Köszönjük a gyors és kielégtő választ Szullosz kollega
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nagyon szépen köszönöm! Remélem, nem okozok bajt. Az SST az olyan, mint a számítógépen a jumper, azaz simán egy darab drót, ugye?
És hogy-hogy minden villogni fog? És melyiket figyeljem ezek közül? Mindegyiket?
Köszi még egyszer!
FRISSÍTÉS: Asszem, kezdem érteni: Az ABS lámpa fogja mutatni az ABS hibakódokat, a Check Engine a motor hibakódokat stb. na majd délután meglássuk.
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Egy gemkapocsból kialakított SST segítségével tegnap megnéztem a hibakódokat. A furcsa az volt, hogy ráadtam a gyújtást, összekötöttem a 4-est és a 13-ast, ekkor a légzsák visszajelző lámpa elkezdett ütemesen villogni, de kódot nem adott, mindig ugyanúgy villogott. A check engine folyamatosan égett, meg se mukkant. Ezek szerint nem tárolt el hibakódot?
Frissítés 08/09/22: Voltam az autóval a Sakuránál (amúgy is kellett zöldkártyáztatni, az meg úgyis ugyanannyi mindenütt), kiolvasták a hibakódot; ezek szerint mégis betárolt valamit. Az első oxigénszenzor rosszalkodott valamit, de most kimérték és semmi baja; azaz: Nesze Semmi, fogd meg jól...
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
DBandesz írta:Merre van az E11-ben a pollenszűrő? Jön hozzám egy műszakiztatásra és nem sok infóm van róla...
Bár nem ismerem a típust, de szerintem két helyen keresheted. Az egyik a motortér felől a szélvédő alatti vízelvezető borítás alatt, a másik az anyósülés előtt a műszerfal aljánál (fiókos megoldással).
DBandesz írta:Merre van az E11-ben a pollenszűrő? Jön hozzám egy műszakiztatásra és nem sok infóm van róla...
Bár nem ismerem a típust, de szerintem két helyen keresheted. Az egyik a motortér felől a szélvédő alatti vízelvezető borítás alatt, a másik az anyósülés előtt a műszerfal aljánál (fiókos megoldással).
Azt biztosan mondhatom, a vízelvezető alatt tuti nincsen, mert már szétszedtem a törlőmechanikát, de nem ütköztem ilyesmibe....
De engem is érdekelne, hol kell nézni...
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szia!
Nem tudom megoldódott-e már a dolog, de a kesztyűtartó alatt van a pollenszűrő. Be kell feküdni a kesztyűtartó alá, és ott már meglátod. Én már cseréltem az enyémben, és ha jól emlékszem akkor 4db kis műanyag csavar/patent tartja a helyén. Célszerszám nem kell, kézzel ki lehet szedni.
Üdv: Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Még várom a gépet a naaagy műtétre (műszakira kell felkészíteni... ), csak úgy voltam vele, hogy jobb az ilyen dolgokra előre felkészülnöm. Azért köszi!
Van egy kis problémám a kicsi lilasággal
Jobb oldalon hátul a lámpánál beázik a csomagtartóm
Esetleg van valakinek valami jó ötlete, hogyan szüntessem meg?
Hatchback kivitelről van szó, békalámpás.
Előre is köszi!
Zsoltee
CCH vezetőségi tag
Biagio írta:Egyszerűen és nagyszerűen meglhet oldani, ha szépen megvárod, hogy kiszáradjon a felület, megtisztítod és színtelen szilikonnal behúzod a réseket.
Köszönöm a segítséget!
Azt hiszem hajszárítóval rásegítek a száradásra, mert jövő tavaszig nem lesz annyira jó idő, hogy magától kiszáradjon
Aztán elő a szilikon.
Majd jelzem mi lett az eredmény!
Még egyszer köszönöm!
Zsoltee
CCH vezetőségi tag