Pacsker írta:Ha Ferencébe kell, akkor kezd alakulni a kép bennem, mennyire szenvedhetett már az a motor
Bontó?
Részing Bazár?
Nem nálam pukkant le! De komolyan, az elsõ 183e km-t nem én raktam bele; jobb ha nem is ismerem az elõzõ tulajokat...
Néztem részinget is, egy emberrel beszéltem, de neki sincs levegõcsõ, illetve a burkolat törött és le se tudja szedni; most meg -mivel már van munkahelyem, végre- egész nap dolgozok, így nincs idõm bontóba járni, sajnos, szóval úgy néz ki, marad a régi burkolat és a direkt szûrõ, amíg gyûlik kis pénz.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Pacsker írta:Ha Ferencébe kell, akkor kezd alakulni a kép bennem, mennyire szenvedhetett már az a motor
Bontó?
Részing Bazár?
Nem nálam pukkant le! De komolyan, az elsõ 183e km-t nem én raktam bele; jobb ha nem is ismerem az elõzõ tulajokat...
Néztem részinget is, egy emberrel beszéltem, de neki sincs levegõcsõ, illetve a burkolat törött és le se tudja szedni; most meg -mivel már van munkahelyem, végre- egész nap dolgozok, így nincs idõm bontóba járni, sajnos, szóval úgy néz ki, marad a régi burkolat és a direkt szûrõ, amíg gyûlik kis pénz.
Ha a burkolat darabjai megvannak, vagy csak egy kicsi hiányzik belõle, küldjetek pü-t, adok címet, postázzátok el, és használható álapotban kapjátok vissza
Bontó?
Részing Bazár?
Ha a burkolat darabjai megvannak, vagy csak egy kicsi hiányzik belõle, küldjetek pü-t, adok címet, postázzátok el, és használható álapotban kapjátok vissza
Szia Bandesz !
Ez sem lenne rossz ötlet...de hiányzik belõle egy elég nagy darab.
corollaE10 írta:E10XLI-be kellene az 1.3- motor helyett 1.6 , 1.8 as benzines motor. Ha van valakinek, írhatna.
A helyedben elgondolkoznék a Starlet 4E-FTE motorján, ha már csere.
Mégiscsak 1.3 és mégiscsak Turbo. Ja, és 130 LE...
Köszönöm az ötletet. Merre találhatok ilyet, és mennyibe fájna. De ez enne nem is kicsit. azért gondolkodtam 1.8ban, mert nem kellene erõlködni semmit se, és nem enne semmit. Meg az a bajom h 105.el megy ötödikben 3 ezres fordulaton. 1.8-al sokkal többet bírnék vele menni 3ezres fordulaton. Vagy nem?
Gondolom nem sétálgatáshoz kellene az erõs motor, tehát a 4E-FTE, meg
az 1.8 is enne rendesen. A 4E-FTE normál használat mellett nem eszik többet, (vagy csak alig), mint a 4E-FE, azaz kb 6 litert.....
DBandesz írta:Fotót róla, vagy toyodiy-es ábrát, bekarikázva a hiányzó részt és mehet.
Kösz Bandesz, már épül be a motor, és ha nem találok ma bontottat,
akkor átmenetileg ez a törött lesz benne.....egyébként a szíjtárcsa mögötti
része hiányos, tehát még talán pótolható is lenne.
A 7A-FE nem egy õrült erõs motor. (ugyanúgy 115 ló, mint a korabeli 4AFE, azonban kicsit nyomatékosabb). Viszont, elvileg van egy különösen fogyasztásra hangolt verziójuk, ami elsõ Avencicákban is meg CarinaE-kben is volt. Azt mondta Szabber, azok autópályán 130 körül tudnak 4 liter körül enni
De valóban nem egy versenymotor!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)