ELADÓ COROLLA

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
Bandagoose
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bandagoose »

sede7 írta:diesel E9 Lb
G6 TTE
!
Azért az a homologizációsdolog az nem kicsit sántít...
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
Bandagoose
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bandagoose »

Pacsker írta:Azok a TTE felnik :luv:
A lökös meg a világ legjobbja. Ha E11 Hb tulaj lennék, gondolkodás nélkül adnék érte 50-60-at is ha felbukkanna Mo-on. Annyit dob rajta, hogy ihaj :)
Ízlések és... nekem akkor is az tetszik legjobban, ami Sede7-é.
Mondjuk, nem is adnék érte 60 ezret!!!! :D

Beleraknám pluszba a saját ködlámpáimat :twisted: :twisted:
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
corollaG6R
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: corollaG6R »

Bandagoose írta:
sede7 írta:diesel E9 Lb
G6 TTE
!
Azért az a homologizációsdolog az nem kicsit sántít...
Nekem meg akkor lenne elfogadható, ha meglenne a G6R oldalköténye, mert így hülyén néz egy kicsit ki. Mármint maga a G6S TTE... A felnik kellenének viszont.
G6TTE
Újonc
Újonc

G6 TTE

Hozzászólás Szerző: G6TTE »

Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ia-4756292
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: G6 TTE

Hozzászólás Szerző: sede7 »

G6TTE írta:Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
Szia, üdv itt! Ha visszaolvasol egy oldalt, már korábban belinkeltem az autódat, volt is róla értekezés. Szép darab, ha gondolod, írj róla bõvebben!
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Bandagoose írta:
Pacsker írta:Azok a TTE felnik :luv: A lökös meg a világ legjobbja. Ha E11 Hb tulaj lennék, gondolkodás nélkül adnék érte 50-60-at is ha felbukkanna Mo-on. Annyit dob rajta, hogy ihaj :)
Ízlések és... nekem akkor is az tetszik legjobban, ami Sede7-é.
Beleraknám pluszba a saját ködlámpáimat :twisted: :twisted:
Köszi!:) Ha látsz belõle eladót, mindenképpen szólj, kéne egy tartalékba!
Neked milyen ködlámpáid vannak? Egyáltalán hogy néz ki az autód, miért nincs projekted?:) Ha "nem publikus", akkor privátban/e-mailben is kíváncsi lennék...
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

G6TTE írta:Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
Ennyiért sose... :roll:
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Birka írta:
Ennyiért sose... :roll:
Majd olcsosodik fel millat, annyiert mar majdnem jo lesz. :)
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
G6TTE
Újonc
Újonc

TTE!!!

Sziasztok!
Igen most látom ,ogy már belinkelted.
Az autóról annyit még,hogyan nagyon gyönyörû állapotban van,és én túl gondos tulajdonosa vagyok!De tényleg!Kissé beteges is már,hogy miért mert minden szervíze és bármi ami csinálva lett rajt fotózva van!Amikor megvettem nagy szervízt csináltam rajt csak gyári Toyota cuccal!!!Olaj,olajszûrû,BMC légszûrõ,pollenszûrõ ez ugye alap folytatom fékolaj,kuplungolaj,váltóolaj,gyertyák,szelepdekni tömítés,klímagáz csere,4db új nyári gumi+zsír új rávaló lemez felni zsír új Continental téli gumi+Lökkhárítók elsõ hátsó kõfelverõdés miatt+a tükrök kilincsek én úgy láttam ki voltak egy kicsit fakulva ezért azok is fújva lettek.Aztán jött a motorháztetõ burkolatot megrágta a nyest bementem a Toyotába és rendeltem egy újat 35000ft +ha már ott vagyok egy váltógombot hogy legyen +Toyotás Téli kabát +Poló+Baseball sapka!Aztán két éve cseréltem összes fékbetét+féktárcsa (nem kellett volna még de volt rá pénzem így hát miért ne)+kipufogódob.Aztán cseréltem ködlámpákat is mert az egyik megvolt repedve egy kicsit!(nem volt olcsó)...stb. Nagyon megkíméltem a gépet!150-nél többel nem is mentem még vele azt is csak kétszer!Nagyon tuti a fogyasztása!Az autót egyébként múlt év Szeptember vége óta nem használom !Pihen egy fûtött garázsban!Múlt héten vettem elõ ,autókozmetika,klíma fertõtlenítés,átvizsgálás...stb.
Ha valaki nagyon utána akar nézni meglátja ötezer Euro alatt egy darab van fenn a neten az is szét van csicsázva! + regadó és akkor még hozzá se nyúltál!
G6TTE
Újonc
Újonc

G6 TTE

Aki ismer az tudja ,hogy mennyire becsben tartottam!Õ volt a szemem fénye!
G6TTE
Újonc
Újonc

G6 TTE

De van fenn a hasznaltauton 2000 évjáratú G6 az 1 500000-ért!
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Azt is minimum fél éve hirdetik...
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: TTE!!!

