birka007 írta:Az enyém alatt is van sport középtag(de szééép), és hát izé...nem annyira visszafogott a hangja! Lehet sok mástól is függ a hang, mondjuk én már kicsit bánom, hogy arra is költöttem.
Inkább középdob kuka oszt kész.
Pacsker írta:
- Nincs e valakinek elfekvőbe egy széles ovális hátsó dob (nem baj ha pár helyen pöttyözik, netán a vég elrohadt. Nekem csak a ház, a ppalást kell) Biagio? Régi? valaki?
- Eseleg 50-os csőből (talán 45) a Mcpherson hátsó lengőkart fentről kerülő kis darab.
- És egy használható középdob!
Sokat segítene mindhárom, mert potom pénzből szeretném megoldani a rendszert. Nincsenek 10 ezreim, hogy fizessek a proexnek, a janónak...
És meg lehet oldani, ha mindez megvan.
nem tudtok véletlenül hogy tudok hozzájutni a corollámba való pillangszelephez "popméter" sajna nem tudok sehonnan csak bennetek bízok meg mivel nem olyan régóta van meg az autó de nagyon megszerettem szeretném hogy minden oké legyen rajta és szükségem lenne egy toyota szakira nem tudtok valakit borsod vagy heves környékén aki ért a corollámhoz?? köszi
Törteli Tibor tagunknak irj! Ha nem válaszol, megadom a számát! Az autód volt is már nála és boldogan tért haza!
A legjobb toyotás szakember akit ismerek!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
oké köszi írok neki ha nem válaszol szólok és majd kellene a száma.de ő hova valósi ? ja és hátsó dobom lehet lesz az még ép középdobtól kicsit szét van rohadva onnantól cserélni akarom az egészet de lehet a középdobot is kihajíntom oszt kész nem kell az
Cortez írta:oké köszi írok neki ha nem válaszol szólok és majd kellene a száma.de ő hova valósi ? ja és hátsó dobom lehet lesz az még ép középdobtól kicsit szét van rohadva onnantól cserélni akarom az egészet de lehet a középdobot is kihajíntom oszt kész nem kell az
Őt TOYTIB néven találod meg itt. Ha minden igaz kunfehértó a lakóhely.
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
olvasgattam a fórumot mit tudtok paradox meddig jutott a javítással légtömegmérőt tudott szerezni, a szervója már jó a háta sem él önálló életet. szeretném én is hogy egybe legyen egyre közelebb áll hozzám ez a kis corolla.
Tudsz nekem pontos adatot mondani, hogy a te motorod Cortez hány lóerős?
AFM-es Smallportos 4AGE ha jól tudom. 136-7 a Smallport MAP, de a tied AFM-es. Tippre 125. De van ilyen leírás valahol?
Klubelnök
Tudsz nekem pontos adatot mondani, hogy a te motorod Cortez hány lóerős?
AFM-es Smallportos 4AGE ha jól tudom. 136-7 a Smallport MAP, de a tied AFM-es. Tippre 125. De van ilyen leírás valahol?
136 LE én úgy tudom a forgalmimba pl 66Kw-van írva de átírásnál azt mondták az lehetetlen annál jóval több. elvileg kell lenie leírásnak majd megnézem.