Honlap
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Pontosan én is valami hasonlóra gondoltam.
Mivel úgyis egy HTML hív meg és a méretet dinamikusan igazítja így egy sima HTML fileba kell beilleszteni a képet. Ennyi.
Nulla idő szerkeszteni és nincs gond ha elveszik a kép mert még mindíg nem a php filet kell szerkeszteni.
Már többen is felajánlották, hogy csinálnak képeket. csak a szöveget kell megírni...
Továbbá a Grafikus kolléga csinál csini hátteret a fehér zónán kívülre.
Menüt nem tok készíteni.
Mivel úgyis egy HTML hív meg és a méretet dinamikusan igazítja így egy sima HTML fileba kell beilleszteni a képet. Ennyi.
Nulla idő szerkeszteni és nincs gond ha elveszik a kép mert még mindíg nem a php filet kell szerkeszteni.
Már többen is felajánlották, hogy csinálnak képeket. csak a szöveget kell megírni...
Továbbá a Grafikus kolléga csinál csini hátteret a fehér zónán kívülre.
Menüt nem tok készíteni.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ngabee segítségével szépen kupálódik az új oldal.
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web4
Itt lehet csekkolgatni, aki gondolja
A történet menüpont egész jól áll.
A főoldali kép készülőben van.
Egyelőre még sajnos lassú a sok fölös kód miatt. Ezt is próbáljuk megoldani.
Majd még írok a fejlesztésekről. Csütörtökön is lessz talán egy kis időm, hogy jól nekiüljek.
Haliii
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web4
Itt lehet csekkolgatni, aki gondolja
A történet menüpont egész jól áll.
A főoldali kép készülőben van.
Egyelőre még sajnos lassú a sok fölös kód miatt. Ezt is próbáljuk megoldani.
Majd még írok a fejlesztésekről. Csütörtökön is lessz talán egy kis időm, hogy jól nekiüljek.
Haliii
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nah srácok!
Valaki valamit az oldallal kapcsolatban?
Meg Matyi te is mutathatnál már screnshotokat amit te csinálsz. Hogy lássuk azért, hogy kb milyen lessz. Meg hogy hogy is áll.
Én se poénra rakom ki az enyémet milyen lessz, meg hogy tudjuk kommentezni... Mert míg készül könnyebb változtatni. Én az enyémen rajta vagyok. Mostmár jóformán a főoldali kép hiányzik, utána a tartalmat behúzzuk és kész.
Valaki valamit az oldallal kapcsolatban?
Meg Matyi te is mutathatnál már screnshotokat amit te csinálsz. Hogy lássuk azért, hogy kb milyen lessz. Meg hogy hogy is áll.
Én se poénra rakom ki az enyémet milyen lessz, meg hogy tudjuk kommentezni... Mert míg készül könnyebb változtatni. Én az enyémen rajta vagyok. Mostmár jóformán a főoldali kép hiányzik, utána a tartalmat behúzzuk és kész.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szia Layosh!
Nem kaptam mailt. 12 órázom és 4-5 naponta vagyok otthon/net közelben. de akkor a leveleim mind megnézem. És nem kaptam Semmit. Cindi? Zoli? Misel? Biagio? Ti megkaptátok?
Nem kaptam mailt. 12 órázom és 4-5 naponta vagyok otthon/net közelben. de akkor a leveleim mind megnézem. És nem kaptam Semmit. Cindi? Zoli? Misel? Biagio? Ti megkaptátok?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Kivánok!Pacsker írta:Szia Layosh!
Én nem kaptam semmit ez ügyben, de ha kaptam volna se tudtam volna rá mit válaszolni, mert számomra sem ismertek a tárhely belépési adatai...
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

ÖÖÖ de én a corollaclubhunra küldtem el...
Nem lehetne átirányítani a mailjeimet a privát címemre? Mert a clubbosra nem tok belépni. És eléggé kaotikusak a dolgaim email ügyben mostanság.
Tehát máshol sem kapják meg üzijeimet... A franc.
banyek :S
Jóvan akkor ez úton itten kérem én is a "koordinátákat"
Jah tesó is megjelent végre jólvan
Kitartást a melóhoz mindenkinek
haliii.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nos mikor kapom meg a belépést a serverre?
Kérdezném mé szarakszunk az online tárhellyel amikor ott van 20 giga hely nagyjából üressen.
Továbbá szeretném már többedmagammal látni, hogy más milyen honalapot csinál és hogy az milyen állapotban van.
Az én oldalamat ha kell kb két nap és simán full működőkésep updatelt állapotba tudom hozni. Taglistával mindennel.
Ez azért lenne nagyon fontos, mert a mostani oldal rossz és ezt hallom mindenkitől vissza. Sokan azt mondják, hogy amit én raktam fel tesztet arról nézik az oldalt. Akik pedig vendégek és nem műkszik azonnal úgy vannak vele, hogy na ezt hagyjuk.
