Segítség kellene!
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!
Ha lenne egy 13 nm-es panel elsõ emeleti üzlethelyiségetek, Örs vezér tér közelébe, milyen boltot / vállalkozást csinálnátok benne? Nem kötelezõ hozzá a helyiség felhasználása, az csak egy plusz opció lehetne, irodának vagy ilyesminek hozzá. Korábban mûanyag ablakosok voltak benne, azelõtt meg vegyesbolt volt 10évig. Mi az aminek van is értelme belekezdeni és hoz is valamit. Ötletek?
Ha lenne egy 13 nm-es panel elsõ emeleti üzlethelyiségetek, Örs vezér tér közelébe, milyen boltot / vállalkozást csinálnátok benne? Nem kötelezõ hozzá a helyiség felhasználása, az csak egy plusz opció lehetne, irodának vagy ilyesminek hozzá. Korábban mûanyag ablakosok voltak benne, azelõtt meg vegyesbolt volt 10évig. Mi az aminek van is értelme belekezdeni és hoz is valamit. Ötletek?
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Háttõ, lássuk csak:Zoo.HUN írta:KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!
1, termessz marihuánát. Mindig keresik, reluxázod az ablakot, befûtessz, tiszta haszon!
2, ha az elsõ ponthoz nem vagy bátor: 20db 2tb-os vinyó, valami bika net, warezzz!
3, kínai kifõzde. Az a titka, hogy a környéken történõ gázolásos balesetek után ne maradjon holttest, lehetõleg szemtanúk sem, továbbá kóbor kutya és macska sem, így olcsón üzemeltethetõ...
4, bordélyház - 4 felé simán el lehet választani egy ilyen nagy teret!
Egyébként ha értessz valamihez, akkor érdemes lehet mûhelyként/irodaként használni, ha olyat állítassz elõ, akkor a vevõnek ott személyesen átadni. Mielõtt belevágsz valamibe: legyen azért kapcsolatod a témában, hogy az elsõ ügyefeleket ne kelljen az utcán vadászni, értelmes honlapot meg kell csinálni, névjegyet adni, ilyenek...
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Szerintem azért vállalkozni, mer az jó és menõ és biztos sok pénzt hoz nem érdemes belevágni. Ha valamihez nagyon értesz, akkor ok és van elég lóvéd vagy tudsz szerezni az induláshoz meg stb... Szvsz én nem vállalkoznék soha magyarországon... legalábbis most biztos nem. (párszáz vállalkozásba beleláttam, amíg bankban dolgoztam)
Én kiadnám, amíg nem áll teljesen össze a dolog, hogy mit akarok csinálni.
Talán kereskedelmi vállalat, mert irodának jó, de ahhoz meg kellenek elég jó kapcsolatok. De mondhatnám azt is, hogy nyiss egy könyvvizsgáló irodát vagy egy fordítóirodát.....
(konditeremnek sajnos kicsi
)
Én kiadnám, amíg nem áll teljesen össze a dolog, hogy mit akarok csinálni.
Ez nagyon tetszett! Ha erre valaki tudna válaszolni....Zoo.HUN írta:Mi az aminek van is értelme belekezdeni és hoz is valamit. Ötletek?
Talán kereskedelmi vállalat, mert irodának jó, de ahhoz meg kellenek elég jó kapcsolatok. De mondhatnám azt is, hogy nyiss egy könyvvizsgáló irodát vagy egy fordítóirodát.....
(konditeremnek sajnos kicsi
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
szomszéd most zárta be..már az alkeszeknek sincs pénzük..azért nyitva lenni,hogy megigyanak 2 fröccsöt egész délután,azért nem éri meg...murray írta:egyértelmû h italboltot nyitnék. amennyi piás roncs van tuti a bevétel.
olyan dologban kell gondolkozni,amire kereslet van manapság,az pedig a nagyon olcsó,vagy a luxuscikk...de a sok adó miatt ne reméljen az ember sok hasznot..amúgy bármilyen vendéglátó helyet nyitsz is,legyen nagy kezdõtõkéd,mert az az elsõ 2-3 évben csak deficitet termel..kivétel,ha bejáratott helyet veszel át..kocsmát csak egyetemi kollégium mellett!!:D:D
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Hát én is ilyesmi válaszokat adtam volna, max még egy kisebb szolárium, de más nagyon nekem se jutott eszembe aminek érelme is van. CCh alkatrész tárolónak jó
Kiadni meg ki volt, csak most egy ideje nem tudják fizetni a hatalmas, 2szeri tescos vásárlásnyi bérleti díjat
Kiadni meg ki volt, csak most egy ideje nem tudják fizetni a hatalmas, 2szeri tescos vásárlásnyi bérleti díjat
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
mondjuk eu importcikkek behozatala sem volna hülyeség,csak kérdés,hogy mit...olyasmire gondolok,amit nem,vagy csak kevés helyen árulnak..és itt nem pont csak autóalkatrészre gondolok..ugye elõny,hogy eu-n belül nem kell vámot fizetni..a kis hely miatt mûködhet webshopként is...megfelelõ árréssel hasznot is hozhat,de a túlzott árak megölik hamar..simán mehet egyéni vállalkozásban is..
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok! Ma voltam mûszaki elõtti állapotfelmérésen.
Segítséget kérnék az alábbi jegyzõkönyv értelmezésében.
Amit nem értek, az a hátsó lengéscsillapító két oldala közti eltérés, mert az nekem vhogy a matek jelenlegi állása szerint nem annyi. Illetve a fékkel kapcsolatos értékeket segíthetne valaki értelmezni.

