Ideális tagjelöltek
- CindR
- Gyakori látogató

Ma egy gyönyörű szép bukó lámpás AE86 "búgott el" mellettem... Fehér volt, és emlékeim szerint fekete volt a motorháztetője, és piroslott a sport bizti öv (talán ötpontos). Eszméletlen hangja volt, mély, nem hangos, de mégis a környék rá figyelt... Végérvényesen meg vagyok fertőzve, nekem egyszer kell egy AE86... 
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
-
Pacsker
Layosh írta:Tegnap délután megyek hazafele és éppen a bosnyákon állok a lámpánál. Erre látom hogy megint jön egy szép piross Sedan Corolla. Már többször láttam. Hát mondom mit vesztek vele odamegyek hozzá. Odamentem sőt inkább letámadtam szabályosanDe rögtön benne volt az emberke. Rohant de azért rögtön mesélte hogy a kis sedan AE 92 ese 1,6os sima 4A-FE motoros injektoros. Már ment vele 205 öt négy emberrel. Az nem semmi. Imádja mondta. Belül is makulátlan a kocsi. Kívül kell rajta karroszériázni egy picit. Úgyhogy odaadtam neki az eggyetlen szórólapot ami éppen nálam volt. hát remélem tag lessz. Egy újabb egyedi autóval gazdagodnánk mert a kasztnira kézírás jelleggel rá van feste a Corolla szócska. Nagyon szép.
Jó tag ügyes tag!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ha valóban reggel akkor szavadon foglak.Pacsker írta:Layosh írta:Tegnap délután megyek hazafele és éppen a bosnyákon állok a lámpánál. Erre látom hogy megint jön egy szép piross Sedan Corolla. Már többször láttam. Hát mondom mit vesztek vele odamegyek hozzá. Odamentem sőt inkább letámadtam szabályosanDe rögtön benne volt az emberke. Rohant de azért rögtön mesélte hogy a kis sedan AE 92 ese 1,6os sima 4A-FE motoros injektoros. Már ment vele 205 öt négy emberrel. Az nem semmi. Imádja mondta. Belül is makulátlan a kocsi. Kívül kell rajta karroszériázni egy picit. Úgyhogy odaadtam neki az eggyetlen szórólapot ami éppen nálam volt. hát remélem tag lessz. Egy újabb egyedi autóval gazdagodnánk mert a kasztnira kézírás jelleggel rá van feste a Corolla szócska. Nagyon szép.
kapsz egy csokit Lajos!
![]()
Jó tag ügyes tag!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jah AE 86 hozzám is beférne. a Gti maradna családi mobilnak az AE 86 al meg lehet bohóckodni. Most egyébként nem azé de én írnék egy mailt a BAZSÓ GÁBOR nak hogy csatlakozzon. Mit szóltok hozzá?CindR írta:Ma egy gyönyörű szép bukó lámpás AE86 "búgott el" mellettem... Fehér volt, és emlékeim szerint fekete volt a motorháztetője, és piroslott a sport bizti öv (talán ötpontos). Eszméletlen hangja volt, mély, nem hangos, de mégis a környék rá figyelt... Végérvényesen meg vagyok fertőzve, nekem egyszer kell egy AE86...
Én tényleg írok egy szép kultúrált mailt. De ha már kitaláltam én akarom.
Biztos jó fej és lehet el is jönne.
-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Karottához visszatérve......Matyi, nézd vissza a klubbos emileket, mert már írtam neki március környékén. 
Akkor semmi. Vagy azért tették fel a klubbot a honlapjukra.
Nyugodtan próbálkozzatok. Nagyobb már a klub, hátha......
Én örülnék a legjobban, főleg, ha el is jönne talikra

Emil a honlapon!
Nyugodtan próbálkozzatok. Nagyobb már a klub, hátha......
Én örülnék a legjobban, főleg, ha el is jönne talikra
Emil a honlapon!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Oksa! Én estére írok neki egy szép kultúrált mailt.Zed Kristianz írta:Karottához visszatérve......Matyi, nézd vissza a klubbos emileket, mert már írtam neki március környékén.
Nyugodtan próbálkozzatok. Nagyobb már a klub, hátha......![]()
![]()
Én örülnék a legjobban, főleg, ha el is jönne talikra![]()
Emil a honlapon!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Tegnap tettem rá egy AE95-s 1.6 4WD kombira egy szórólapot. Nincs über állapotban, de télen nagy királyság!!!!!
Igazán tagozódhatna!
Előtte Colossal futottam össze a Kunigunda útján, OFF cégautójával. Én a zöldkártyásomtól jöttem, ő nem!
Nem bíztatott a sátoros részvételével kapcsolatban. Várjunk a csodára!
Igazán tagozódhatna!
Előtte Colossal futottam össze a Kunigunda útján, OFF cégautójával. Én a zöldkártyásomtól jöttem, ő nem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 máj. 18, 11:16 am-kor.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
"Kicsi a világ"...
