1db szabad hely maradt 16:35-re az 1-es kategóriában.
Semmi más
Hát ez gyors volt! Köszi Mozsonak a szemfülességet!!
Ettől függetlenül érdemes kijönni annak is, aki menne másik menetben. Sokszor megjelenés hiányában, a helyszínen törölnek előjegyzést és személyesen lehet jelentkezni.
Óriás buli lesz!
Jöjjön mindenki
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"A nyílt napon nem vehetnek részt MNASZ gépkönyvvel rendelkező, illetve épített versenyautók!"
gépkönyvem mondjuk nincs, de az épített versenyautó kategóriát szerintem teljesítem...
Mindenképpen hívd fel őket, vagy kérd meg Pacskert, mert nem szokták szeretni a becsövezett, gépkönyves kocsikat a nyílt napon. Gondolom, hogy most a kizárólagosság miatt nem lesz gond, de szerintem kérdezz rá, ne akkor legyen belőle gond.
Ha szervizben kell segítség, keress meg nyugodtan a toyoteamgarage@gmail.com email címen. Sorry az offért!
köszi srácok, felhívtam a pályát, hunyorít majd a szervező amikor felhajtok. Mi a párommal megyünk ketten, (09:00-tól és 09:40-től van időablakunk) illetve lesz szerintem 2-3 unokahúg/öcsi is velünk ha minden jól megy.
Ha éppen van pár feles percetek, nyomtassátok és töltsétek ki a felelősségvállalási nyilatkozatokat.
Ne ezen csússzon el.
Javaslom azoknak az embereknek, akik keményen tolják majd, hogy hozzanak ki magukkal egy garnitúra fékbetét szettet. Az előbb-utóbb úgy is kell a hétköznapokban is, ha pedig a mostani öreg/rosszul kopik/széttöredezik, akkor megnyugtató, hogy lesz mihez nyúlni
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
+1. Akár egy gumi szettet is lehet hozni tarcsiba. Elvileg lenni kell kint mobil gumisnak. Én kihozom azt a sokat emlegetett T1R szettet, hátha pont az "ment meg" valakit.
Érdemes megnézni, hogy áll a kocsin a felni+gumi. Ilyenkor, ha egy rossz ET-s felni miatt a gumi beleér a kaszntiba (láttam mar ilyet), az szövetig, le tudja nyúzni a futófelületet. Közúton sose tapasztalt, próbalt erőhatások, kanyarsebességek lehetnek. Ilyenkor derül ki, hogy mennyire "borul" kasztni. Ne érjen senkit meglepetés!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Idiótán dől a bódé
Minden sportosnak vélt utcai futómű is szinte ugyanolyan, mint egy sima gyári rugó.
DE ez nem feltétlenül jelent drasztikus tapadás vesztést. Bénán néz ki, de attól még lehet jót menni!
"Progresszív ültető rugó"
Klubelnök