Viszont, ha 17keres vagy akkor abban a ritka szerencsében lesz (ha akarod) részed, hogy a keresztúri hambistól indulunk jópár kocsival a Corához! Szal csak figyeld a fejleményeket a Királyrét topicban!
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

URAIM.ÉN VAGY A PÓLUSNÁL VAGY AZ M3 SHELLNÉL CSATLAKOZNÉK A BANDÁHOZ HA OKÉS NEKTEK!birka007 írta:Nem is lehetett volna szebben fogalmaznod Gyurmi!
Viszont, ha 17keres vagy akkor abban a ritka szerencsében lesz (ha akarod) részed, hogy a keresztúri hambistól indulunk jópár kocsival a Corához! Szal csak figyeld a fejleményeket a Királyrét topicban!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

NEKEM AZ IS JÓ:)Layosh írta:Jajj Balász pont ezt akartam, hogy akkor csináljuk már azt, hogy én reggel kb fél 8 kor felveszem Misellt ott Rákosfalva környékén, aztán akkor megyünk újpest fele. Mert így is úgyis kápmegyerre kell kijukadnom. És akkor tőled megyünk együtt. Na de ezt még leeggyeztetjük.
OK.
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Layosh, B26 kérlek titeket! Már többször szóltunk nektek! Figyeljünk már a topicokra. Még msn-n is írtam!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- p44
- Újonc

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
.
Sziasztok!
Két hete vettem egy 2001-es Corollát, 1.4-es szedán. A Google-val találtam meg a klubot.
Már van 5 Skodám, szóval a szerelgetés nem áll távol tőlem, de a Toyotát pont azért vettem, hogy legyen valami amivel még nyugodtabban indulhatok el több ezer kilométeres utakra...
üdv
p44
Két hete vettem egy 2001-es Corollát, 1.4-es szedán. A Google-val találtam meg a klubot.
Már van 5 Skodám, szóval a szerelgetés nem áll távol tőlem, de a Toyotát pont azért vettem, hogy legyen valami amivel még nyugodtabban indulhatok el több ezer kilométeres utakra...
üdv
p44
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Üdv minálunk!
A szerelgetést biztos, hogy megúszod a Corollánál, így marad erő a skodákra. Ha még is kérdésed lenen szerintem sokan fognak tudni segíteni.
Regisztrációdat a http://www.corolla-club.hu oldalon megteheted, mely a tagok felvételéhez elengedhetetlen.
A szerelgetést biztos, hogy megúszod a Corollánál, így marad erő a skodákra. Ha még is kérdésed lenen szerintem sokan fognak tudni segíteni.
Regisztrációdat a http://www.corolla-club.hu oldalon megteheted, mely a tagok felvételéhez elengedhetetlen.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

zöldfülű
Újonc vok.
Nagyon újonc, úgy látszik. Gyakorlatias de nem gyakorlott.
Nem vagyok az a szerelő típus de barkácsolni szeretek. Érdekel, hogy hogy mennek itt a dolgok? Hogy juthatok értelmes tanácsokhoz?
Üdv.,
Mrc
Nagyon újonc, úgy látszik. Gyakorlatias de nem gyakorlott.
Nem vagyok az a szerelő típus de barkácsolni szeretek. Érdekel, hogy hogy mennek itt a dolgok? Hogy juthatok értelmes tanácsokhoz?
Üdv.,
Mrc
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Re: zöldfülű
Bubidisc.
Az utóbbi időben a legfontosabb,hogy yo helyen kérdezz!!
Ugye adminok
Szóval ha már keresgéltél és mégsem kaptál választ a kérdésedre akkor tedd fel a megfelelő topicban.Ha nics ilyen topic ami a te problémáddal foglalkozik nyiss egyet bátran a Minden ami nem fér bele a többibe-topicba......És ha valaki tudja a megoldást akkor segíteni is fog.....az tuti.
Remélem némileg segítettem.....
Az utóbbi időben a legfontosabb,hogy yo helyen kérdezz!!
Szóval ha már keresgéltél és mégsem kaptál választ a kérdésedre akkor tedd fel a megfelelő topicban.Ha nics ilyen topic ami a te problémáddal foglalkozik nyiss egyet bátran a Minden ami nem fér bele a többibe-topicba......És ha valaki tudja a megoldást akkor segíteni is fog.....az tuti.
Remélem némileg segítettem.....
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Re: zöldfülű
Szivesen.bubidisc írta:sprinike
köszönöm.
igyekszem hamar kiokosodni
- gasztroterrorista
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2002
- Autód típusa (és generációja): Egyéb nem japán gyártó
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Egyéb
Sziasztok!
Év elején csatlakoztam a klubhoz, sajnos eddig egyetlen egy rendezvényen sem tudtam részt venni. Ebben nem kis része van annak, hogy sikeresen összetörtem szeretett autómat. Tanácsot kérnék szakértőktől: érdemes ezt még felújitani, vagy inkább váljak meg tőle
. Képeket emailben tudok küldeni annak aki megszán.
Köszi!
sarge@freemail.hu
Év elején csatlakoztam a klubhoz, sajnos eddig egyetlen egy rendezvényen sem tudtam részt venni. Ebben nem kis része van annak, hogy sikeresen összetörtem szeretett autómat. Tanácsot kérnék szakértőktől: érdemes ezt még felújitani, vagy inkább váljak meg tőle
Köszi!
sarge@freemail.hu
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Szia!gasztroterrorista írta:Sziasztok!
Év elején csatlakoztam a klubhoz, sajnos eddig egyetlen egy rendezvényen sem tudtam részt venni. Ebben nem kis része van annak, hogy sikeresen összetörtem szeretett autómat. Tanácsot kérnék szakértőktől: érdemes ezt még felújitani, vagy inkább váljak meg tőle. Képeket emailben tudok küldeni annak aki megszán.
Köszi!
sarge@freemail.hu
Ez szomorú!
Ment pü, hátha...
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.