Bocsánat, tudom új vagyok, még nem találkoztunk sőt még csak nem is regisztráltam magam stb. és mégis belepofázok az oldal kinézetébe. Megnéztem az
itt lévő oldalt, nem tudom ez az utolsó változat-e? Csak lenne pár szerény megjegyzésem a dologgal kapcsolatban (legfeljebb kiutáltok

):
1. Az oldal helyfoglalásával kapcsolatban: A fórum oldalak kitöltik a rendelkezésre álló helyet, széthúzódnak amennyire lehet az adott monitoron. Ehhez képest a tervezett oldal fix 1005px-re van méretezve. Ez két dolog miatt fontos: az első, hogy ha 1024x768-as felbontásra méretezitek, akkor olyan 980px-nél nem kéne szélesebb legyen. A másik, hogy szerintem jobb lenne, ha ez is széthúzódós (float) lenne, tehát mint a fórum, az sincs belőve fix szélességre.
2. Ez a színösszeállítás eléggé ingerszegény, ráadásul ahogy itt írta is valaki, a fekete-fehér logó nagyon nagy dinamikájú, ehhez színeket választani nagyon nehéz is. Nem tudom, a Toyotának mik a hivatalos színei, az F1-es autójuk ugyebár fehér-piros.
3. Szerintem ezek a vastag keretek, amik elválasztják az oldal részeit, nem igazán divatosak (bízhattok bennem). Manapság inkább dobozokat raknak helyette. Az elrendezésbe nem szólok bele, az egy dolog, ha így szeretnétek, akkor legyen így.
4. Szerintem ne legyen mérce az, hogy "ekkora a banner" - ez nem banner, itt nem reklámhely eladásáról van szó (legalábbis amennyiben nem magunkat reklámozzuk), úgyhogy legyen akkora, amekkora kell. Jó ötlet, hogy a tagok autói legyenek fent; de a gyári és nem gyári fotók keverése miatt elég eklektikus lesz. Szerintem (!) valahogy úgy kellene, hogy a nyitó oldalon nagyobb kép, menü, és rövid bevezető szöveg. Ha rákattintanak egy menüre, akkor a kép már nem jelenik meg, csak a logó, menü és a hasznosabb szöveges részek.
5. Nem fogom egyelőre, hogy az az óra és naptár miért is kell? Szerintem nagyon nem szép a jelenlegi terven lévő.
6. A menü, gondolom még sokat fog fejlődni, úgyhogy nem is mondok semmit a jelenlegi állapotról.
Mindent összevetve, nekem a jelenlegi oldal sokkal jobban tetszik, mint a terv. Lehet, hogy egyszerű, lehet hogy van benne hiba de összességében tetszetősebb, átgondoltabbnak néz ki.
Ha úgy érzitek, hogy egyáltalán nincs igazam, akkor nyugodtan vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. Szívesen segítek is, mivel programozó vagyok, a PHPt és Javascriptet elég jól ismerem, és egész véletlenül 15 éve grafikázom is, sőt még Flashben is összehoztam már pár dolgot, de felelőtlen ígéreteket nem akarok tenni; sajnos rengeteg is a munkám. De ha még nem késő, esetleg megpróbálhatok összedobni 1-2 óra alatt egy tervet. Mit szóltok? (Viszont ez esetben lehet, hogy én is fix szélességű tervet fogok csinálni, hehe.)