Még most sem hiszem el és még mindig csak mosolygok rajta. Sajna anyagilag most padlón vagyok. Épp arra volt elég pénzem, h becsurogjak Rákoskeresztúrra (5 km) jövök haza szomszédommal, na mondom ne kanyarodjunk jobbra, még egy pár utcás körrel menjünk haza, addig is autóba ülünk. Gondolom pár embernek ismerős
Tehát egyenesen menő sáv, zöld indulunk, szembe egy sötétszürke AE92 hatchback. egy villantás, kérdezem szomszédot. "becserkésszük?" mondja ok. Na két kanyarral máris mögötte voltunk. Villogás jobb index, meg is állt.
Kiszállok, séta oda. "Szia csináltunk egy ilyen baráti klubot (már sanda mosoly a másik fél részéről) és szeretnénk ha - ismerem a klubot - nyújtom a szórólapot akkor csatlakozz - már tg vagyok nálatok.
Neeeeeeeeeeeeeeee Törteli Tibi? Mosoly. 4AGE 20V???????????
Már nyílt is a motorháztető....
Természetesen kivel futok össze a tőlem két háznyira levő eldugottabb utakon? Hát aki Kunfehértón lakik. Ne mondjátok, h ilyen létezik
Én pont kis körúttal mennék haza, ő meg Hungaringről hazafele eltévedőbe
De úgy látszik sokat imádkoztam, h láthassam a beszerelt működőképes Vtec Vti rombolót 
Kedves barátnője kérésére visszamentünk egy helyre, ahol a beszélgetés mellett megihattak a fáradt utazók egy kávét. Szerencsére én se siettem és ők se nagyon. Előtte természetesen haza ugrottam a pólókért és a matricákért.
Akkor következett egy hosszas eszmecsere. Végig mosolyogtam és vigyorogtam mint egy hülye kisgyerek amikor épp fizetik ki a dömperét. Nem is kell mondanom hogy ált a szám, amikor a motortérben vizsgálódtam.
Kiderült, h ők nyíltnapról jönnekHungaringről, ahol még délután is pályáztak olna, csak vason voltak az első fékek (pedig már nem a gyári GTi-é) így hát hazafelé vették az irányt. Sok sok infot kaptam. Hogy milyen toyota fan ott mindenki. Hogy hány embernek, barátnak van ott corollája... Remélem sokan csatlakoznak is!
Megtuttam, h az 1.3-as AE92 es corollák nem is azok. hanem EE90esek. És semmi köze így mond az ae92-hez. Tudom sokan most a torkomat fogjátok harapni. Tibi üzeni nézzétek meg a forgalmit
. Aztán sajnos búcsút kellett mondanunk egymásnak, csurogtak hazafele krézifékkel. Útbaigazítottam még őket. (hazaértetek?)
Nagyon pozitív embert ismerhettem meg benne és bnője személyében!
Egy bajom van, h sajnos nagyon távol laknak. Mivel 99%-ba toyotákkal foglalkozik/szervízel, ezért ha vállalná a címet és megszavaznánk neki, akár lehetne a klub hivatalos szervizelője. (Bár nagyrészt szerintem csak elméletben, mivel messze van Pesttől sajnos, ahol a tagok nagyrésze tartózkodik) De sebaj, ha néha néha válaszolna 1-2 kérdésre, gondolom az is segítség lenne. Na Tibi? Természetesen a klubtagságin is szerepelne
Na csak viccelek, tudom, h senki sem akarja, h zaklassák a sok baromsággal, de mégis valahogy jelezni kéne, h az ős toyotás, akinek még a vérében sem vörös vérsejtek, hanem vörös toyota logók folynak:)
Összegezve ennyi. Tehát ilyen véletlen ritkán van. és a pont akkorról nem is beszéltünk, inkább csak a pont ottról.
Ja és én már láttam az 1.6 több mint 160 lovat
Vígaszdíjul annyit, h 30.án ő is kint lesz Tökölön. Immáron felmatricázva
Még most sem hiszem el és még mindig csak mosolygok rajta. Sajna anyagilag most padlón vagyok. Épp arra volt elég pénzem, h becsurogjak Rákoskeresztúrra (5 km) jövök haza szomszédommal, na mondom ne kanyarodjunk jobbra, még egy pár utcás körrel menjünk haza, addig is autóba ülünk. Gondolom pár embernek ismerős
Kiszállok, séta oda. "Szia csináltunk egy ilyen baráti klubot (már sanda mosoly a másik fél részéről) és szeretnénk ha - ismerem a klubot - nyújtom a szórólapot akkor csatlakozz - már tg vagyok nálatok.
Neeeeeeeeeeeeeeee Törteli Tibi? Mosoly. 4AGE 20V???????????
