Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A galériából 5 képhez nyúltam hozzá Photoshoppal. (Csúcsfények, árnyékok) Ebbõl kettõt megtaláltál
Volt egyébként egy Zeiss polár a képek felénél a gépen. Ezért látni be az ablakon és olyan érdekesek a tükrözõdések.
Eredeti NSX:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Hú Matyi, köszi szépen a képet, iszonyat ügyes vagy.
Itt lehet szemléltetni a kerékdõlés értelmét!
A terhelt oldalon (jobb) tökéletesen, teljes felülettel feszül a gumi az aszfaltra.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Nagyon jó volt ma is. Ha tehetem minden alkalommal ki fogok menni és talán majd valamior fel is megyek a pályára, de õszintén már sajnálom és féltem a sajátomat felvinni a ringre...
bubidisc írta:Hát igen, a jó söfõr majdnem mindegy, hogy mivel megy.
Haha
Ez nem egészen így van!
Rohadtul nem mindegy hogy milyen értékû vasat dobsz el valamelyik kanyarban.
Tudom hogy az esetek túlnyomó részében nincs jelentõsebb kár, de láttunk már totálkárosra tört autót is a ringen.
Én valószínûleg meg öngyilkolásznám magam ha fejtetõre hajítanék egy 5-6 milliós autót, viszont ha elszúrok valamit és összetöröm a én olcsó, mindenféle tuning alkatrészt nélkülözõ autómat, maximum a haza szállíttatás fájna a legjobban.
Pont ezért nem vadulok az AE86-al
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Sziasztok! Elég jól sikerült a nap, a legfontosabb, hogy autó nagyon egyben volt. Elnézést akit nem tudtam vinni jobb egyben, de erõsen túljelentkezés volt...Legközelebb bepótoljuk Végén Karottával jót "meccseltünk" egy AMG bálna mercivel és egy kombi m5-el.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.