Ha nekem címezted - márpedig az én postomat idézted -, akkor oké, értem, mirõl van szó és jogosnak is tartom a találkozón való részvételt.Pacsker írta:Most felhasználóként és nem moderátorként írok.bepi81 írta:És az feltétel ahhoz, hogy ide lehessen írogatni?Lackó írta:Azt az egyet megfigyeltem már, hogy a legtöbb "hozzáértõ" az olajos témában, aki itt a fórumon írogat, sosincs ott egyetlen talin sem.....
Az új honlap regisztrációs részébõl idézek:Ugyan ezek szerint elég lenne néha a fórumon egy-két hozzászólást írni, de szerintem a gyakorlatban örül mindenki, ha ennél egy picit több is történik.......2 hónapos inaktív klubtagság kizárást von maga után! Hogy mit is jelent ez? Ha nem jelenik meg a klubtag az adott idõ alatt egy találkozón, minitalálkozón sem és még a fórumon, e-mailben sem ad életjelet magáról.....( a folytatásban szerepelni fog az is, hogy évente legalább 1 találkozón történõ részvétel)
A klubtalálkozó értetek van. Értetek találjuk ki a helyszíneket, csinálunk programokat, játékokat, osztunk nyereményeket, alkudunk ki csoportos kedvezményeket... Ha már valaki érdeklõdik annyira a Corolla-k iránt, hogy felkeresi klubunkat és regisztrál, akkor szerintem alapvetõ elvárás minden egyéb klubtag részérõl, hogy eljöjjön az illetõ az adott évben legalább 1-2 találkozóra is. (ha már a s@ggük alá van rakva...)
Ugyan sok mindent meg lehet beszélni a fórumon, de a weben nem lehet egymás autójára csorgatni nyálunkat, megismerkedni személyesen is egymással, sztorizgatni, fotózni, kajálni, szakmailag vizuálisan is elmagyarázni a másiknak mi miért van, hogyan orvosolja, fejlessze... Ráadásul az ember egy személyes találkozó után, teljesen máshogy állhat adott klubtagokhoz a késõbbiekben, más jelentõséget tulajdoníthat a szavának és adott esetben több tiszteletet adhat az adott félnek. (Gondolok itt pl a Toytib féle gyõzködésedrõl)
Magyarul igen, "erõsen ajánlott" kategóriába tartozik az, hogy 1 évben legalább 1-2 találkozón megjelenjen az adott klub, illetve fórumtag. Plusz könyörgöm..., nehogy már egy autós klub elsõ sorban a karakterek pötyögésérõl szóljon. Az autóbuzuláshoz szorosan kapcsolódnak az összes érzékszervünket felcsigázó ingerek!
Számomra nagyon szimpatikus volt a részetekrõl, hogy tavaly pl. a környékünkre is szerveztetek találkozót, habár egyéb okok miatt sajnos nem tudtam részt venni rajta, pedig az a távolság részemrõl abszolút kezelhetõ lett volna.
A Király-rét számotokra fix hely és ezt meg is értem, de nekem messze van, arra nem ígérem, hogy el tudok menni, de ha megoldható és mindenkinek megfelel, akkor egy következõ találkozó helyszínét szervezhetnétek olyan helyszínre, ahová kb mindenkinek nagyjából ugyanannyit kellene utaznia.
Nyilván örülnék, ha idén is ilyen közelségbe jönnétek (ekkor 100% lenne a részvételem), és bízom benne, hogy más hely is van az Alföldön, ahová érdemes "lejönni".
Szóval, részemrõl okés, és kívánatos is a részvétel egy idei találkozón.

KE11 Sedan 
Carina Coupe 1.6 DX