Hozzászólás Szerző: montoya »

G6TTE írta:Sziasztok!
Igen most látom ,ogy már belinkelted.
Az autóról annyit még,hogyan nagyon gyönyörû állapotban van,és én túl gondos tulajdonosa vagyok!De tényleg!Kissé beteges is már,hogy miért mert minden szervíze és bármi ami csinálva lett rajt fotózva van!Amikor megvettem nagy szervízt csináltam rajt csak gyári Toyota cuccal!!!Olaj,olajszûrû,BMC légszûrõ,pollenszûrõ ez ugye alap folytatom fékolaj,kuplungolaj,váltóolaj,gyertyák,szelepdekni tömítés,klímagáz csere,4db új nyári gumi+zsír új rávaló lemez felni zsír új Continental téli gumi+Lökkhárítók elsõ hátsó kõfelverõdés miatt+a tükrök kilincsek én úgy láttam ki voltak egy kicsit fakulva ezért azok is fújva lettek.Aztán jött a motorháztetõ burkolatot megrágta a nyest bementem a Toyotába és rendeltem egy újat 35000ft +ha már ott vagyok egy váltógombot hogy legyen +Toyotás Téli kabát +Poló+Baseball sapka!Aztán két éve cseréltem összes fékbetét+féktárcsa (nem kellett volna még de volt rá pénzem így hát miért ne)+kipufogódob.Aztán cseréltem ködlámpákat is mert az egyik megvolt repedve egy kicsit!(nem volt olcsó)...stb. Nagyon megkíméltem a gépet!150-nél többel nem is mentem még vele azt is csak kétszer!Nagyon tuti a fogyasztása!Az autót egyébként múlt év Szeptember vége óta nem használom !Pihen egy fûtött garázsban!Múlt héten vettem elõ ,autókozmetika,klíma fertõtlenítés,átvizsgálás...stb.
Ha valaki nagyon utána akar nézni meglátja ötezer Euro alatt egy darab van fenn a neten az is szét van csicsázva! + regadó és akkor még hozzá se nyúltál!
Nem akarok f..sz lenni (nehéz lesz, mert az vagyok :D ), tényleg csak pár gondolat:
1, ha ennyire rendbe van a kocsi, miért nincs fenn több kép? (pl motorról)
2, én pl beltér fotói nélkül felrakott hirdetésre nem mennék el. Gondolom, az okokat nem kell ecsetelnem.
3, kis közgáz: most 1.6-ért hirdeted. Gyanítom, 1.4-1.5 között el lehetne hozni komoly érdeklõdés esetén. Csak szerintem ennyit nem ad érte senki. Ha Nálad marad fél évig, az fél évnyi kfb, fél évnyi teljesítményadó, és ha addig lejár, vagy majdnem lejár a mûszaki, akkor még annak az ára is bukó. Ha kicsit olcsóbban hírdeted, hosszú távon jobban jössz ki. Arról nem is beszélve, hogy fél év alatt még a vételárnak is észrevehetõ kamata van. Pl ha most elmegy 1.1-ért, azzal jobban jársz bõven, mint ha télen el tudod adni 1.25-ért.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Kis közgáz? Montohá? Ne legyél már oktondor. Szegény GTETTE6 kolléga most kicsit belenyúlt a méhkasba ahogy valaha majd mindenki. Ha ennyi kell neki akkor ennyiért adja. Én is megmondtam, hogy drága de mi KIBICEK vagyunk. Lehet, hogy valakinek kell ennyiért. Ne rontsuk az üzletét!

Az 1,1millió egyik bankban sem lesz fél év alatt 1,25 millió, bocs de ez tény! Ha úgy értetted, hogy járulékos és fentartási + teljesítményadó + mûszaki, úgy már LEHET, hogy igaz de úgy tudom télen megy fel az autók ára, vagy nem?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Nem értem, hogy jönnek ide a járulékos költségek.
Ha eladok egy kocsit, nagy valószínûséggel átülök egy másikba, akkor meg annak fizetem a költségeit nem? :?
Válasz küldése