ELADÓ COROLLA
- steve
- Visszajáró

Srácok!
Ha valakit esetleg érdekelne: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... xl-5190380
Az autó egyébként tényleg makulátlan, de most másban töröm a fejem, ezért adom el.
Ha valakit esetleg érdekelne: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... xl-5190380
Az autó egyébként tényleg makulátlan, de most másban töröm a fejem, ezért adom el.
AE92 Gt-i
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Tényleg szép. Gratulálok! Nagyon tetszik ez a forma.steve írta:Srácok!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
nagyon szép állapot, gratulálok az állagmegóváshoz! jól áll neki a kis hátsó spojler is!steve írta:Srácok!
Elárulod mi lesz helyette?
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Azt azért ne feledjük, hogy minden létezõ extra megtalálható az autóban és 4AGE.
Pl. 4 e.ablak, e.tükör, tempomat, klíma, ....
Míg murray a Tied egy XL felszereltségû.
(ha tehetném megvenném donor autónak...
)
Pl. 4 e.ablak, e.tükör, tempomat, klíma, ....
Míg murray a Tied egy XL felszereltségû.
(ha tehetném megvenném donor autónak...
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Biztos, hogy elviszik, nem sok érte! Ful! extra!!! Én megvenném, ha e9-et akarnék, ennyi... Soha nem fogsz összeszedni ennyi mindent bele, lásd Matyit, aki már évek óta csinálgatja, gyûjti az extrákat és biztos többe van neki, mint ha megvenne egy ilyet. Ez csak az én véleményem.murray írta:ez így van, de sztem Te is érzed mire gondoltam.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nekem megérné, másnak nagyon nem. Nekem is csak donornak.
Már nagyon régóta van fent 299-ért az autó. Nem tudom, hogy érdeklõdnek-e, de ha tényleg az egyben eladás a cél (bár van b és c variáció is), akkor kicsit alacsonyabb áron raknám ki és új képekkel, ahogy murray is írta.
Az autó valóban jól felszerelt, de a kaszni már csúnyán karambolos volt és sajnos elõzõ tulajok miatt (BruceE9 nem rád gondolok) van benne kókányolás, ahogy hallottam
Mindemellett a beltér sem a Gti sajnos. Geo saját mûszeregység, kormány, kárpitok vannak benne, ami talán annyira nem kidolgozott.
- Ha nulláról kezdeném, lehet megvenném és komplett kasznizásnak vetném alá és összerakásnál minden nem gyári dolgot javítanék. Sokat jelent a gyári extrás köteg és a gyári extrák. Ledobnám a lökösöket, esetleg cserélném a belteret és élvezkednék.
- Ha lenne egy kevésbé felszerelt liftback-em, mint ahogy Biagio is írta, nagyon jó lenne donornak, ha kicsit mérséklõdne az ára a és a forgalomból kivonást, relatív olcsón el lehetne intézni.
- Jelen helyzetemben, hogy már minden extrám megvan a kocsimban és talán a bódém is picit jobb, még donornak sem veszem meg, mert felesleges lenne. Ha bontásra kerül a sor(c terv), már jeleztem igényemet 1-2 extrára, részegységre, ha meg tudunk egyezni. (pl tempomat és akkor kevesebb idõbe telik, mint a supráét berakni).
Már nagyon régóta van fent 299-ért az autó. Nem tudom, hogy érdeklõdnek-e, de ha tényleg az egyben eladás a cél (bár van b és c variáció is), akkor kicsit alacsonyabb áron raknám ki és új képekkel, ahogy murray is írta.
Az autó valóban jól felszerelt, de a kaszni már csúnyán karambolos volt és sajnos elõzõ tulajok miatt (BruceE9 nem rád gondolok) van benne kókányolás, ahogy hallottam
Mindemellett a beltér sem a Gti sajnos. Geo saját mûszeregység, kormány, kárpitok vannak benne, ami talán annyira nem kidolgozott.
- Ha nulláról kezdeném, lehet megvenném és komplett kasznizásnak vetném alá és összerakásnál minden nem gyári dolgot javítanék. Sokat jelent a gyári extrás köteg és a gyári extrák. Ledobnám a lökösöket, esetleg cserélném a belteret és élvezkednék.
- Ha lenne egy kevésbé felszerelt liftback-em, mint ahogy Biagio is írta, nagyon jó lenne donornak, ha kicsit mérséklõdne az ára a és a forgalomból kivonást, relatív olcsón el lehetne intézni.
- Jelen helyzetemben, hogy már minden extrám megvan a kocsimban és talán a bódém is picit jobb, még donornak sem veszem meg, mert felesleges lenne. Ha bontásra kerül a sor(c terv), már jeleztem igényemet 1-2 extrára, részegységre, ha meg tudunk egyezni. (pl tempomat és akkor kevesebb idõbe telik, mint a supráét berakni).
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Carina Coupe 1.6 DX