Hány ajtóshoz, melyiket? 2-t négyet?Attila írta:GTI ajtó kárpitot keresek Liftback-hez.
Mindegy milyen csak ne legyen törött!
Kouki, Zenki?

Hány ajtóshoz, melyiket? 2-t négyet?Attila írta:GTI ajtó kárpitot keresek Liftback-hez.
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Igazából jó nekem bármelyik az elsõ kettõt keresem...Pacsker írta:Hány ajtóshoz, melyiket? 2-t négyet?Attila írta:GTI ajtó kárpitot keresek Liftback-hez.
Kouki, Zenki?

Az enyémnek is az volt a baja.bagoly írta:Nekem van, viszont nem mûkszik rajta az állítócsavar. Ha ideiglenes megoldásnak kéne valami, ami világít, vagy érzel magadban erõt a helyrehozásához, szólj.narancs írta:liftback jobb elsõ fényszórót valaki!!!nem létezik h senkinek nincs...

Minden létezõ vezetési tudásomat latba vetettem, de van egy-egy letörés azokon a helyeken, amik túl meredekek és mélyek/magasak, hiába bûvészkedem így-úgy rézsút, keresztbe, etc.Frool írta:Pedig szerintem nem nagyon lesz más jellegû jó megoldás.
Amit tehetsz:
-minden létezõ vezetési tudásod latba veted a kritikus helyeken, és marad a gyári "pocsfogó"
-átrendezed a terepet, és marad a gyári "kavicskidobó"
-rövidebbre szabod a gyárit![]()
-ha létezik, veszel utgyt és azt szabod méretre
-bármilyen neked tetszõ gumilapból odakanyarítasz (home made)
-piros szilikon szparkó + hangos kipu meg kívánság lista az ajtóra

Matyi, a két elsõ van már csak meg, de mondom, kirohadt belõle az a fém izé, ami a csavarokat tartotta. Ha így is kell, szívesen neked adom. (A Corvin sétánynál a melóhely van.)Pacsker írta: Ha a gyáriaid nem kellenek, majd igényt tartok rá. Beszerzek sokat és a legjobbakat lehet felrakom. (Én nem lakok a Corvin sétánynál)