Ideális tagjelöltek

CCH tagok, leendő klubtag jelöltek, érdekességek...
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Ma egy Ákos féle Corolla coupéra tettem szórólapot, hát nem volt valami top állapotban, de egy kis segítséggel szép dolgot ki lehetne hozni belőle, remélem csatlakozik.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Köszi Zoli!

Igen én is így gondolom. Amikor az első nagy taggyűjtő dömping volt, akkor aki feljött és megnézte az oldalt, lehet úgy gondolta, h minek? kis klub, még csak 6an vannak, gagyi szar. Azóta szerintem a nagy többsége meg sem nézte az oldalunkat. Pedig a 30 tag az 30 tag... :lol:

Ahogy zoli mondta, nyugodtan vágjunk neki még1x. tehát akire 1 hónapja raktatok, rakjatok még1x. Ha már meglátja hogy hányan vagyunk, fent vannak a taliról a képek, lehet kedvet kap.
Szerintem mehetne még 1 körlevél a carstylingosoknak (mivel nekik ment először hír a klub honlapjának elkészültéről és akkor még épphogy csak páran voltunk. Beleértem a toyotaklubot is.
Ki tudja, hátha másodszorra megtetszik nekik. :)

Ettől függetlenül viszont vadásszuk a friss husikat. Mostmár sokmindenkinél van szórólap :wink:
Akiben van fantázia szórólap, vagy dudáljátok le az útról. HA személyesen beszéltek vele, általában töb sikerrel jár :)
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Ismét beleásom magam a Toyotaclub oldalába és egyenként keresem meg a megfelelő tagokat. Kitérek a TS, Auris, Verso és jófajta Corollákra.
Szép, nagy volumenü aknamunka. Kis bemutatkozás, gyere fel, nézz körül, fórumozz és aztán nemes egyszerűséggel regisztrálj! :mrgreen:
Erősödtünk, sokasodtunk, van választék és téma!

Úgyis úgy szervezzük majd a talikat, hogy ne ütközzön a Toyotaclubbéval.
Az meg nem számít elcsábításnak, ha invitálok, hisz több kettős tagunk is van! (Jómagam pl:)

TEhát kedves klubtársak, ROHAM! :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 ápr. 29, 01:10 pm-kor.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

A tegnapi minitalinak köszönhetően ma végre kiosztottam én is egy pár szórólapot.Többek között a már említett ezüst-fekete AE-86-osra es egy tip-top AE-82-esre!Remélem nemsokára már őket is a tagok között láthatjuk viszont!
Anzsi!
Remélem nem fogok túl sokat csuklani a hétvégén amikor majd a sok polírozástól már meg sem fogod tudni mozdítani a karod!:)
AE92 Gt-i
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Tali előtti pénteken most jövök rá hogy a Koszó Tamás volt a Hacsival kint a hajógyárin még eggyet fordult is a DRIFT nél. Na mind1 Én akkortájt má jöttem is elfele onnan. Majd legközelebb figyeljük már egymást. Legalább lehetne traccspartyzni.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Pl. tegnap adtam egy szürke AE92-nek szórót a bogdáni úti Esso kútnál. A srácnak tetszett, 4 éve semmi gondja vele. Szalon állapotú volt, semmi csicsa. Remélem fellátogat és regisztrál. Még eddig semmi. Ha vendégként feljött, azt a fene se tudja, látta. :(
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

:D:D Egyenlöre még halasztom a polirozast de szerintem holnap vagy ma elkezdem...

Én tegnap jövök hazafelé mikor meglátom azt a piros ae-92-es corollát aminek én is meg a matyi is adott egyszer... Jön utanam és levillog...:D Erre kérdezem hogy mikor regisztrál mar be a klubb oldalára, mire mondta higy nemsoka.... Azt viccesen megjegyezte hogy nem semmik vagyunk mert pont az adott napon vagyis tegnap a matyi is megállitotta az örsön, most meg megint én.... Nagyon jó fejeknek tüntek, és mondtak hogy nemsokara csatlakoznak a klubbhoz
AE92 gti ( 4A-GE)
Pacsker

Váááá :)
Nem én voltam 2 napja az örsön aki adott neki.
Szegény srác. Akkor már 3man találtuk be.

