Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Lajos! Mi a búbánatért nem tudod rendesen leírni a becenevem, mint a többi tag?

Egyébként a fényképező kérdéstt jó lenne megoldani! Vagy Zed zolinak kéne passzolnod, vagy ha sikerül rávennem Matyiékat hogy velem tartsanak, akkor nekik lenne célszerűbb!
Meg ha már így összefutottunk, akkor kérdem a klubvezetőségtöl elsősorban hogy mi a konkrét program 25.-én?! Hánykor indultok Pestről, milyen irányban fog haladni a konvoj, hol csatlakozhatok hozzátok, stb. Már csak 23 nap van hátra, és nem kéne az ilyen alapdolgokat az uccsó pillanatra hagyni szerintem.....
Egyébként a fényképező kérdéstt jó lenne megoldani! Vagy Zed zolinak kéne passzolnod, vagy ha sikerül rávennem Matyiékat hogy velem tartsanak, akkor nekik lenne célszerűbb!
Meg ha már így összefutottunk, akkor kérdem a klubvezetőségtöl elsősorban hogy mi a konkrét program 25.-én?! Hánykor indultok Pestről, milyen irányban fog haladni a konvoj, hol csatlakozhatok hozzátok, stb. Már csak 23 nap van hátra, és nem kéne az ilyen alapdolgokat az uccsó pillanatra hagyni szerintem.....
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Tudom, hogy annál jobb nincs, hogy saját autóval végigszáguldozni majd két országon keresztül!
A zászlót már mondtam azt hiszem, hogy nem a legfontosabbak közé tartozik, mert ha csak annyi fog hiányzoni, hogy elgyere akkor...
A zászlót már mondtam azt hiszem, hogy nem a legfontosabbak közé tartozik, mert ha csak annyi fog hiányzoni, hogy elgyere akkor...
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Nem akartam lelőni a poént, de most megteszem!Layosh írta:Meg Michelle, ne felejtsük el, hogy akkor valakinek odadobjam a fényképezőmet.
Viszek digikamerát!!!!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jóvanna mostmár akkor Misel nek írlakdecaon16 írta:Lajos! Mi a búbánatért nem tudod rendesen leírni a becenevem, mint a többi tag?![]()
Szállás
Srácok! Mi lesz a szállással? Tud vki. vmi. konkrétat?
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Összekarcolt autóval tudok csak menni... valami barbárnak útban voltam, és 3elem tiszta prezúr, nem lesz pénzem megcsináltatni ebben a hónapban...
Meg kitörték hátul a kristálylámpámat... Droidok
Meg a bal visszapillantóm kapott egyet...
100ezer fölött van a kár
De megyünk!
szállásügyben van valami hír? vagy viszünk sátrat?
Meg kitörték hátul a kristálylámpámat... Droidok
Meg a bal visszapillantóm kapott egyet...
100ezer fölött van a kár
De megyünk!
szállásügyben van valami hír? vagy viszünk sátrat?
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
- blasius
- Visszajáró

na hy mindenkinek!
eddig úgy volt, hogy 3-an megyünk 1 autóval, egy 2002-es 1,6-os kombival. Most az autó tulaja műtét miatt nem tud jönni, de 2-en viszont még vagyunk. Mind a ketten fenn vagyunk a tagok között vagyunk.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy 1 fővel kevesebben vagyunk.
De írok akkor mail-t is.
Szép napot továbbra is.
UI: múzeumba lehet videózni? mert viszek.
eddig úgy volt, hogy 3-an megyünk 1 autóval, egy 2002-es 1,6-os kombival. Most az autó tulaja műtét miatt nem tud jönni, de 2-en viszont még vagyunk. Mind a ketten fenn vagyunk a tagok között vagyunk.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy 1 fővel kevesebben vagyunk.
De írok akkor mail-t is.
Szép napot továbbra is.
UI: múzeumba lehet videózni? mert viszek.
'99 Sedan LT