Amit nem értek, az a hátsó lengéscsillapító két oldala közti eltérés, mert az nekem vhogy a matek jelenlegi állása szerint nem annyi. Illetve a fékkel kapcsolatos értékeket segíthetne valaki értelmezni.

E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Pusztán matematikai alapon: a 20.5 az nagyjából a százalékos eltérés a 66.7 és az 53 között...ksz315 írta:Sziasztok! Ma voltam mûszaki elõtti állapotfelmérésen.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
- toytomi
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1989
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Elöl 20%, Hátul 30%, Kézifék 30% lehet a maximális eltérés.
Az ingadozást a tárcsaütés, dob ovalitás okozza.
A fékerõ érték pedig az, hogy a vizsgakövetelményben elõírt értékhez (arra nem emlékszek pontosan) képest hány %-kal jobb illetve rosszabb.
Magyarul az elsõ fék eltérés határon belül van még, úgyhogy mehetsz nyugodtan. De amúgy lehet csak csúszkákat kellene kitakarítani, meg megkenni aztán az is lehet kevesebb lenne. Az hátsó 2% eléggé zura
Meg gondolom szoktad használni a kéziféket is, mert annak is elég jó az eltérése.
Az ingadozást a tárcsaütés, dob ovalitás okozza.
A fékerõ érték pedig az, hogy a vizsgakövetelményben elõírt értékhez (arra nem emlékszek pontosan) képest hány %-kal jobb illetve rosszabb.
Magyarul az elsõ fék eltérés határon belül van még, úgyhogy mehetsz nyugodtan. De amúgy lehet csak csúszkákat kellene kitakarítani, meg megkenni aztán az is lehet kevesebb lenne. Az hátsó 2% eléggé zura
CE90 XL Liftback - Kouki, 1C
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

Kézik max rögzítõféknek. Télen összesen ha 10x "húztam be" kanyarban. Összel kilapátoltuk belõle a koszt, aztán találomra beállítottuk. Azt hittem szarabb lesz, fõleg a hátsó. A hátsó dob sztem még gyári (hacsak nem az óra szerinti elsõ 86e km-ben lett cserélve), csak a betét volt 200ekm környékén cserélve. Mondjuk van is válla rendesen. Az elsõ tárcsa kicsit hullámos, fékezésnél rázza a kormányt, meg picit "húz" is, az értékeket látva ez nem meglepõ. Plusz a futómûben is van kis pontatlanság, meg lógó szilent. Csúszkák szétszedéséhez gondolom kell bontani a fékkört, tehát légteleníteni is kell. Lehet megcsinálom 7végén. A te projektedben láttam hozzá leírást?
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt