[Walaki]D`Lair írta:kasztni enyémnek is kuka volt, aztán mi lett belõle...
És ebbe beleöntenél annyi zsét, amennyit a sajátodba?
Attól, mert az E7 széria már 30 éves, van, akinek ez jelenti a kocsit.
Én nem ülnék be semmi pénzért mondjuk egy 10 éves kocsiba, inkább rákölteném annak az árát egy régire, amiért kapnék egy majdnem új autót...
Csocsó írta:Én voltam megnézni reggel elsõnek, utána szerintem Doman vitte el, vagy fene tudja . A kocsi botrányos állapotban volt, a képek több évesek lehettek. Mindnehol málott a festék, bazi rozsdafoltok. A kasztni elsõ ránézésre kuka. Továbbá az önindító néha nem megy, bár ez lehet, hogy inkább gyújtáskapcsoló, és alapjárat nincs, ha nem adsz gázt, lefullad. A blokk tiszta olaj volt hengerfejtõl lefelé. Olyan apróságokon már nem is idõztem, hoyg pl helyzetjelzõ helyére volt szilózva, stb...
Egyik ismerõsöm szerette volna megvenni, de erre építkezni felesleges, tényleg max donornak jó, így ott is hagytuk.
Ötvenért hoztam volna mint a franc
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
[Walaki]D`Lair írta:kasztni enyémnek is kuka volt, aztán mi lett belõle...
És ebbe beleöntenél annyi zsét, amennyit a sajátodba?
Attól, mert az E7 széria már 30 éves, van, akinek ez jelenti a kocsit.
Én nem ülnék be semmi pénzért mondjuk egy 10 éves kocsiba, inkább rákölteném annak az árát egy régire, amiért kapnék egy majdnem új autót...
Ezt nem kétlem, csak megkérdeztem, érdekelt. Én is láttam a hirdetést és még gondolkoztam is rajta, hogy milyen fasza kis gépet lehetne egy ilyenbõl összerakni.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)