Nos mivel senki nem jelezte frankóra,hogy jönne este 21-re a szigetre,így elmentem haverokkal,s mivel akkor még a yard kint forgalom irányított,másfelé vettük az irányt! Máskor hívjatok fel,ha jönnétek!Pacsker írta:Hege!
Sajnálom, hogy így alakult. Az érintettek sztornózhatták volna itt a fórumon a találkozót, hogy senki ne menjen ki potyára.
Legközelebb a félreértések elkerülése végett cseréljetek telefonszámokat! Enyém tudod, ha kell megadom azokét, akik pl kint lesznek jövőhéten!
(Hívtalak más ügyben többször is, de ki voltál kapcsolva egy egész délutánon át) Megszűnt a számod? Vagy csak akkor volt kikapcsolva?
Ja igen! Láttam a városba már 2-3 nagyon brutál új Corollát. Ebből 2 korom fekete óriás szélesített felnikkel... Kséz vannak a szórólapok. Adok párat és a tesóidnak adj bátran!Hozhatnál a találkozóra egy igazi fjúcsör konvoj részleget is!
Meg kell vallanom egyre jobban tetszik az új Cory...Lyani is így van vele.
A küldetésed a következő ha már itt tartunk! Egy Corolla Fielder (kombi) brattyogjon a konvojban mögötted!Iszonyat pofás az is, bár lehet, hogy még csak Japán belpiacos, sebaj akkor hajóztasd ide!
Mi másik helyen
S miután elindultam nem voltam neten,de máskor,ha előre bejelenti a yard nekem,hogy bocs,de lezárjuk a szigetet,stb,akkor természetesen új helyszínt találok vagy lemondom!
Amúgy a telefon nagy találmány ám!
Aki akar megtalál!:)
És a másik,hogy ha nem baj senki ne bizniszeljen a telefonszámommal,mi elött megkérdezne róla,hogy kiadhatja-e!
Hisz nem ezért adtam meg!
Egy szónak is száz a vége!
Én kint leszek vagy szigeten vagy másik pár hely valamelyikén köv.pénteken ez biztos!
Jelenleg!
Akit érdekel hol lesz "élet",hívjon majd!
Addig is kitartást,s türelmet a mazsolákhoz!
Kinek van kedve egy minitalihoz a napokban? pl csüt-ön? mikor? hol?