Ha lesz kapacitásom rá, lehet alákeverem a belső kamerás hangot.
https://www.youtube.com/watch?v=Lq5ty2CNCzQ

Gratula!Wortex írta:Egy picit késve, de megpróbálom összefoglalni a 23.-n megrendezésre kerülő 2.Laktanya szlalom versenyen szerzett tapasztalatokat.
Először a negatívumok: borzasztó rossz minőségi a pálya burkolata, kb lelakott, kiberhelt laktanya majd teljes területe. Beton kockából kirakott út. (kb mint az M0, vagy repülőkifutó), de lepusztult állapotban.
Ezért sajnos a kemény futómű kopogott rendesen, féltem is, hogy nagyobb tempónál baja lesz a kocsinak.
Nagyon poros volt a felület, sok apró kaviccsal, emiatt rettentően csúszott. Mint később kiderült, indokolt volt az óvatosság részemről, mert sok kocsit csattant, ki kisebbet, ki komolyabbat.
Pozitívum: a szervezés profi munka volt, kb másodpercre pontosan figyeltek mindenre, egy rajtot majdnem le is késtem. A verseny lebonyolítása 5 mért kört tartalmazott, fotocellás mérőberendezés által mérték az időt. A 4 leggyorsabb kör idejét összeadták +a büntetéseket, lett a végeredmény.
Az első kört befejeztem, mint utólag kiderült nem rossz idővel, a célnál ahol beírták a papíromra az időt, a srác kérdezte, hogy "te ugye nem az utcai kategóriában vagy, ezekkel a slick gumikkal és ilyen idővel?" Őszinte leszek, egy kicsit jól esett.De megnyugtattam, hogy utcai 1600 ccm-be neveztem és nem slick gumik vannak a kocsin.
Az autó szerencsére jól bírta, semmi probléma nem volt vele, tette a dolgát.
Nagyon örültem, hogy Bardos6 és Sancy is kijöttek szurkolni, fotózni és bandázni egy kicsit.
Feri két körre be is tudott ülni az anyósra és egy belső kamerás felvétel is készült.
Mindent egybevetve, utólag nem bántam meg, hogy beneveztem, sokan megcsodálták az autót, jó fej srácokkal ismerkedtem meg és jó volt a hangulat.
Kakuccsal ellentétben egy picit hiányoltam a komolyabb autókat, Evo, Subaru, stb, de így is akadt egy-két érdekesség.
A végeredmény számomra is meglepetés lett, 33 indulóból a 14. helyezett lettem, (5 mp-s büntivel, korai rajtért, anélkül 13.hely), de kategóriámban elhoztam a 2. helyet, az érte járó kupával együtt.
Találtam pár hivatalos fényképet a neten, projekthez beteszem.
Egyenlőre befejezem a hasonló tevékenységet, de nagyon jó érzés volt egy picit versenyezni pályán rendezett körülmények között, aki teheti próbálja ki, legyen az pályázás, vagy hasonló szlalom verseny.![]()
Köszönöm Feri az operatőri munkát, remélem hamarosan feltöltöd majd.![]()
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)