ELADÓ COROLLA
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Másodjára de utoljára fenn a labda, elviszi-e valaki sz*rét-h*gyért a Corollát? Ha nincs senki, aki úgy érzi, valamit tud belõle hasznosítani, jövõ héten megy bontóba, ha sikerül intézni, de legkésõbb március 31-ig. Itt a fórumon pü-ben elérhetõ vagyok (vagy a lezárt projectemben), ha valami info kellene róla.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
MFerenc írta:Másodjára de utoljára fenn a labda, elviszi-e valaki sz*rét-h*gyért a Corollát? Ha nincs senki, aki úgy érzi, valamit tud belõle hasznosítani, jövõ héten megy bontóba, ha sikerül intézni, de legkésõbb március 31-ig. Itt a fórumon pü-ben elérhetõ vagyok (vagy a lezárt projectemben), ha valami info kellene róla.
no comment...
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Kifejezetten örülök, hogy mielõtt szó nélkül betolnád a "vasba", elõtte tényleg kedvezõ áron szeretnél jót tenni más tulajokon. Sajnos nem vagyok érdekelt E10-ben, de ennyiért megéri alkatrészbázisnak, donornak stb...
Köszi!
Köszi!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Hajrá, murray, 50-ért viheted, sõt, Neked még egy E9-es jobb elsõ indexet is adok ajándékba, hogy legyen emléked az E9-rõl 
Könyörögni senkinek sem fogok, megvan a másik autó, ezzel már nem akarok görcsölni. Ha ebbõl kapok egy kis pénzt, tudom a másikra költeni (nem mintha bármit is kellene rákölteni, nemsokára esedékes lesz a 90e km-es szerviz, oda kell pár Ft), ha nem, akkor is van félretéve kormánybõrözésre, fóliára stb... Ennyi.
(ja, amúgy 2013. február 28-ig érvényes mûszakival rendelkezik)
Könyörögni senkinek sem fogok, megvan a másik autó, ezzel már nem akarok görcsölni. Ha ebbõl kapok egy kis pénzt, tudom a másikra költeni (nem mintha bármit is kellene rákölteni, nemsokára esedékes lesz a 90e km-es szerviz, oda kell pár Ft), ha nem, akkor is van félretéve kormánybõrözésre, fóliára stb... Ennyi.
(ja, amúgy 2013. február 28-ig érvényes mûszakival rendelkezik)
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Úgy terveztem, mint ahogy írtam is, hogy elõbb itt felajánlom, aztán hirdetem. Erkölcsi okokból azonban nem szeretném, ha ez az autó valaha is forgalomban részt venne. Figyelmesen elolvasva projectemet, szerintem nyilvánvaló, miért...
Tessék, murray, hirdetés:
...már tárgytalan...
Tessék, murray, hirdetés:
...már tárgytalan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MFerenc 2012 márc. 19, 09:15 pm-kor.

Carina Coupe 1.6 DX