Keresek olyan tuning õrültet aki mostanában akar a ránc felvarrott(oldalt a képen is látható) és színben is egyezõ autójára szárnyat tetetni vagy szerelni!Az én tematikám az lenne,hogy kapjak színben egy ugyanilyen állapotú és színû csomag tartó ajtót csak ne legyen rajta szárny és semmi más csak simán gyári legyen!Én adnám az enyémet szárnyal együtt cakon pakk!Ez már úgyis kivan fúrva és ha maga a szárny nem is tetszik akkor is elcserélném és esetleg fizetnék is rá ha úgy van,de nekem nem tetszik így Külön a szárnyat nem adom csak komplett a hátsó ajtóval!Lehetõleg személyesen,vas megyén belül akár elõre egyeztetett helyszínen!Több infó és képek E-mail, msn vagy telefon!E-mailben tudok küldeni több képet is!
Elérhetõségeim:
msn.:lexuxka@hotmail.com
e-mail:lexuxka@citromail.hu
tel.:06205488339
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ajtó kompletten elektromos ablakemelõvel 5000...
Hozzatok el mindent! Biztos odaadja 40 körül.
Egyébként hatchback 1.3 lehetett az ECU-ból és a csomiajtóból kiindulva
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A kis gombom, ami valójában pöcök a fütyire, azt elküldtem már Miselnek.
Nem félreérteni!
4E-FE-be is Denso! A belevaló. Intercars webkatalógusba kinézheted
Klubelnök
PiciPeti írta:Én NGK-t tettem bele.
Teljesen jó. Elõtte is az volt benne.
Denso-val nincs tapasztalatom...
NGK-t nyugodtan.
Denso is jó, de hallottam most pár hézag gondról velük kapcsolatban.
Bosch-t kerülni.
Beru még ami elég jó tapasztalatom szerint, gondolom corollához is gyárt.
Egy kérdésem lenne.
Anyumnak is E10 kombija van és a minap kapott egy ajánlatot a kocsira, ami eléggé meggondolandó. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e eladni az E10et és lecserélni egy E11 kombira. 4A-FE volt és most is azt vennénk. Olyan vélemény is érdekelne akinek esetleg volt E10-e és most E11-e van és mik a különbségek, elõnyök hátrányok stb.
Köszönöm!