Egyébként minden stimmelt.
Nincs róla öbb képet? Mit akarnak prezentálni rajta? Karosszéria, vagy csak egy "robbantott ábra"?

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

J. Zsoltinak nem TS-e van emlekeim szerint, hanem 1ZZ turboja, Mozso regi csigajaval.Pacsker írta:Fórumon nincs regisztrálva "Jakabék" Mozso ismeri õket. Nagy Tuningmájsztrok, ha jól tudom Mozso kocsijában is rendesen benne van a munkájuk.
Bár azért E12 TS-bõl van egy pár db.
Carina Coupe 1.6 DX

Én is lehet vele találkoztam tegnap. Szentendrei a tulja, ha jól emlékszem, de ott van egy másik is, ami G6 azt hiszem, már volt linkelve talán.Pacsker írta:Épp most ment el tõlem egy WRC kasznis E11
Sima 4A-FE az autó, de 4 brutál széles üvegszálas sárvédõvel, WRC szárnnyal, légbeömlõvel... Érdekes látvány. A kerékagyak 5 csavaros Celica-k, hogy felférjen rájuk a nagy OZ kerék.
Természetsen invitáltam a klubba!

Toyota klub nyari talija Kakucson szerintem.Bohi írta:Én is lehet vele találkoztam tegnap. Szentendrei a tulja, ha jól emlékszem, de ott van egy másik is, ami G6 azt hiszem, már volt linkelve talán.Pacsker írta:Épp most ment el tõlem egy WRC kasznis E11
Sima 4A-FE az autó, de 4 brutál széles üvegszálas sárvédõvel, WRC szárnnyal, légbeömlõvel... Érdekes látvány. A kerékagyak 5 csavaros Celica-k, hogy felférjen rájuk a nagy OZ kerék.
Természetsen invitáltam a klubba!
Gödöllõn a SZIE egyetem elõtt mentem és jött velem szembe... Villogtam integettem és pörögtem is meg, nagy nehezen megtaláltam. Egy fiatal csajé, faterjától kapta 18. szülinapra. 4E-FE TTE elsõ lökös meg hátsó szárny és persze felmatricázva...
Aranyosak voltak, egybõl kaptak szórólapot és örültek neki! Jönnek majd talira meg a fórumot is megnézik majd. Valami toyota találkozóra mennek júlisban... Tud errõl valaki valamit???
Sajna az ültetés hiányzik meg a belsõ is csak sima... de szép látvány!
Carina Coupe 1.6 DX