Én lennék a te emberedbirka007 írta:Aki lát az észrevehette, hogy esett egy kis hó.
Ha holnap hideg lesz és megmarad a fehér, szerintem mehetnénk csúszkálni kicsit.![]()
Pontosítok. Én megyek. Pont. Aki ember velem tart!
![]()
![]()
![]()
Havas topic, na vajon miért? :) /Totya
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Sajnos már csak a mellékutakon van pár folt!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Reggel még meló előtt a mellékutcákba keveredtem valahogy
és ha már ott voltam kipróbáltam mi a helyzet. Nem is volt rossz, de amikor napközben láttam a napocskát -aminek általában nagyon is örülök- tudtam, hogy nem lesz az egészből semmi.
Tisztelt vidéki márkatársak! Szóljatok ha volna!

Közelebb van valami? Persze hó ügyileg...Lackó írta:...másik lehetőség, hogy le kell utazni Szabolcsba. Ott állítólag sok hó esett.
Tisztelt vidéki márkatársak! Szóljatok ha volna!
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Nos embereim!
Tisztelettel, remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy lassacskán 2 napja kisebb megszakításokkal ugyan, de esik a hó!
Nokérem, ha mindnyájan úgy akarjuk holnap mehetnénk egyet csapatni a 16-ba, a mátyásföldi reptérre. Kb egy órája voltam ott (most 23h van) és nagyon állat! Jó a hó, egyéb előnyei pedig, hogy zéró rendőr, nuku biztonsági őr, nulla fa ill. oszlop, viszont valszínűleg nem csak nekünk jut eszünkbe a dolog, ezért többen szoktak lenni, de aki betartja az amúgy egyértelmű íratlan szabályokat, annak baja nem eshet.
Nos uraim(és persze hölgyeim), holnap este olyan 8-fél 9 magasságában tudnék csatlakozni a díszes kompániához.
Ezek után merje írni valaki, hogy nem jön!
Tisztelettel, remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy lassacskán 2 napja kisebb megszakításokkal ugyan, de esik a hó!
Nokérem, ha mindnyájan úgy akarjuk holnap mehetnénk egyet csapatni a 16-ba, a mátyásföldi reptérre. Kb egy órája voltam ott (most 23h van) és nagyon állat! Jó a hó, egyéb előnyei pedig, hogy zéró rendőr, nuku biztonsági őr, nulla fa ill. oszlop, viszont valszínűleg nem csak nekünk jut eszünkbe a dolog, ezért többen szoktak lenni, de aki betartja az amúgy egyértelmű íratlan szabályokat, annak baja nem eshet.
Nos uraim(és persze hölgyeim), holnap este olyan 8-fél 9 magasságában tudnék csatlakozni a díszes kompániához.
Ezek után merje írni valaki, hogy nem jön!