Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Gyá!
Van egy Farkas család (nem az itteni) akik őrült módon, gyűjtik, OT-zik a régi LC-ket, Hiluxokat. Talán az övék.
Nagyon komoly állapotú ez a bringa. Na meg a pántos felni! Ütvefúr.
Szombat délután meg Tüskeváron vagy Szfehérváron (már nem emlékszem) láttunk egy méregzöld, OT rendszámos, gyönyörű állapotú
FJ40? BJ40? LC-t.
Ilyet:
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Szombat délután meg Tüskeváron vagy Szfehérváron (már nem emlékszem) láttunk egy méregzöld, OT rendszámos, gyönyörű állapotú
FJ40? BJ40? LC-t.
Ilyet:
A benzines és a dízel között nem nagyon tudsz különbséget tenni, csak a hang alapján. Bár a benzines a ritkább.
habe írta:
Pacsker írta:Egy igazi csúfság a Toyota 4WD topic LC részlegéből
Gyá!
Van egy Farkas család (nem az itteni) akik őrült módon, gyűjtik, OT-zik a régi LC-ket, Hiluxokat. Talán az övék.
Nagyon komoly állapotú ez a bringa. Na meg a pántos felni! Ütvefúr.
Hát igen, ez vas a javából.
Láttam korábban kertben volt fotózva, de úgy látszik megunta a tulaj a tárolást.
Nem ördögtől való az ára, bár belső kép sincs, és a váz sem látszik. Mindkettő kemény dió lehet.
Ez egyébként 62-es. Turbós, kockalámpás, az utolsó a 6- osból.
Keménylegény.
Készültem volna én már 10 éve is, messzebb is.
Csak van egy párom, akit nem hagyok magára. De a remény hal meg utoljára..
Klubelnök
Valahogy én nem "csak" Afrikába vágyom "túrázni", hanem a Kaukázusba. Nagy kaland lehet!
Régebben ezt olvastam végig, ami meghozta a kedvem: http://kaukazusikaland.blogspot.hu/
Örülök, hogy van hasonszőrű.
Majd egyszer kisírom magam... Megtervezett út, konkrét útvonallal és célokkal...
Klubelnök