...ez a nevük és nem függ attól, hogy szeretjük-e azokat vagy nem. Itt van az internet. Lehet kersgélni a stílusok között amíg ki nem dobja a megfelelõt a gép.
Pl. sosem fogom megjegyezni, hogy hívják azt a túra autóst. Mikalukuklilsz Norbert?

Nem vagy vicces!bubidisc írta:
Pl. sosem fogom megjegyezni, hogy hívják azt a túra autóst. Mikalukuklilsz Norbert?

Én talán 5-6 éves lehettem, amikor a Parád-Parádsasvári Rallyra kimentünk, mert éppakkor nyaraltunk a környéken. Akkor Cserkúti az M3-assal, Móczár papa a kék Ford Sierrával nyomta. Utóbbi benézett egy kanyart és összetörte a kocsi elejét. de ettõl még klasszisok voltak, méghozzá a legnagyobb hazaiak!!!bubidisc írta:OFF
Ez csak a Te véleményed. Szerintem igen is vicces. Tisztelem Norbi teljesítményét és drukkolok is neki.Amúgy tegnap összefutottam Móczár papával a budaringen. Onnan vettem észre, hogy nagyon néz valaki. Erre odafordultam és azonnal remegni kezdett a lábam. Hajdanán sokszor járt arra amerre Én dolgoztam, meg futárként vittem ki neki egyszer kaját. Megismert és köszöntünk egymásnak. Két elsõ név akit megjegyeztem gyerekkoromban Cserkuti volt és Móczár. Hatalmas csatákat vívtak. BMW vs. Mercedes.

Jójó, igen, én anno csak rallynak hívtam, de valóban gyorsasági verseny volt...bubidisc írta:Az nem valószínû, hogy rally volt, talán inkább hegyi verseny. Õk a gyorsasági szakágban voltak (végig), ha jól tudom.
Pl.:
http://www.vezess.hu/hirek/gyorsasagi_ob_/2276/

Hû, tényleg elég jó lett! Ráadásul van ott harmadik szám is.bepi81 írta:megláttam a Coldplay legújabb kislemezét, két szám van rajta

Ezzel az a baj, hogy általánosítasz. Nem értem miért kell a metált - hogybepi81 írta:Az "and the beat goes on" a legnagyobb király Scooter album!!!Lackó írta:"Hard metal" ... ez jó.
Egyébként teljesen igaz amit mondasz.
Szeletelõsbõl bejön a régi Scooter sõt, az "And the beat goes on meg is van....azt szeretem.Mondjuk a mai "hangszerelésû" zenék között megmosolyogtató a több, mint 15 éves hangzás, de az az õrjöngésre buzdító hangulat azért még ma is visz!
Ja, bocsi a "hard metál"-ért, mivel rettenetes módon nem jön be, így lehet, hogy bután mondtam. Gondoltam itt a "hörgõs-öld meg anyád metálra"... Talán így kifejezõbb...

Carina Coupe 1.6 DX
Ha minden hangszert torokból nyomnak, nem értem a dobot miért nem.Lackó írta:
Itt egy érdekesség. A rockzene egyik ikonjának, a Deep Pruple-nek az
egyik legnagyobb száma, a Stormbringer egy Acapella formáció elõadá-
sában. Csak dobosuk van, a többi torok....
http://www.youtube.com/watch?v=_7n35jz3As0

Szvsz ez a masszív alap kell bele. Azért egy ilyen zenét nem lehet le beat boxolni.Frool írta:Ha minden hangszert torokból nyomnak, nem értem a dobot miért nem.Lackó írta:

Ennek az elejét teljes mértékben elfogadom, és bocsánatot kérek, ha valakinek a zenei ízlését sértettem, nem ez volt a célom. Ahogy régebben említettem is, én is hallgatok rock zenét, A Scorpions-t, Limp Bizkit-et, Linkin Parkot kifejezetten szeretem, a Nickelbacknek kifejezetten rajongója vagyok, imádom! Hogy ezek konkrétan milyen stílus (rock, vagy metál) nem is érdekel, szeretem õket és szívesen is hallgatom.Lackó írta: Ezzel az a baj, hogy általánosítasz. Nem értem miért kell a metált - hogy
Téged idézzelek - "hörgõs-öld meg anyád" zeneként aposztrofálni. Hörgõs
a black metal például, azt kifejezetten nem szeretem. Sõt, az olyan szöve-
geket sem szeretem, amiknek az Általad említett mondanivalói vannak.
Szeretm viszont a tempós, dallamos metált (power metal), aminek van
mondanivalója. Nem kell mélyen szántómak lennie. Lehet az misztikus
történet, mese.....stb. A lényeg, hogy metalból is van rengeteg alfaj, és
mint az összes stílusban, ebben is van populáris, van rétegzene, lassú,
gyors, dallamos, szeletelõs.....
De a lényeg, hogy bármilyen is legyen, zene az, amit emberek alkotnak
HANGSZEREKKEL, és azt élõben reprodukálni is tudják. Az összes többi (az én szememben) nem zene.....