Klubvezetőségi tag vagyok ezért minimum, hogy tudjam a belépést.
Nem érdekel, hogy kinek mennyi dolga meg baja van. Nekem is ez van.
Az én oldalam működőképes előterjesztettem, hogy ilyen lessz. Kisebb-nagyobb kritériumokkal el is lett nagyjából fogadva. Persze még a tartalom nagy része hiányzik.
Nem játszuk azt hogy én csinálok valamit frissítem és nesztek ez van ha tetszik ha nem. Ez egy közösség és kész.
Erről többen beszéltünk a nagy talin. És azthiszem sokan egyet is értettek.
Pl. Én, Misel, Autós, Tamahun, Andris
Szóval lényegében és hirtelen ennyi.
Nem kifogást hanem a belépési adatokat kérem és kész.
És rakjuk fel minél hamarabb az új oldalt és csoki. Rohadt sok a látogató, ne veszítsük el. Ennyi. És mostmár akkor ha Matyinak és több vezetőségi tagnak láthatóan nincs ideje szervezni, akkor ezt engedni kell másnak is.
A rendőri felvezetést meg szerintem a jövőben hanyagoljuk.
Most ez a véleményem lehet kommentelni.
Szép napot mindenkinek
Kérdezném mé szarakszunk az online tárhellyel amikor ott van 20 giga hely nagyjából üressen.
Továbbá szeretném már többedmagammal látni, hogy más milyen honalapot csinál és hogy az milyen állapotban van.
Az én oldalamat ha kell kb két nap és simán full működőkésep updatelt állapotba tudom hozni. Taglistával mindennel.
Ez azért lenne nagyon fontos, mert a mostani oldal rossz és ezt hallom mindenkitől vissza. Sokan azt mondják, hogy amit én raktam fel tesztet arról nézik az oldalt. Akik pedig vendégek és nem műkszik azonnal úgy vannak vele, hogy na ezt hagyjuk.
Klubvezetőségi tag vagyok ezért minimum, hogy tudjam a belépést.
Nem érdekel, hogy kinek mennyi dolga meg baja van. Nekem is ez van.
Az én oldalam működőképes előterjesztettem, hogy ilyen lessz. Kisebb-nagyobb kritériumokkal el is lett nagyjából fogadva. Persze még a tartalom nagy része hiányzik.
Nem játszuk azt hogy én csinálok valamit frissítem és nesztek ez van ha tetszik ha nem. Ez egy közösség és kész.
Erről többen beszéltünk a nagy talin. És azthiszem sokan egyet is értettek.
Pl. Én, Misel, Autós, Tamahun, Andris
Szóval lényegében és hirtelen ennyi.
Nem kifogást hanem a belépési adatokat kérem és kész.
És rakjuk fel minél hamarabb az új oldalt és csoki. Rohadt sok a látogató, ne veszítsük el. Ennyi. És mostmár akkor ha Matyinak és több vezetőségi tagnak láthatóan nincs ideje szervezni, akkor ezt engedni kell másnak is.
A rendőri felvezetést meg szerintem a jövőben hanyagoljuk.
Most ez a véleményem lehet kommentelni.
Szép napot mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Layosh 2008 júl. 21, 12:25 am-kor.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
Remélem megbeszéltünk mindent msn-n és telefonon.
A hangnem meg akkor hirtelen felindulás volt!
Egy szóval nem mondtam, hogy nem aom meg a hozzáférést. Már meg is tettem, megkerestem stb. Kérlek máskor légy tekintettel arra, hogy ha nem vagyok net közelbe nagyon, akkor nem tudok válaszolni!
Megkaptál minden hozzáférést, hajrá!
A hangnem meg akkor hirtelen felindulás volt!
Egy szóval nem mondtam, hogy nem aom meg a hozzáférést. Már meg is tettem, megkerestem stb. Kérlek máskor légy tekintettel arra, hogy ha nem vagyok net közelbe nagyon, akkor nem tudok válaszolni!
Megkaptál minden hozzáférést, hajrá!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nah srácok, akkor a mai nappal újab fejlesztéseket eszközöltem az oldalon 
http://lali-kiraly.extra.hu/forum/web6/index.php?id=1
Nézzétek meg, mostmár tényleg alakul, holnap megkapom a szövegfeliratos első képet és indul a mandula
Nagyon bele kell húznom 
De rájöttem, hogy tényleg kóddal éri meg az egészet megszerkeszteni
Nézzétek meg, mostmár tényleg alakul, holnap megkapom a szövegfeliratos első képet és indul a mandula
- somag
- Gyakori látogató

Jól néz ki.Layosh írta:Nah srácok, akkor a mai nappal újab fejlesztéseket eszközöltem az oldalon
Nézzétek meg, mostmár tényleg alakul, holnap megkapom a szövegfeliratos első képet és indul a mandulaNagyon bele kell húznom