Akartam szórólapot hagyni, de nem volt nálam. Amúgy átlagos állapotú beltér, 1.4 Harmony, tehát a festést nem tudom, hogy hozták össze rajta...
Ideális tagjelöltek
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Kijövök ma a Budafoki-Hengermalom utak sarkán lévõ kistecsóból, meglátom a kocsi orrát, elindulok arra, majd tudatosul bennem a felismerés: "B@szki, én nem ide álltam!
". Odamentem, megnéztem közelebbrõl, egy sedan volt, csak A oszloptól hátrafelé takarásban áll, ezért volt összetéveszthetõ. Viszont: ugyanúgy telibefújt lökös és tükör, ugyanez a Hijoin felni, ugyanebben a méretben! A oszloptól elõre a különbség csupán a ködlámpák hiánya és a másféle felnikupak volt.
Akartam szórólapot hagyni, de nem volt nálam. Amúgy átlagos állapotú beltér, 1.4 Harmony, tehát a festést nem tudom, hogy hozták össze rajta...
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

Csütörtök este az Arenaban megszórtam egy gyönyörû E11 Hb-et (még az is lehet hogy G6 volt, bár semmi felirat és embléma nem volt már rajta)
szép alufelnivel, sportülések, sportkormány talán valami futómû is volt alatta...szép volt.
szép alufelnivel, sportülések, sportkormány talán valami futómû is volt alatta...szép volt.
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Utóbbit ismerem 
Klinikák és Nagyvárad közt.
Ráadásul Taxi

Klinikák és Nagyvárad közt.
Ráadásul Taxi
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
ATS?
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Laic
- Gyakori látogató

Valóban itt is van, csak ennek ezüst a közepe is:
http://www.autosport.at/php/albums/kers ... TS_Cup.jpg
Szerintem jól néz ki a Corollán
http://www.autosport.at/php/albums/kers ... TS_Cup.jpg
Szerintem jól néz ki a Corollán
Toyota Corolla 1,4 sedan E11 4E-FE
- médzsör
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2015
- Autód típusa (és generációja): Corolla E18
- Autód felszereltségi jelölése: Active
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
AE 86
Szasztok.
A tegnapi napom egész fel lett dobva.
Megyek dolgozni reggel a nagy forgalomban 2x2 sáv aztán a nagy tömegben kiszurtam elõttem egy hófehér AE 86.
Gyönyörû volt és a sofõrnek sem volt tojás a lába alatt.Nosza utána eredtem elégé fura volt mert õ is észrevett és odalépett hát gyönyörû hangja volt.Kicsit paráztam mert kb 100-110 el cikáztunk az autók között de hála istennek utólértem a lámpánál sikerült pont mellé állnom természetesen megdicsértem az autót majd kértem ha lehet és nem siet váltsunk pár szót a közeli hipermarket parkolójában.Semmi ellenvetése nem volt igy mivel én haladtam elõl le is parkoltam szép szabályosan ahogy kell,erre a õ nagyon keményen ahogy kell mivel mögöttem jött rugot a kuplungon egyet olyan szépet körzõzött,hogy öröm volt nézni.
Kértem patintsa fel a motortért én ugy néztem elsõ látásra 4 A-GE G kivitelû 16 szelepes a gép.A tulaj elmondta,hogy kb 4 éve vette a balatonon és azóta csinálja nemrég lett kész.Az autó szerintem igen topp volt hófehér,fekete karbon motorháztetõ,gyorscsatikal.
Rögtön adtam szórólapot,névjegykártyát ami kell de a nagy izgalomban se fényképet nem csináltam se az õ számát nem kértem el.
Megigérte,hogy megnézi az oldalt nagyon remélem mert igy semmilyen más kontaktom nincs vele.
Tegnap minden havert felhivtam és ráizzitottam dologra,hogy ha látják azonnal kérjék el a tel.számát.
Üdv:zsolti
A tegnapi napom egész fel lett dobva.
Megyek dolgozni reggel a nagy forgalomban 2x2 sáv aztán a nagy tömegben kiszurtam elõttem egy hófehér AE 86.
Gyönyörû volt és a sofõrnek sem volt tojás a lába alatt.Nosza utána eredtem elégé fura volt mert õ is észrevett és odalépett hát gyönyörû hangja volt.Kicsit paráztam mert kb 100-110 el cikáztunk az autók között de hála istennek utólértem a lámpánál sikerült pont mellé állnom természetesen megdicsértem az autót majd kértem ha lehet és nem siet váltsunk pár szót a közeli hipermarket parkolójában.Semmi ellenvetése nem volt igy mivel én haladtam elõl le is parkoltam szép szabályosan ahogy kell,erre a õ nagyon keményen ahogy kell mivel mögöttem jött rugot a kuplungon egyet olyan szépet körzõzött,hogy öröm volt nézni.
Kértem patintsa fel a motortért én ugy néztem elsõ látásra 4 A-GE G kivitelû 16 szelepes a gép.A tulaj elmondta,hogy kb 4 éve vette a balatonon és azóta csinálja nemrég lett kész.Az autó szerintem igen topp volt hófehér,fekete karbon motorháztetõ,gyorscsatikal.
Rögtön adtam szórólapot,névjegykártyát ami kell de a nagy izgalomban se fényképet nem csináltam se az õ számát nem kértem el.
Megigérte,hogy megnézi az oldalt nagyon remélem mert igy semmilyen más kontaktom nincs vele.
Tegnap minden havert felhivtam és ráizzitottam dologra,hogy ha látják azonnal kérjék el a tel.számát.
Üdv:zsolti
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

Re: AE 86
Ha TéZé volt az, akkor a 4AGE stimmel de a 16V nem!médzsör írta:Kértem patintsa fel a motortért én ugy néztem elsõ látásra 4 A-GE G kivitelû 16 szelepes a gép.A tulaj elmondta,hogy kb 4 éve vette a balatonon és azóta csinálja nemrég lett kész.Az autó szerintem igen topp volt hófehér,fekete karbon motorháztetõ,gyorscsatikal.
Rögtön adtam szórólapot,névjegykártyát ami kell de a nagy izgalomban se fényképet nem csináltam se az õ számát nem kértem el.![]()
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6