2008 Június 1. Királyrét
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
ezt hol olvastad?Pacsker írta: Valaki segítsen nekem hogy lehet megkerülni a gondolunk egyet mától útdíjat szedünk elvet! Lehet ilyet csinálni, vagy röhögjük ki és hajtsunk tovább?
mert egy 2007 januári cikket találtam erről a témáról, azóta nincs frissebb. Egy részét már megvalósították, a személyautókról pedig megúszták.
szóval szerintem nem kell pánikolnotok
http://index.hu/gazdasag/magyar/mat070111
E11 facelift
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Most voltam 2 hete autóval királyréten. Elémállt egy fiatal srác és mondta, hogy akkor toljak a tenyerébe 400 Ft-ot, mert ha tovább akarunk menni, akkor hétvégén út és parkolásdíjat szednek. Kiki rámnézett, hátrébbálltam pofátlanul 20 métert és leraktuk ott a kocsit.
Csak azt nem akarom, hha megyünk együtt, akkor ne kelljen egyáltalán fizetni. Tavaj se volt semmi, pedig bomba jó idő, túristák ezrével ott a kereszteződésnél és hétvége volt.
Csak azt nem akarom, hha megyünk együtt, akkor ne kelljen egyáltalán fizetni. Tavaj se volt semmi, pedig bomba jó idő, túristák ezrével ott a kereszteződésnél és hétvége volt.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
jah, hogy jahPacsker írta:Most voltam 2 hete autóval királyréten. Elémállt egy fiatal srác és mondta, hogy akkor toljak a tenyerébe 400 Ft-ot, mert ha tovább akarunk menni, akkor hétvégén út és parkolásdíjat szednek. Kiki rámnézett, hátrébbálltam pofátlanul 20 métert és leraktuk ott a kocsit.
így már mindjárt már a leányzó fekvése.
ezen nem kell meglepődni szerintem. lehet csak az erdőt akarják védeni a járművektől. amúgy ha utánaszámolsz, nem olyan sok az a 400 ft. ha ketten ültök a kocsiban, akkor már csak 200 per kopf. egy óra parkolás kerül ennyibe ott Nálatok pesten
E11 facelift
Sirályrét
Hi,
Ha nem 24-25-én lesz, akkor szívesen elmennék.
Addig remélem kész lesz a verda:)
Üdv
Ha nem 24-25-én lesz, akkor szívesen elmennék.
Addig remélem kész lesz a verda:)
Üdv
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Persze oké, most nem is arról a 400 HUF-ról van szó, hanem ez szerintem elvi kérdés!
Ha már fizetsz adót akkor igen is elvárható, hogy kapsz érte valami szólgáltatást.
Olyan nincs, hogy csak úgy szedjenek!
Ok lehet, hogy az önkormányzat megbízásából vannak kint, vagy azért, mert jogi személy megvásárolta a területet.
Na mind1!
Ez nem fog eltántorítani és nem is gond, csak egyszerűen furcsa!
Ha már fizetsz adót akkor igen is elvárható, hogy kapsz érte valami szólgáltatást.
Olyan nincs, hogy csak úgy szedjenek!
Ok lehet, hogy az önkormányzat megbízásából vannak kint, vagy azért, mert jogi személy megvásárolta a területet.
Na mind1!
Ez nem fog eltántorítani és nem is gond, csak egyszerűen furcsa!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem