Jön az utód?! Csak azt nem tudom eldönteni, hogy gyermekáldás vagy GT86 érkezik. Ja sokajtós nagycsomis autó kell, akkor világos.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
gecsa írta:még egy esélyt adtam neki,mielõtt nekiállok..
írtam b.ferinek,hátha megszán egy szelepfedéllel..
ha nincs senkinek,és nem tudunk megegyezni,akkor indul a buli..
ettõl függetlenül az autó nyár végén eladó lesz,vagy bontásra kerül,mivel kelleni fog valami többajtós,nagy csomival..
és ezt nem úgy mondom,hogy sajnos,viszont ettõl függetlenül szeretem ezt az autót.....
de a jó isten b@sszon meg gecsa, sírsz-picsogsz hogy felgyújtod meg eladod, szétbontod az autót és nem szólsz, hogy egy kurv@ szelepfedél kell?? Otthon van a pincében nekem 3 pár...
gecsa írta:még egy esélyt adtam neki,mielõtt nekiállok..
írtam b.ferinek,hátha megszán egy szelepfedéllel..
ha nincs senkinek,és nem tudunk megegyezni,akkor indul a buli..
ettõl függetlenül az autó nyár végén eladó lesz,vagy bontásra kerül,mivel kelleni fog valami többajtós,nagy csomival..
és ezt nem úgy mondom,hogy sajnos,viszont ettõl függetlenül szeretem ezt az autót.....
de a jó isten b@sszon meg gecsa, sírsz-picsogsz hogy felgyújtod meg eladod, szétbontod az autót és nem szólsz, hogy egy kurv@ szelepfedél kell?? Otthon van a pincében nekem 3 pár...
szóltam baszod...olvass vissza..
akkor legalább elõvakarhatnád az egyiket...
meg árat is mondhatnál rá..
figyelj gecsa az e9 corolla egyáltalán nem rossz a gyereknek. eleve széles az autó két nagy gyerekülés simán befér és még közé egy vékony emberke. egy gyerekkel meg fõleg. nem is értem a rakás pénzt meg energiát beleöltél a kaszniba most meg bontás?
Rohaggyak meg ha értem.....
azt írtad folyton bedöglik rajta valami...... ELROMLOTT A SZELEPFEDÉL??????????? És ezért el kell bontani?
Vagy jön a gyerek? sok a fenntartása? nagy az államadósság?? vagy mi az isten van?
Rébuszokba beszéltek itt...
Na mind1,, majd benézek egy hét mulva ide, hátha addig sikerül eldönteni hogy mit is akarsz....
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nincs valakinek elfekvõbe 2db. elsõ stabilizátor pálcája? Az egyenes, gumipogácsásra gondolok, nem a GTI-be való gömbcsuklós kapcsolórúdra.
Toyodiy ugyanazt a cikkszámot dobja ki, mint a 4WD-re: http://www.toyodiy.com/parts/xref?s=488 ... 0030&mE=on
Bohi E8 GT-jébe is ilyen van. Az egyik pálca szét volt rohadva és kettétört. 1-2 alátét is már szomorú állapotban volt, a gumik pedig már agyon lapulva.
Toyotától megrendeltem az összes gumit, 2 pálcát és pár alátétet. Annyira nem volt horror az áruk.
Projektjébe látsz is még képet róla. ha csak 1-2 valami kell, írj neki, hátha maradt.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Igen, már beszéltünk róla, a képeket is láttam. A gyári gumikat már rég megvettem, de idõközben nekem is eltört az egyik pálca.
A "nem volt horror az áruk" az mit jelent, nem emlékszel? Néhány ezer HUF még belefér, de ha 10ezres nagyságrend, akkor inkább vadászok valami bontottat feltéve, hogy valóban megegyezik más típuséval. A gumik árából kiindulva (1000,-Ft x 8db.) nem számítok túl sok jóra.
Bohi mindent felírt. Ha jól emlékszem pár ezer Ft volt.
Egyébként az egyik lehet megmaradt neki. Kérdezz rá
Klubelnök
Igen, pár ezer forintos tétel volt. Nem volt 10ezer az egész, ha jól emlékszem mindennel együtt!
Nyugodtan hívd fel amúgy vmelyik toyotát és megmondják egybõl az árat. Sajna nem maradt sokmindenem. Ami maradt ha jól emlékszem rozsdahalmaz, használhatatlan.