 írta:
1-2? :D felénk rengeteg van... én napi 30at simán látok... mondjuk átlagba megyek hetente kb 600km-t, de van amikor 1000felett :)
meg ezen a környéken amúgy is rengeteg van :wink:
Na látod Andris, pont ezért kérek csak 30-at, mert több nem bizti hogy elfogyna! Különben pedig aki a kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli! :P
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Izzítunk egy raklappal Tökölre!!!!
Polo ügyben se maradjatok le. Halásztelken mezcsere! :)
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Írtam a mailt.

Megpróbálunka ddigra nyomtatni. Szórólapokat. Egy a gond személy szerint se időm se pénzem. De valahogy megoldjuk.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Ma reggel melóba jövet láttam egy állat AE-86 os. Szép fehér volt. Sok matrica rajta. Hátul a kipufnál jó kormos volt a lökös. Tehát látszik hogy tapossa neki a srác. Hát sajna utána nem tudtam rohanni. M3 as kivezetőnél láttam. Na ez van. Majd megvadásszuk egyszer.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Gyerekek én most visítani sikítani ordítani fogok.
Eszméletlen dolgot láttam ma. Azt hittem berosálok

Jövök haza a hétől erre, a sorompó miatti sorban áll egy Corolla, benne két gyönyörű szemüveges lánnyal. AE-92 es volt Szürke színű és csodálatos állapotban. Te szent atya ég. Hát én meg mindt egy díszfasz kb visítva rohantam oda a szórólappal. Mutatom a szórólapot lehúzzák az ablakot. A vezető csajszi kiszól Köszi megyünk mi is Tökölre.
Mondom én is akkor Köszike sziasztok! SZiasztok kb százszor.
Hát fülig érő szájjal biztos szép látvány lehettem. De én még ilyet nem láttam főleg hogy még köszönjenek is. Ez eszméletlen.

Na jött is rá a hidegzuhany nehogy elbízzam magam

kövök tovább, erre a sorban áll egy Piros AE-92 es is. Két srác ül benne. Én meg szórólap mint egy fegyver előkap. Odamegyek. Sziasztok. nem csatlakoznátok a Corollla klu.... Hát itt beszól a gyerek. Most muszály ezt? Mennyé má el. Hát nagyon randán néztek úgyhogy , akkor ne haragudjatok bocsika sziasztok ennyivel elsiettem onnan. Mondom nem várom meg hogy kiszáljanak. Pedig üdvözült mosollyal mentem oda, hát a két nőci után. Te szent ég mondom. Két kocsi egyszerre. Ekkora mázlit. Hát jó nagy pofáraesés lett belőle.

De gyerekek két gyönyőrű lányt egy Corollában. A látvány értitek. Az megfizethetetlen. Így legyen nőm :D
Na jó úgy hogy még csatlakoznak is nem csak köszönés vagy valami.

Smylikban kifejezve ez volt:
:shock: :) :D :lol: 8) :oops: :P :x :D :? :( :o :roll: :(
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Layosh! Ezt kihagytad -- :mrgreen:

A srácok reakciója kettős: már megkeresték őket, nem 1x és únják ill. tesznek az egészre, rossz napjuk volt stb. de ha ott lesznek Tökölön, mutass már rájuk légyszíves, ok?

A lányoké üdvözítő, több ilyenre lenne szükség :) :) Remélem, ott lesznek a talin!!

Elporladva 2016...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Tegnap éjjel olyan verdát láttam,mint Cindr-é!
Egy csinos csaj vezette.
Majdnem leállítottam,de szórólapom nem volt,s egy vén pasival volt!

Ez van! :(

Talán Tökölön ott lesz!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zed Kristianz írta:Layosh! Ezt kihagytad -- :mrgreen:

A srácok reakciója kettős: már megkeresték őket, nem 1x és únják ill. tesznek az egészre, rossz napjuk volt stb. de ha ott lesznek Tökölön, mutass már rájuk légyszíves, ok?

A lányoké üdvözítő, több ilyenre lenne szükség :) :) Remélem, ott lesznek a talin!!
Kihagytam öcsém!!!!
Hát mi a fenét csináljak ott a dugó kellős közepén????
Mit mondhattam volna nekik? :oops: :oops: :oops: :oops:
Azóta verem magam a földhöz. Frankón ilyen látványt gyerekek.
Megszólalni nem tudtam. Mások is azt mojndják mé nem hívtad el őket valahova? OMG mondom.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Szerda kora du-n (13h?) Balázzsal (CindR) jöttünk, az ő kocsijával ketten és a III. ker Szőlőkert utcában a Toyota szalon felé haladva látunk szemből egy E9-s kicsi fehéret.
Mondom CindR-nek villantson. Vagy későn tettük vagy nem vette észre, de Irvine volt az a rajtkockás fehér 1.8D-ben!!!!!
Huh, hiába kassítottunk és néztünk hátra, biztos sietett és nem állt meg.

Tökölön megkeressük! 8)

Elporladva 2016...
Válasz küldése