Mecsek nekem is közelebb lenne mint Pest, én támogatom az ötletet
Köszi!!:)
amúgy én sokat járok csurgóra,ott laknak a szüleim..2010.04.10én lesz szlalomverseny is,ha érdekel!:) az alábbi oldalon lesz majd róla bövebb infó,ha érdekel,és az elmúlt versenyekröl is vannak képek!:)
csurgó ittvan egy köpésre.. ha lesz szlalom, természetesen elmegyek )) tesóm csurgón lakott, ismerös környezet nekem Pécsen is voltam mecsekrallyn, egy jókis út vezet oda, élvezet menni a dombokon, lejtökön. szép táj. Megbeszélhetünk mindent
Matyi ígért szombatra néhány szórólapot...azt kiszórom utána héten,aztán mire elkészül Fiszy gépe is,összefuthatnánk megint...most már úgy néz ki többen leszünk 3nál..
Az én autómat is karosszériázzák ( amit bnõm apja cisnált ), utána szerelõ ismerösöm megnézi még az önindítómat. Utána én elviekben szabad vagyok. A szerelési munkálatok lefolyása kb 2 hét. Hová szeretnétek talit rendezni? Pécs? vagy valahol a környékbe? Sztem nézzetek egy bográcsozós tavas környéket, ahol van parkoló hely. Kanizsáról lehet tudok vinni még 2 vagy 3 Corollát... majd irjátok a fejleményeket, hogy Fiszy autója is mikor lesz kész...
Mecsek nekem is közelebb lenne mint Pest, én támogatom az ötletet
Köszi!!:)
amúgy én sokat járok csurgóra,ott laknak a szüleim..2010.04.10én lesz szlalomverseny is,ha érdekel!:) az alábbi oldalon lesz majd róla bövebb infó,ha érdekel,és az elmúlt versenyekröl is vannak képek!:)
Majd március közepe felé...most még Pécsett lenne a dolog,de a nyári nagy talikra már jó volna konvolyban érkezni...Medvee,a 2-3 corolla is regelhet ide.. meg valószínü márc 15re megyek haza...majd írok..
gecsa írta:Aki úgy gondolja,hogy a május elsejei királyréti talira szívesen jönne,és van rá igény,pécs-budapest konvolyban haladhatnánk!!
Több irányból is kis csapatokban szoktak érkezni!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Oké, erre mindenféle képpen elmegyek. Itt akkor majd megtudjuk beszélni a május 1.-i találkozóra menetelt. Iggen pöpec lesz
Csurgón ez a rendezvény hol szokott lenni? Hol találkozunk csurgón? vasút?? Penny? Nagyváthy?
Nekem mindegy...elötte nap is összefuthatunk,de majd meglátjuk..
mész berzence felé,a csurgó tálbla után nemsokkal jobbra,a régi tehéntelep a helyszín!:):) a pálya beton,nem aszfalt,játszós gumi ajánlott...sokan lesznek,odatalálsz!:) én már korán ott leszek,segédkezni...bevállalós pálya,de nem kell betojni töle..;)
Lackó írta:Pécs és környéke különítmény erõsen nyomul !
Hajrá !
Ja...csak valószínü megint jön a merencsics árpi (ralipilóta),és mindenkit lealáz a swift 1.3 gt-vel...tavaly a 2000ccm felettiekre is rávert 1 másodpercet...és naná,hogy az én kategóriámban indult...mmm...