Pacsker írta:Rosszul nézed.
Az ET49-es felni ha ugyan olyan széles, mint a lemez (márpedig igen), akkor beljebb lesz, nem kijjebb!
Szarul is fog kinézni, plusz lehet, hogy beleér a kerékjáratba, fékbe, lengéscsillapítóba.
Szerintem nem pálya
Valóban...most hogy nézem, u.o. felni szélesség mellett vándorol befelé a futómû felé a felni, ahogy nõ az ET...
Én az ajtóba (ha jól emlékszem) 16-os Sony Xplodot tettem, kalaptartóba szintén Xplod, de ovál (ki volt vágva...)
Ha nincs kivágva a kalaptartó, szerintem ne csúfítsd el! Gondolom, nem hangnyomás versenyre készülsz. Anno céges Clioba, ajtóba vettem két Magnat 3 utas valamit, egy jó JVC fej, és gyönyörûen szólt!
Nekem bent van gyárilag a kábel, Liftbackben is tutira ott van. Az oldalsó mûanyag kárpitot nézd meg, mekkora fér el benne, de ne bántsd a kalaptartót! Szerintem...
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
ToyoDIY és emlékeim szerint ott van a helye, bár lehet, hogy valami más takaró akármi kellene oda, mert nekem pl. egy kis tálca szerû valami van ott. A gyári elsõ lehet, hogy valami ortopéd alakú, nekem simán bement az Xplod... De mielõtt veszel bele valamit, azért kapd le a kárpitot; és azért várd meg, míg valaki, aki nálam jobban ért hozzá, jelentkezik
A képet méretezd át légyszíves maximum 800 szélességûre!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kb. 5 perc (nekem )
Pár csavar (4 db) és patent (sok)
Szóval, kipattintod óvatosan az elektromos ablak kezelõpaneljét, lehúzod a csatlakozóját; aztán a kék körökkel jelölt helyen leveszed a takarómûanyagot, kiveszed a csavarokat; a zöld nyilakkal jelzett helyen 2 db patent van, amit úgy tudsz kivenni, hogy picit (~3 mm-t) benyomod a közepét, majd a szélénél fogva kihúzod; a piros körökkel jelzett helyen szintén egy.egy csavar fogja a nyitó karon illetve a behúzó "süllyesztésen" keresztül a kárpitot. Ha kivetted a nyitókart, vagy kiakasztod a nyitórudat, vagy kicsit lógatod a kárpiton, vagy alátámasztod, majd meglátod. Ha minden csavar kint van, már csak azt a néhány db patentot kell kipattintani a kárpit aljánál, vigyázva, se a patent, se a kárpit ne sérüljön... A kárpitot kicsit felfelé húzva tudod leemelni, mert az ajtó nyitógombja a helyén marad.
Valahogy így...
én már azt is megtanultam,hogy ha elektromos dolgot piszkálok,lehúzom az aksit elõtte..igaz eddig mindig csak a biztosítékig jutott a dolog,de nem árt vigyázni..nekem csapta már ki az elektromos ablak is,mert a kipattintáskor nem voltam óvatos..