Azért az a homologizációsdolog az nem kicsit sántít...sede7 írta:diesel E9 Lb
G6 TTE!
ELADÓ COROLLA
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Ízlések és... nekem akkor is az tetszik legjobban, ami Sede7-é.Pacsker írta:Azok a TTE felnik
A lökös meg a világ legjobbja. Ha E11 Hb tulaj lennék, gondolkodás nélkül adnék érte 50-60-at is ha felbukkanna Mo-on. Annyit dob rajta, hogy ihaj
Mondjuk, nem is adnék érte 60 ezret!!!!
Beleraknám pluszba a saját ködlámpáimat
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- corollaG6R
- Visszajáró

Nekem meg akkor lenne elfogadható, ha meglenne a G6R oldalköténye, mert így hülyén néz egy kicsit ki. Mármint maga a G6S TTE... A felnik kellenének viszont.Bandagoose írta:Azért az a homologizációsdolog az nem kicsit sántít...sede7 írta:diesel E9 Lb
G6 TTE!
G6 TTE
Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ia-4756292
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Re: G6 TTE
Szia, üdv itt! Ha visszaolvasol egy oldalt, már korábban belinkeltem az autódat, volt is róla értekezés. Szép darab, ha gondolod, írj róla bõvebben!G6TTE írta:Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Köszi!:) Ha látsz belõle eladót, mindenképpen szólj, kéne egy tartalékba!Bandagoose írta:Ízlések és... nekem akkor is az tetszik legjobban, ami Sede7-é.Pacsker írta:Azok a TTE felnikA lökös meg a világ legjobbja. Ha E11 Hb tulaj lennék, gondolkodás nélkül adnék érte 50-60-at is ha felbukkanna Mo-on. Annyit dob rajta, hogy ihaj
Beleraknám pluszba a saját ködlámpáimat![]()
Neked milyen ködlámpáid vannak? Egyáltalán hogy néz ki az autód, miért nincs projekted?:) Ha "nem publikus", akkor privátban/e-mailben is kíváncsi lennék...
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Ennyiért sose...G6TTE írta:Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Majd olcsosodik fel millat, annyiert mar majdnem jo lesz.Birka írta:Ennyiért sose...G6TTE írta:Eladó sorba került sajnos a paripám!Az autó nagyon jó állopotban van!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
TTE!!!
Sziasztok!
Igen most látom ,ogy már belinkelted.
Az autóról annyit még,hogyan nagyon gyönyörû állapotban van,és én túl gondos tulajdonosa vagyok!De tényleg!Kissé beteges is már,hogy miért mert minden szervíze és bármi ami csinálva lett rajt fotózva van!Amikor megvettem nagy szervízt csináltam rajt csak gyári Toyota cuccal!!!Olaj,olajszûrû,BMC légszûrõ,pollenszûrõ ez ugye alap folytatom fékolaj,kuplungolaj,váltóolaj,gyertyák,szelepdekni tömítés,klímagáz csere,4db új nyári gumi+zsír új rávaló lemez felni zsír új Continental téli gumi+Lökkhárítók elsõ hátsó kõfelverõdés miatt+a tükrök kilincsek én úgy láttam ki voltak egy kicsit fakulva ezért azok is fújva lettek.Aztán jött a motorháztetõ burkolatot megrágta a nyest bementem a Toyotába és rendeltem egy újat 35000ft +ha már ott vagyok egy váltógombot hogy legyen +Toyotás Téli kabát +Poló+Baseball sapka!Aztán két éve cseréltem összes fékbetét+féktárcsa (nem kellett volna még de volt rá pénzem így hát miért ne)+kipufogódob.Aztán cseréltem ködlámpákat is mert az egyik megvolt repedve egy kicsit!(nem volt olcsó)...stb. Nagyon megkíméltem a gépet!150-nél többel nem is mentem még vele azt is csak kétszer!Nagyon tuti a fogyasztása!Az autót egyébként múlt év Szeptember vége óta nem használom !Pihen egy fûtött garázsban!Múlt héten vettem elõ ,autókozmetika,klíma fertõtlenítés,átvizsgálás...stb.
Ha valaki nagyon utána akar nézni meglátja ötezer Euro alatt egy darab van fenn a neten az is szét van csicsázva! + regadó és akkor még hozzá se nyúltál!
