Bontók
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Re: AE-92 hatchback Xl-ííííííí
Szia! Nekem egy 4 ajtós '90-es E9 Corollám van, ehhez keresek első szélvédőt!Pacsker írta:Toytibnek most hoztam el az egyik topicban hirdetett EVO-spoiler szettet.
A srác akitől hoztam Katona Krisztián tagunk kollegája.
Na most neki egy E9 hatchback-je Xl-je volt ma estéig, mivel vasárnap felrakta az autót hirdetni, most este meg hogy voltam a spoiler miatt már ott is volt a vevő.
Emellett neki még van egy a címben szereplő fehér autója. Ezen volt egyébként az evo spoiler szett. Bontós ár alatt kirául az autóból mindent.
Úgyh szóljatok ha kell vmi!
Ahogy néztem egybe van az autó! nem törött és mindene megvan még. Akinek kell vmi, adok telószámot és érdeklődhettek.
Még1x hangsúlyozom 1.3-as injektoros!
Én is kérnék egy telefonszámot akár ide, akár e-mail: frappika@freemail.hu
- C0l0S
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Bóntóba kerult vigyétek!!
Szassz minden corollásnak!!Szal az a helyzet hogy megváltam az autómtól ,ugyhogy lehet menni sok sok alkatrészér a 16 kerben lévö Tököli ut 21 szám alatti Toyota bontoba...NAGYON sok minden kivehető belöle...Van benne elektromos tukör mg napfénytető ami nem rohadt..meg még sok már jodolog...Szal hölgyeim és uraim...egy igazán jo alkalom hogy beszerezzetek dolgokat az autóitokhoz!
Köszönöm hogy részt vehettem egy ilyen közösségben...A Corolla Legyen veletek!!!!!
Udv:L.Gergely :C0l0S
Köszönöm hogy részt vehettem egy ilyen közösségben...A Corolla Legyen veletek!!!!!
Re: Bóntóba kerult vigyétek!!
Ne haragudj, hogy megjegyzem, de annyi pénzért, amenniyért ott hagytad....C0l0S írta:Szassz minden corollásnak!!Szal az a helyzet hogy megváltam az autómtól ,ugyhogy lehet menni sok sok alkatrészér a 16 kerben lévö Tököli ut 21 szám alatti Toyota bontoba...NAGYON sok minden kivehető belöle...Van benne elektromos tukör mg napfénytető ami nem rohadt..meg még sok már jodolog...Szal hölgyeim és uraim...egy igazán jo alkalom hogy beszerezzetek dolgokat az autóitokhoz!
Szal itt többeknek tudtál volna segíteni, ilyen ajándékkal.
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Re: Bóntóba kerult vigyétek!!
Hát ja, másrészt meg lehet jobban is jártál volna anyagilag. Én pl azért vettem egy corit, mert nekem is kellett belőle 1-2 dolog meg hogy kiáruljam a klubban...Robesz írta:Ne haragudj, hogy megjegyzem, de annyi pénzért, amenniyért ott hagytad....C0l0S írta:Szassz minden corollásnak!!Szal az a helyzet hogy megváltam az autómtól ,ugyhogy lehet menni sok sok alkatrészér a 16 kerben lévö Tököli ut 21 szám alatti Toyota bontoba...NAGYON sok minden kivehető belöle...Van benne elektromos tukör mg napfénytető ami nem rohadt..meg még sok már jodolog...Szal hölgyeim és uraim...egy igazán jo alkalom hogy beszerezzetek dolgokat az autóitokhoz!
Szal itt többeknek tudtál volna segíteni, ilyen ajándékkal.
A bontós horror áron fog adni belőle mindent!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
Bocsánat, valszeg csak nekem van túl sok rossz tapasztalatom de nekem ez teljesen pozitív lenne, hogy puszira kicserélték a tengelyt és nem azt mondták, hogy sose láttátok egymást. Én még Daihatsus korszakban jártam párszor ott és nem volt rossz a hely, persze irreálisan drága volt de egy Daihatsus ne válogasson... :-pngabeee írta:Nekem a XVI. ker. Késmárk úti Toyota bontóval van tapasztalatom, és nem túl pozitív.
- ngabeee
- Gyakori látogató

Letagadni nem tudták volna, mert adtak bizonylatot, és valóban a korrektséggel nem is volt gond, mondhatták volna, hogy pénzttártól távozás után nincs reklamáció. Ami idegesített a dologban, hogy a nem odafigyelés/hanyagság/akármi miatt futnom kellett még 1 kört, + benzin ugye, és így a szerviz munkabeosztását is elcsesztem.six írta:Bocsánat, valszeg csak nekem van túl sok rossz tapasztalatom de nekem ez teljesen pozitív lenne, hogy puszira kicserélték a tengelyt és nem azt mondták, hogy sose láttátok egymást. Én még Daihatsus korszakban jártam párszor ott és nem volt rossz a hely, persze irreálisan drága volt de egy Daihatsus ne válogasson... :-p
Tényleg drágák, de melyik bontó nem az?! Nemrég jobb oldali külső, nem elektromos tükör után érdeklődtem náluk, 10E-t mondtak rá
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Re: AE92 sérült géptetőt keresek!
Sérültet egy kicsit kibővítenéd létszi?Attila írta:AE92 sérült géptetőt keresek!
Hachback vagy Liftback?
Lehet tudnék segíteni!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Mondtam, hogy odaadom az enyém, azt flexelheted. Ha már úgyis flex, akkor az enyémet, mert a belső merevítője el van válva és rezonál néha. A tied se százas, de talán jobb mint az enyém. Ha benne vagy, bizniszelhetünk.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Jobb tükör, helyzetjelz?k, balos index búra (lökösb?l), és ha fordszámos a km óra egység akkor azt is vinném.Attila írta:Volna egy autó amit szét lehetne kapni ha valakit érdekel esetleg! nincsenek nagy árak f?leg ha sok mindent elvinnél! Ha össze jönne egy szép kívánság lista mindenki jól járna
Így gyorsan ennyi!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.