Ez a barna belsõ nekem is tetszik, de mivel fekete az autó, nem passzolna bele.
Matyi!
A gti elsõ ülések szakadásmentesek? Mi volna az ára?
Ugye nem csak a komplett belsõt együtt adod?
(Bár kellene de még arra nincs meg a teljes keret...)
Ha beraktam a másik garnitúrát, akkor csinálok errõl képet. Szerintem a jelenleg futó gtikhez képest egész szép állpotú az ülése.
Természetesen a 4 ülést csak egyben adom esetleg a 4 kárpitot külön. (arra Lackó már óvatosan bejelentkezett)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
retro írta:Az árakat természetesen klubon belülre kalkuláltam!
Az ülésfõtés tényleg kincs,de egyenlõre nem szeretném kibontani,és csak a vezetõülésben van.
A rádiót posta áráért viheted,vagy ha útba esel valamikor bedobom
km-t most fejbõl nem tudom de az elõélete bíztató mert az utóbbi tizen pár éve egy papánál volt az autó.
2 évet állt, kissé nehézkesen de 5 perc alatt életre kelt a motor és kis járatás után egyre szebben duruzsolt
Sallangokon mit értesz?
Pacsker írta:Szia!
Köszi a korrekt árakat
Ha megoldható, akkor nagyon vevõ lennék az ülésfûtésre. Ahogy nézem gyári lehet. Szerintem kibontható. Az ülõlap kárpitja is csak karmokkal van odarakva. Ha tudod adni és hozzá a kábeleket, kapcsolót, kérlek mondj rá egy árat.
Emellett, ha másnak nem kell a rádió, azt is vinném.
4A-FE-rõl mit tudni? km? Egyben, vagy a sallangok külön-külön is?
Még a váltóra is vevõ volnék.....és akk most a motor,hogy 20 ezer forint? minden nélkül? a szívósort ,meg mindent le akarsz róla venni? a váltó 15 ezer azt tudom....
retro írta:Az árakat természetesen klubon belülre kalkuláltam!
Az ülésfõtés tényleg kincs,de egyenlõre nem szeretném kibontani,és csak a vezetõülésben van.
A rádiót posta áráért viheted,vagy ha útba esel valamikor bedobom
km-t most fejbõl nem tudom de az elõélete bíztató mert az utóbbi tizen pár éve egy papánál volt az autó.
2 évet állt, kissé nehézkesen de 5 perc alatt életre kelt a motor és kis járatás után egyre szebben duruzsolt
Sallangokon mit értesz?
Pacsker írta:Szia!
Köszi a korrekt árakat
Ha megoldható, akkor nagyon vevõ lennék az ülésfûtésre. Ahogy nézem gyári lehet. Szerintem kibontható. Az ülõlap kárpitja is csak karmokkal van odarakva. Ha tudod adni és hozzá a kábeleket, kapcsolót, kérlek mondj rá egy árat.
Emellett, ha másnak nem kell a rádió, azt is vinném.
4A-FE-rõl mit tudni? km? Egyben, vagy a sallangok külön-külön is?
Még a váltóra is vevõ volnék.....és akk most a motor,hogy 20 ezer forint? minden nélkül? a szívósort ,meg mindent le akarsz róla venni? a váltó 15 ezer azt tudom....
Igen,csupaszon adom de ha kell több minden kitalálunk neked egy korrekt árat!
Viszont a szállításban sajnos nem tudok segíteni mert amikor megyek Pesten keresztül tele lesz az autóm..
Holnap lesz a motor kivéve,és ha lesz idõm csinálok képeket is a további cuccokról és felteszem.
Priviben írd meg mikre van szükséged és megbeszéljük.