Van egy viszonylag nagyon szép, azt használom augusztus óta. Megjártam Prágát is vele. De csak OT-val helyezhetõ forgalomba, veterán elõminõsítéssel ki van vonva a forgalomból. (az, hogy augusztus óta használom, ne tévesszen meg! Véletlen 2 piros autóm van. )
A másik esztétikailag csúnyább, ki van lakatolva, mûszaki vizsgán hibátlanul ment át. (nahjó, kézifék nincs - kéne bowden). Elsõ futómûre kb 1 év garancia, motorba szûrõk, olajak kicserélve. Augusztus óta van mûszaki rajta. Papírokkal minden rendben.
Van egy viszonylag nagyon szép, azt használom augusztus óta. Megjártam Prágát is vele. De csak OT-val helyezhetõ forgalomba, veterán elõminõsítéssel ki van vonva a forgalomból. (az, hogy augusztus óta használom, ne tévesszen meg! Véletlen 2 piros autóm van. )
A másik esztétikailag csúnyább, ki van lakatolva, mûszaki vizsgán hibátlanul ment át. (nahjó, kézifék nincs - kéne bowden). Elsõ futómûre kb 1 év garancia, motorba szûrõk, olajak kicserélve. Augusztus óta van mûszaki rajta. Papírokkal minden rendben.
horvatht írta:Úgy örülök, hogy a hirdetést azután változtatta meg és írta fel a hibáit az autónak, miután megnéztük, még telefonba se mondta el ezeket a dolgokat: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... o--3534557
Szia !
Lehet, hogy valami piti baja van (gyertya, kábelek...vagy csak kicsit meg
kell hajtani) A füstölés szintén a hosszabb állás miatt lehet. Barátnõmnek
volt egy ugyanilyenje (optika nélkül), az is füstölt hidegen. Szelepszár-
szimmering csere, és (elvileg) abbahagyja.
Nem rábeszélni akarlak, de lehet, hogy érdemes törõdni vele.....bár ti
láttátok. Alkuképes ?
horvatht írta:Úgy örülök, hogy a hirdetést azután változtatta meg és írta fel a hibáit az autónak, miután megnéztük, még telefonba se mondta el ezeket a dolgokat: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... o--3534557
Szia !
Lehet, hogy valami piti baja van (gyertya, kábelek...vagy csak kicsit meg
kell hajtani) A füstölés szintén a hosszabb állás miatt lehet. Barátnõmnek
volt egy ugyanilyenje (optika nélkül), az is füstölt hidegen. Szelepszár-
szimmering csere, és (elvileg) abbahagyja.
Nem rábeszélni akarlak, de lehet, hogy érdemes törõdni vele.....bár ti
láttátok. Alkuképes ?
A gyertya lehet, hogy esélyes, de én nem értek nagyon az autószereléshez. Részemrõl 100ért el is hoztam volna, de apám meg bátyám autószerelõ haverja nagyon lebeszéltek, még kedden lehet futunk vele egy kört.
Hogyh nem veszi meg senki? Én nem értem ezt. Mostmár 180 az ára....
Hát ez nagyon jól néz ki! Mászkálósnak jobb nem is kéne!
Hátdemi...van még, amirõl nem tudtam:
Toyota Starlet EP71 Turbo S, Turbo R
Aztak.mindenitvadbaromállatzsírkirály!!!
2E-TEU...ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
Megvenni ezt a fehér gyöngyszemet itthonból, venni donort Japániából (esetleg Angolországból), egy kis teszek-veszek, majd menés.
Pontosabban: óriási menés
Starlet klubosok húzogatnák lefele a sliccedet sûrûn
Starlet EP71 2E-TEU 1295ccm 81/110 Compact 3tg japan Turbo S,Turbo R 86-
Starlet EP71 2E-TEU 1295ccm 81/110 Compact 5tg japan Turbo S,Turbo R 86-
Ja, és ez: "Japanese only Full-time 4WD models EP85" se lehet kutyus.
Hirdetés szerint 203ezer, kocsiban is annyi. Lehet, hogy tényleg annyi van benne, de se váltó, se kormány nem eredeti, szóval azokon nem látszik. Viszont az ülések szépek, úgyhogy elképzelhetõ.
Andrew vedd már meg!
Mostmár rohadt olcsó! A hengert pont lesz... Megcsinálom neked, vagy intézek másik motort. Úgyis jön a 2E-TE, nem?
Ebben az autóban a beltér és a gyári spoiler szett a lényeg!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Andrew vedd már meg!
Mostmár rohadt olcsó! A hengert pont lesz... Megcsinálom neked, vagy intézek másik motort. Úgyis jön a 2E-TE, nem?
Ebben az autóban a beltér és a gyári spoiler szett a lényeg!
Nem akartam írni amíg nincs itt az autó, mert csak holnap hozza fel a tulaj, de egy kis telefonos alkudozás után pár órája megvettem.
horvatht írta: kis telefonos alkudozás után pár órája megvettem.
Mennyiért?
Óó hát micsoda kérdés ez. Amúgy 100ért, én helyszínen is annyiért hoztam volna el, de ott volt egy kis vívódás mindkét fél részérõl. Aztán hazajöttünk és láttam délután, hogy végül 120ra levitte ha.hu-n. Akkor volt a telefon, hogyha házhoz szállítja akkor én még mindig adok érte 100at, de még egyszer nem megyünk le érte. Szóval holnap este jön az én elsõ autóm haza.
horvatht írta: kis telefonos alkudozás után pár órája megvettem.
Mennyiért?
Óó hát micsoda kérdés ez. Amúgy 100ért, én helyszínen is annyiért hoztam volna el, de ott volt egy kis vívódás mindkét fél részérõl. Aztán hazajöttünk és láttam délután, hogy végül 120ra levitte ha.hu-n. Akkor volt a telefon, hogyha házhoz szállítja akkor én még mindig adok érte 100at, de még egyszer nem megyünk le érte. Szóval holnap este jön az én elsõ autóm haza.
Gratula!
Szerintem q...va jó választás! A most eladó autók közül a legesztétikusabb! Csodaszép. Ennyiért ajándék! Ha a rendbehozatal érdekel még mindig, beszélhetünk róla! Elvállalom szívesen!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)