Tényleg impozáns és a felni sem rossz! Királyrét? Ugye végre eljössz? Lesz több E10 Hb is! Ráadásul nekem tetszik ez a szín is! Elég Ritka toyotában!
A kazitartó szerintem nem gyári, viszont szépen berakták a 2DIN helyre. használod is? TDK rulez?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szeretnék már én is végre egyszer eljutni egy talira. De most inkább nem írom be elõre a rendõri felvezetõs konvojos létszám miatt, egyelõre túl messze van az az idõpont, de igyekszem tényleg.
Ja a kazettatartó az nem gyári, csak a rádió, viszont tényleg pont beleillik, a foglalatok is belül úgy vannak kialakítva. Kazettám csak egy van, de azon minõsíthetetlen zenék vannak, szóval egyelõre csak dísz.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Lehet venni ma is kazikat. Meg vehetsz fel otthon zenéket te is rá! Régen így nyomtam. Adapterkazi nem pálya. Lóg belõle bél
TE71-be gyári Japán (kínai) krix-krax-os kazim is van! Na ahhoz kell a gyomor. Ráadásul lassú.
A tali idõpontja pont azért távoli, hogy be tudja mindenki tervezni. Ha most eldöntöd, hogy jössz, akkor jössz.
Várom a listába a nevedet
Nincskifogás!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok tud valaki tanácsokkal és trükökkel segíteni E10 93' 1.3 benzines corolla vezérmüszíj,fõtengely szimering és elsõ kerékcsapágy cserében mert még nem csináltam ilyet?
Köszike elõre is!
"Amit csak kíván megkapja,Toyota!"
'93 E10 1.3 4E-FE Liftback
fehér E10 képekhez: Fehérre festett sárfogó gumik??!! Áááááá, ez ultra gázzá tesz az amúgy szép kocsit. Én a helyébe dobnám le a francos francba azokat a xarokat róla.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Szerintem pedig nagyon szép ez a fehér e 10. Nem túl csicsás hanem inkább visszafogott, de nagyon szépen megcsinálták. A felnik is nagyon jól néznek ki rajta!
Szerintem nincs gond a sárfogókkal sem. Gondolom a hátsó toldat hiányát szerette volna ellensúlyozni.
Nekem nem szúr rögtön szemet.
Gyönyörû hátfal és jó összkép. A küszöb kicsit mély
Klubelnök
Érdeklõdnék, hogy a kombi E10 hátsó rugóját be lehet tenni egy Liftback E10 hátsó rugója helyett?
Egyáltalán érdemes? Arra gondolok, hogy keményebb lesz-e a hátulja? 5 karton ásványvíz + a család és nem ér bele a gumiba a hátsó ív! Nagyon király lenne!