Pacsker írta:Szerintem egy alap béka G6 TTE, csak matricázva van, nem?
Bár Lackónak igaza van a WRC szárny miatt, plusz a kamutetõlégbömlõ is WRC-re vajaz
Tényleg, a tetõszellõzõ fel sem tûnt.
Mintha olvastam volna magyar cégrõl, akik készítenek WRC bodykit-et E11-re.....
Láttam tegnap a Hungárián egy alábbi színû FT86-ot.
Nem néztem be, tuti, hogy ez volt. A színe miatt néztem oda és egyértelmûen ez a forma volt. Viszont oldalról láttam. Lehet "a" Subaru volt?
Az FT-re azt mondták a TMH-ban, hogy leghamarabb júli vége, augusztus elején érkezik meg az elsõ db Mo-ra. Nyugaton lehet már értékesítik?
Tud errõl a példányról valaki valamit?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Láttam tegnap a Hungárián egy alábbi színû FT86-ot.
Nem néztem be, tuti, hogy ez volt. A színe miatt néztem oda és egyértelmûen ez a forma volt. Viszont oldalról láttam. Lehet "a" Subaru volt?
Az FT-re azt mondták a TMH-ban, hogy leghamarabb júli vége, augusztus elején érkezik meg az elsõ db Mo-ra. Nyugaton lehet már értékesítik?
Tud errõl a példányról valaki valamit?
Ha mas nem, tesztauto mar eselyes, hogy van par az ujsagiroknal, szerintem hamarosan viszont latod valamelyik autos oldalon...
Mindenesetre az MX-5 Yusho kicsit jobban piszkalja a fantaziamat, azt hiszem, abban koszonthetjuk az S2000 utodjat... Ideje elkezdeni felretenni a penzt.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Amikor még - a jogsi szerzés közelében - vezethettem apukám céges toyota Carina E-jét, felmerült bennem, hogy az autógyártás ezen a ponton meg fog akadni, mert ennél tökéletesebb formát nem tudnak majd kifejleszteni. Valamennyire igazam volt. A 80-as 90-es években kijött formák még sokak számára jelentik az igazit. Nyilván meg voltak a fejlõdés irányának az okai. Csak remélni tudom, hogy ismét lesznek egyszerû de nagyon jól eltalált formájú, méretû autók, mint pl. az új yaris.
Szóval igen, bár nem corolla, jöhetne a klubba!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Igen, majd rakok is képeket. Kint voltam kb du. 1-tõl 4-ig.
Klubelnök