Ki volt az? mert aztmondta piros corollás :)
Na úgylátomél a club és a szórólapozás :lol:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Haljátok tegnap durva volt! Délután haverommal sétálok az Örsnél a GYakorló utcában a kis parkolóhoz me ott álltam meg a kocsival. Aztán megyünk ida ott áll egy srác meg egy csaj egy AE92 mellett beszélgetnek. Hát én meg kapok az alkalmon hogy már be is szervezem. Kb két szóigg jutottam el erre mondja a srác már kaptam szórólapot, aztán egy picit elkezdtünk beszélgetni kiderült hogy ő volt már kétszer is üldözve. :D Mondani sem kell mindenki jót röhögött. Mondta hogy mindenképpen reggel, csak mostanában nem nagyon van netközelben. Na ma meg megyek a Maglódi óton erre jön velem szembe egy Fehér AE92-es Integetek neki erre egy öreg papa vezette és visszaintegetett. Jó vót. Aztán egy szép feketét is láttam ma. De ezeknek nem tudtam papírt adni me nem tudtam vóna utánuk menni. Jah és meglepetésemre nekem is meghúzták hátul a kocsit és még a szelepsapikat is lenyúlták róla.
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

Akkor te voltál az..... mert mondta a srac hogy egy piros corollas betalalta de én azt hittem a Matyi volt....:D:D

Na én ma vegre megvettem a sonax wax-omat igy holnap neki is kezdek....ma is nekikezdtem volna csak kicsit szarakszik itt az idő.... Hát Steve öszintén szolva nem egyszerü hozzajutni ehhez a wax-hoz. A kutas is azt mondta hogy egyszeüen nem erti hogy hogy vihetik ennyire...Ezek szerint lehet benne vmi:D
AE92 gti ( 4A-GE)
Pacsker

Sajnálom Lajos a húzást!

Nagyon mély? Polírral ki lehet még szedni?
Figy! IStu is mondta a fekete AE92-liftbacket. 16.kerületbe látta ő is. Amit ő látott, szét volt ültetve brutál felnik, brutál hang, lesötétítve Igazi gyilkos. Na ha őt láttad te is, akkor kitépem a hajam.
Mindenképpen menjetek utána! :)
Nekem is volt, h már 2 szembejövő autó közé kellett kézivel befordulnom :lol: , de a klubért mindent!
Jó jó! van olyan, h az ember nagyon siet! Elismerem.

Mindegy itt lakik nem messze és már sok erre a tag :D
Csak betaláljuk 1x!
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

anzsel írta:Akkor te voltál az..... mert mondta a srac hogy egy piros corollas betalalta de én azt hittem a Matyi volt....:D:D

Na én ma vegre megvettem a sonax wax-omat igy holnap neki is kezdek....ma is nekikezdtem volna csak kicsit szarakszik itt az idő.... Hát Steve öszintén szolva nem egyszerü hozzajutni ehhez a wax-hoz. A kutas is azt mondta hogy egyszeüen nem erti hogy hogy vihetik ennyire...Ezek szerint lehet benne vmi:D
Tudom,én sem sok helyen láttam még.Majd ha meglátod a végeredményt,akkor Te is megérted,hogy miért viszik ennyire!:)
Sok sikert,vagy inkább kitartást!:))
AE92 Gt-i
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Sajnálom Lajos a húzást!

Nagyon mély? Polírral ki lehet még szedni?
Figy! IStu is mondta a fekete AE92-liftbacket. 16.kerületbe látta ő is. Amit ő látott, szét volt ültetve brutál felnik, brutál hang, lesötétítve Igazi gyilkos. Na ha őt láttad te is, akkor kitépem a hajam.
Mindenképpen menjetek utána! :)
Nekem is volt, h már 2 szembejövő autó közé kellett kézivel befordulnom :lol: , de a klubért mindent!
Jó jó! van olyan, h az ember nagyon siet! Elismerem.

Mindegy itt lakik nem messze és már sok erre a tag :D
Csak betaláljuk 1x!
Nem tom elég mély. Azért megpróbáljuk polírral. De most hogy lefényezték a jobb első kasztni elemet, maradt egy kis javító festék. És ha más nem óvatosan lekenjük nehogy elkezdjen rohadni. Vagy nem is tom mit kéne vele kezdeni. Majd talin megbeszéljük.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

anzsel írta:Akkor te voltál az..... mert mondta a srac hogy egy piros corollas betalalta de én azt hittem a Matyi volt....:D:D

Hát betaláltuk hárman is. Mondhatni jókor jó helyen volt háromszor is :D:D:D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Tegnap délután megyek hazafele és éppen a bosnyákon állok a lámpánál. Erre látom hogy megint jön egy szép piross Sedan Corolla. Már többször láttam. Hát mondom mit vesztek vele odamegyek hozzá. Odamentem sőt inkább letámadtam szabályosan :D De rögtön benne volt az emberke. Rohant de azért rögtön mesélte hogy a kis sedan AE 92 ese 1,6os sima 4A-FE motoros injektoros. Már ment vele 205 öt négy emberrel. Az nem semmi. Imádja mondta. Belül is makulátlan a kocsi. Kívül kell rajta karroszériázni egy picit. Úgyhogy odaadtam neki az eggyetlen szórólapot ami éppen nálam volt. hát remélem tag lessz. Egy újabb egyedi autóval gazdagodnánk mert a kasztnira kézírás jelleggel rá van feste a Corolla szócska. Nagyon szép.
Válasz küldése