https://www.facebook.com/media/set/?set ... 721&type=1
A tiedről is van jó kép

Nagyon jó volt szuperül éreztem magam.Közlekes írta:Wortex, milyen volt a Rakpati Szlalom Party?
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 721&type=1
A tiedről is van jó kép

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Hi Tibi,Toytib írta:Köszi Matyi a képeket![]()
Jó hogy odaértél időben és készítettél igen jó képeket
Hazafelé nem értettem először miért vagy a bal oldali sávban, de már le esett a tantusz![]()
Nagyon jó buli volt, kár hogy ritkán tudunk így összejönni

Köszi a részleteket!Toytib írta:Nem szaladtam csodás időket, de nagyon élvezetes volt a nap.
Ahogy nézem a belső kamerás videóimat, olyan 2.30 esetleg kicsit alatta.
Szinte nem volt hibátlan köröm, többször is besokalltam, megpörögtem és a fékkel is spórolnom kellett mivel még haza is kell ilyenkor menni valamivel 160Km-re![]()
Csodás 2003-as évjáratú utcai gumikkal mentem (iszonyatos kiszámíthatatlan)
A motorom elég hybrid, smallport az alja, rajta egy trd biblia szerint elkészített bigport hengerfej.
Kiiktatott tvis-el, mert map-os smallport elektronikával raktam össze.
Szerintem nagyon szépen él a motor, elégedett vagyok vele![]()
Ott lihegtem a gt86-osok sarkában vele, pedig a futóművem is igen utcai kivitel.(Pacsker meg is jegyezte hogy traktor fíling)
Hátsó fékem gyári, az első meg ma70 supra turbo-ról való 302-es átmérőjű tárcsák a hozzájuk tartozó nyergekkel (eladó az első fékszett átalakítóval együtt, ae86-ra csak fel kell csavarozni)
Hirtelen ennyi

Ott a képen a jobb egyben az a lány ül, aki a balesetben meghalt?mozso írta:Érdekes, hogy a fehér GT-86-on ugyanaz a felni/gumi páros volt szept 28-an, mint amikor porrá zúzták november 22-én. Nem kellett volna ennyit rizikózni a tulajnak.
Carina Coupe 1.6 DX
Igen, a bal egyben pedig aki vezetett és a barátja volt. Ő meg túléltemontoya írta:Ott a képen a jobb egyben az a lány ül, aki a balesetben meghalt?mozso írta:Érdekes, hogy a fehér GT-86-on ugyanaz a felni/gumi páros volt szept 28-an, mint amikor porrá zúzták november 22-én. Nem kellett volna ennyit rizikózni a tulajnak.