Nekem nincs katom, meg 50es rendszer, érdes is meg hangos. Én lehet kivenném, de hallgass meg vmi szakit. A gázgyorsítóval kapcsoltban személyes tapasztalatot nem hallottam... Lehet jó, de ugye az sem jó, ha nagyot öblít egy rendszer...
Kérdés: e11-en mindegyiken egyben van az egész kipufogórendszer, vagy csak a G6-on?
Úgy értem, G6-on a leömlõtõl egy darabot képez a katalizátor, a középdob, meg a hátsódob. Más kocsikon ez a három külön elem, és csavarokkal meg tûzkarikákkal meg tömítésekkel fogatható össze.
Ha minden igaz, jövõ héten tudok választ adni a VVti E11 G6 TTErõl.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Bandagoose írta:Kérdés: e11-en mindegyiken egyben van az egész kipufogórendszer, vagy csak a G6-on?
Úgy értem, G6-on a leömlõtõl egy darabot képez a katalizátor, a középdob, meg a hátsódob. Más kocsikon ez a három külön elem, és csavarokkal meg tûzkarikákkal meg tömítésekkel fogatható össze.
Hátsó dob elõtt volt egy testelõ bilincs vagy mi ott, nekem ottan tört el, kb 80 centis darab lett anno cserélve ...
Szépen megcsinálták, nem kokler módra.
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE