Ha azzal mész, tuti lesz hely ahol megállhatnak a veteránok. Legalábbis szoktak lenni...
Mindenről, akármikor, akárkivel
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Kimoderálnád ezt a jó kis beszélgetést?Pacsker írta:RWD, szólj ha moderáljam innen magunkat.
3SGE SW20? Hány kiló az autó? Volt nálam projektként egy ST18-as GT Celica. Az is 3SGE volt és szerintem korabeli 2. generációs. 1200 körül volt az autó, de nekem nem tûnt sokkal jobbnak, mint egy rendes 4AGE. 130 felett jött ki az ereje. Ott érezhetõ volt, hogy a 160-at is utazóba könnyedebben vinné, mitn az 1.6.
Egyébként forog az is 7ezer fölé, de gyorsulásra nem volt az a brutál élmény. Sokkal kiegyensúlyozottabban, kultúráltabban alul nyomatékból is húz
5000-ig mocskosul húzott de fel is váltottam. Amikor már a második hosszú egyenest nyomtuk, a kereskedõ szólt, hogy nem kéne elváltani mert innen kezd el mégjobban húzni. Én csak arra emlékszem, hogy 120 felett emelgette az orrát és én meg mondtam magamban, hogy ÓÓÓÓÓÓ. Kicsit ilyesztõ volt, mivel tudtam, hogy mögöttem van a motor. Féltem, hogy majd féktávon megcsúszva beleparkolunk egy körforgalom sziklakertjébe. Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon harmónikus autó. Biztos, hogy van nála jobb és gyorsabb is de Én mindent megtaláltam benne, amit addig egy autóban valaha kerestem. ( Ezt olyan szépen írtam )
Ezt kéne folytatni valahol.
Olyan kíváncsi lennék autós vélményekre. Azt, hogy ki milyen típust, hol és hogyan próbálhatott ki, hogy vélekedett róla akkor és most. A másik, hogy mit gondoltok a saját autótokról.
Találkozás a vassal lenne az egyik topic cím és a tulajdonos szemével lenne a másik.
Tetszik valakinek az ötlet?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Járjunk már esõkergetõ táncot!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)