Azt a pirosat ugy megvenném...
De dajnos nem tudom mikor tudnek foglalkozni vele,
Hasznalni meg foleg nem lenne idom.
Ugyhogy vegye meg valaki de gyorsan.

Pacsker írta:
A tulaj egy ex vendéglátós/rockzenész. Most már nyugdíjas Úriember.
13 éve van nála. Egy ismerőse hozta neki Svájcból.
Az autón a pingálások elvileg már így voltak. A törött gyári hátsó lámpa megvan, de a műszaki miatt kellett ezt berakni, hogy ne legyen "lyuk" a búrán.
Ő még sosem látott ilyet Magyarországon, és sose hallott róla (Németországban sem talált alkatrészt hozzá) ezért írta, hogy talán egyedüli forgalomképes nálunk.
Köszönte, hogy beszélek neki sokat a típusról és a hazai helyzetről. Felvilágosítottam, hogy ugyanaz az előnye (használat, birtoklás) és a hátránya (kereslet, alkatrészbeszerzés, javítás) az autónak: A ritkasága.
Nincs tartalékalkatrésze. Kértem, hogy mondjon egy irányárat, hogy tolmácsolhassam a Corollásoknak. Megkért, hogy látván én értek hozzá, becsüljem meg én. Mondtam, hogy ebben az állapotában ITTHON 100-250 ezer Ft közt kaphat érte szerintem, HA valaki egyáltalán rábukkan és beleszeret. Ez hosszú hónapokat is jelenthet. Mondta, hogy 1 ajánlata volt 250-re, amit inkább csak egy álmodozó mondott, hogy "ő is minimum ennyit kérne érte".
Megegyeztönk, hogy a 250-et sugallom nektek. Azon már elgondolkozna, tehát nem milliós irreális összegekre gondolt.
Sok szép emlék köti hozzá:
"Amikor Dalmáciában álltam a Hotel előtt és mindenféle szuper sportkocsi vette körbe a Corolla-t, mindenki csak az enyémet nézte"
Szerintem, ha nem gitthalom van a fényezés alatt (nagyítható képek!!), akkor nagyon jó alap lehet. Papíros, hivatalos és a színre fújt tükrök, hűtőmaszk, a típusidegen spoiler és hátsó lámpa hipp-hopp visszaalakítható.
Egy megnézést mindenképpen megérhet, főleg, hogy jó eséllyel a motor sincs megölve, hisz nem huszonéves utcai versenyzők használták 1-1 évig.
Ha valaki szeretne egy igazán különleges és gyönyörű veterán autót, mindenképpen azt javaslom, hogy menjen le, nézze meg, hátha ez az ő jövendőbelije. Ráadásul a vételára / "az első lépcső" sem olyan horror. A felújítás meg halad ahogy a pénztárca engedi.
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Csipszer meg is néztePacsker írta: Sokan érdeklődtetek és érdeklődtök iránta.
Van aki nemethaky-n kívül személyesen is megnézte? Csipszer beszámolóján kívül van fejlemény? Lement végül személyesen is megnézni?
Volt aki netán gurult is vele?
Kaszni, beltér, hajtás állapota érdekelne.

Jajaja, akörül. Lehet csak idő kell neki, aztán megy még lefelé.TRD írta:De kár ért!Azért 100e-ért megérné!

Carina Coupe 1.6 DX