Az autóról annyit még,hogyan nagyon gyönyörû állapotban van,és én túl gondos tulajdonosa vagyok!De tényleg!Kissé beteges is már,hogy miért mert minden szervíze és bármi ami csinálva lett rajt fotózva van!Amikor megvettem nagy szervízt csináltam rajt csak gyári Toyota cuccal!!!Olaj,olajszûrû,BMC légszûrõ,pollenszûrõ ez ugye alap folytatom fékolaj,kuplungolaj,váltóolaj,gyertyák,szelepdekni tömítés,klímagáz csere,4db új nyári gumi+zsír új rávaló lemez felni zsír új Continental téli gumi+Lökkhárítók elsõ hátsó kõfelverõdés miatt+a tükrök kilincsek én úgy láttam ki voltak egy kicsit fakulva ezért azok is fújva lettek.Aztán jött a motorháztetõ burkolatot megrágta a nyest bementem a Toyotába és rendeltem egy újat 35000ft +ha már ott vagyok egy váltógombot hogy legyen +Toyotás Téli kabát +Poló+Baseball sapka!Aztán két éve cseréltem összes fékbetét+féktárcsa (nem kellett volna még de volt rá pénzem így hát miért ne)+kipufogódob.Aztán cseréltem ködlámpákat is mert az egyik megvolt repedve egy kicsit!(nem volt olcsó)...stb. Nagyon megkíméltem a gépet!150-nél többel nem is mentem még vele azt is csak kétszer!Nagyon tuti a fogyasztása!Az autót egyébként múlt év Szeptember vége óta nem használom !Pihen egy fûtött garázsban!Múlt héten vettem elõ ,autókozmetika,klíma fertõtlenítés,átvizsgálás...stb.
Ha valaki nagyon utána akar nézni meglátja ötezer Euro alatt egy darab van fenn a neten az is szét van csicsázva! + regadó és akkor még hozzá se nyúltál!
G6 TTE
Aki ismer az tudja ,hogy mennyire becsben tartottam!Õ volt a szemem fénye!
G6 TTE
De van fenn a hasznaltauton 2000 évjáratú G6 az 1 500000-ért!
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Re: TTE!!!
Nem akarok f..sz lenni (nehéz lesz, mert az vagyokG6TTE írta:Sziasztok!
1, ha ennyire rendbe van a kocsi, miért nincs fenn több kép? (pl motorról)
2, én pl beltér fotói nélkül felrakott hirdetésre nem mennék el. Gondolom, az okokat nem kell ecsetelnem.
3, kis közgáz: most 1.6-ért hirdeted. Gyanítom, 1.4-1.5 között el lehetne hozni komoly érdeklõdés esetén. Csak szerintem ennyit nem ad érte senki. Ha Nálad marad fél évig, az fél évnyi kfb, fél évnyi teljesítményadó, és ha addig lejár, vagy majdnem lejár a mûszaki, akkor még annak az ára is bukó. Ha kicsit olcsóbban hírdeted, hosszú távon jobban jössz ki. Arról nem is beszélve, hogy fél év alatt még a vételárnak is észrevehetõ kamata van. Pl ha most elmegy 1.1-ért, azzal jobban jársz bõven, mint ha télen el tudod adni 1.25-ért.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Kis közgáz? Montohá? Ne legyél már oktondor. Szegény GTETTE6 kolléga most kicsit belenyúlt a méhkasba ahogy valaha majd mindenki. Ha ennyi kell neki akkor ennyiért adja. Én is megmondtam, hogy drága de mi KIBICEK vagyunk. Lehet, hogy valakinek kell ennyiért. Ne rontsuk az üzletét!
Az 1,1millió egyik bankban sem lesz fél év alatt 1,25 millió, bocs de ez tény! Ha úgy értetted, hogy járulékos és fentartási + teljesítményadó + mûszaki, úgy már LEHET, hogy igaz de úgy tudom télen megy fel az autók ára, vagy nem?
Az 1,1millió egyik bankban sem lesz fél év alatt 1,25 millió, bocs de ez tény! Ha úgy értetted, hogy járulékos és fentartási + teljesítményadó + mûszaki, úgy már LEHET, hogy igaz de úgy tudom télen megy fel az autók ára, vagy nem?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.