Természetesen kivel futok össze a tőlem két háznyira levő eldugottabb utakon? Hát aki Kunfehértón lakik. Ne mondjátok, h ilyen létezik
Kedves barátnője kérésére visszamentünk egy helyre, ahol a beszélgetés mellett megihattak a fáradt utazók egy kávét. Szerencsére én se siettem és ők se nagyon. Előtte természetesen haza ugrottam a pólókért és a matricákért.
Akkor következett egy hosszas eszmecsere. Végig mosolyogtam és vigyorogtam mint egy hülye kisgyerek amikor épp fizetik ki a dömperét. Nem is kell mondanom hogy ált a szám, amikor a motortérben vizsgálódtam.
Kiderült, h ők nyíltnapról jönnekHungaringről, ahol még délután is pályáztak olna, csak vason voltak az első fékek (pedig már nem a gyári GTi-é) így hát hazafelé vették az irányt. Sok sok infot kaptam. Hogy milyen toyota fan ott mindenki. Hogy hány embernek, barátnak van ott corollája... Remélem sokan csatlakoznak is!
Nagyon pozitív embert ismerhettem meg benne és bnője személyében!
Egy bajom van, h sajnos nagyon távol laknak. Mivel 99%-ba toyotákkal foglalkozik/szervízel, ezért ha vállalná a címet és megszavaznánk neki, akár lehetne a klub hivatalos szervizelője. (Bár nagyrészt szerintem csak elméletben, mivel messze van Pesttől sajnos, ahol a tagok nagyrésze tartózkodik) De sebaj, ha néha néha válaszolna 1-2 kérdésre, gondolom az is segítség lenne. Na Tibi? Természetesen a klubtagságin is szerepelne
Na csak viccelek, tudom, h senki sem akarja, h zaklassák a sok baromsággal, de mégis valahogy jelezni kéne, h az ős toyotás, akinek még a vérében sem vörös vérsejtek, hanem vörös toyota logók folynak:)
Összegezve ennyi. Tehát ilyen véletlen ritkán van. és a pont akkorról nem is beszéltünk, inkább csak a pont ottról.
Ja és én már láttam az 1.6 több mint 160 lovat
Vígaszdíjul annyit, h 30.án ő is kint lesz Tökölön. Immáron felmatricázva
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Hallod! Ezt nevezik űber mázlinak! Nem semmi. Asszem nekem is csurgott volna a nyálam.
Nekem meg tegnap este mondja fater, hogy éppen jön a Szlovák úton hazafel. És az egyik benzinkútnál amivel szemben van egy cuki, ott meglátt egy AE92-es szürke Corollát. Aztán rögtön megállt és megy oda felé szórólappal erre már a gyerek távolról lebegteti a szórólapot. Aztán beszélgettek egy pár szót ők is és mentek tovább.
Bazi kicsi a világ.
Nekem meg tegnap este mondja fater, hogy éppen jön a Szlovák úton hazafel. És az egyik benzinkútnál amivel szemben van egy cuki, ott meglátt egy AE92-es szürke Corollát. Aztán rögtön megállt és megy oda felé szórólappal erre már a gyerek távolról lebegteti a szórólapot. Aztán beszélgettek egy pár szót ők is és mentek tovább.
Bazi kicsi a világ.
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Hát ez tényleg hatalmas mázli!!! Nagyon várom már azt a tököli partyt!
Én meg tegnap sétálgatok barátnőmmel Gödöllőn és hallom hogy közeledik valami betyár verda. Nem hittem a szememnek: egy bukólámpás AE-86 turbóval!!!!!!!!!!!!!!!
Nyomtani neki és akkorákat fújt a túrbó, hogy hihetetlen....
Később hallottam még, akkor egy park közepén voltunk, nem is tudom honnan jött pontosan a hang, de csak annyit hallottam, hogy iszonyatosan veri neki és váltásnál fütyült a turbó. Komolyan ez hihetetlen. Gyönyörű állapotban volt (bár amennyit láttam belőle), szélesített kasztnival, nagy szárnnyal....
Már tényleg meg kéne keresni ezt a gödöllői bandát, sok AE86-os van állítólag.
Én meg tegnap sétálgatok barátnőmmel Gödöllőn és hallom hogy közeledik valami betyár verda. Nem hittem a szememnek: egy bukólámpás AE-86 turbóval!!!!!!!!!!!!!!!
Nyomtani neki és akkorákat fújt a túrbó, hogy hihetetlen....
Később hallottam még, akkor egy park közepén voltunk, nem is tudom honnan jött pontosan a hang, de csak annyit hallottam, hogy iszonyatosan veri neki és váltásnál fütyült a turbó. Komolyan ez hihetetlen. Gyönyörű állapotban volt (bár amennyit láttam belőle), szélesített kasztnival, nagy szárnnyal....
Már tényleg meg kéne keresni ezt a gödöllői bandát, sok AE86-os van állítólag.