Egyszer már csőbe húztalak, ez a minimum.
E9 alkatrészek (1987-1992)
Ennek örülök. Hátha összejönparadoxx írta:Ezt ugye nem mondod komolyan?Megpróbáltuk, nem jött be, és mint mondtam, nem mentem hiába, a vizuális élmény megérte azt a távolságot
Ráadásul az Ebay-es fickó válaszolt, az övé elvileg nem jó az enyémbe, de tud olyat szerezni, ami nekem kellÚgyhogy most nem kímélem az e-mailem
Az email legalább ingyen van.
Idegesítsd addig amíg nem szerez eggyet
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
-
Pacsker
Tibi!
Ha csak a fúvókák átmérője más az 1.4-as és 1.6os porlasztóséba, akkor nekem van egy a régiről. AE82 Liftback sima 4A 8V-s motorhoz volt. Egy vákumszelep hiányyzik róla. Vagyishát megvan csak kicsit el van deformálva a széle. Asszem ennyi. Azt tudom, hogy jól fogyasztott az enyémen!
Nem az árról akarok beszélni, szerintem megoldjuk okosba, de ha érdekel szólj!
Ha csak a fúvókák átmérője más az 1.4-as és 1.6os porlasztóséba, akkor nekem van egy a régiről. AE82 Liftback sima 4A 8V-s motorhoz volt. Egy vákumszelep hiányyzik róla. Vagyishát megvan csak kicsit el van deformálva a széle. Asszem ennyi. Azt tudom, hogy jól fogyasztott az enyémen!
Nem az árról akarok beszélni, szerintem megoldjuk okosba, de ha érdekel szólj!
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Ha talalok uj motort, akkor beszelhetunk rolaToytib írta:Akkor azzal nem is lessz problémád.
Az eggyik legjobb karburátor amit a TOYOTA használt![]()
Minimum 10db-ot el tudnék belőle adni ha tudnék szerezni.
De nem tudok.
Teny, a mostanin kivul sosem volt vele problema (a mostani is csak minimalis elallitodas volt)