Biagio írta:Az számomra sokat elmond, hogy hobby célra ill. alkatrésznek eladó. Szegénynek szerintem már kitaposták a belét és rommá volt zúzva. Lehet, hogy a bugi megvan, de kész anyagi csõd egy ilyet megvenni.
...és szerinted a többi 4A-GE nincs széttaposva, és egyik sem volt rommátörve még, ugye ? Ezeket általában kímélik....ja.
Lackó írta:...csak én érzem azt, hogy azonnal megvenném, ha lenne pénzem ?
A sok matricát le lehet szedni, gyári kormányt lehet bele szerezni...stb.
Szép apránként lehet ebbõl f@sza autó.
Wazz, ha lenne pénzem, most megint lenne 4A-GE-m.
Nem vagy egyedül! Én megcsinálnám pályára vagy szlalomra, mindent ki belõle meg le se szarom, hogy néz ki... csak motorikusan legyen jó, vagyis ne kelljen rá nagyon sokat költeni! Kár, hogy nem e8, akkor tényleg gondolkoznék rajta!
Még akár lehetne csinálni belõle fasza autót is utcára csak sok idõ lenne, bár vannak sok gti alkatrészek e9hez a klubban. Hmm...
Alkatrésznek tudnék belõle mit használni
"Gyönyörû" kormányt és váltógombot tutti el vinné valami ifjú titán!
Alu pacskerok is elmennének egy pár E-ért
Meg közbe hátha valakinek kéne 1 4A-GE moci JÓ DRÁGÁN
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
Az semmi Öcsémnek az egész kocsi bejön. Amúgy a másikonon elgondolkodtam amelyik váltóhibás. Ha valakit érdekel, beszállok egy X összeggel, és cserébe megkapom a szélvédõt, meg az utastérkárpitot, vagy szõnyeget vagy miaz:D
Lackó írta:...csak én érzem azt, hogy azonnal megvenném, ha lenne pénzem ?
A sok matricát le lehet szedni, gyári kormányt lehet bele szerezni...stb.
Szép apránként lehet ebbõl f@sza autó.
Wazz, ha lenne pénzem, most megint lenne 4A-GE-m.
Nem vagy egyedül! Én megcsinálnám pályára vagy szlalomra, mindent ki belõle meg le se szarom, hogy néz ki... csak motorikusan legyen jó, vagyis ne kelljen rá nagyon sokat költeni! Kár, hogy nem e8, akkor tényleg gondolkoznék rajta!
Még akár lehetne csinálni belõle fasza autót is utcára csak sok idõ lenne, bár vannak sok gti alkatrészek e9hez a klubban. Hmm...
Kedves BohiGyula !
A CCH-s Gt(i) tulajok amúgy roppant kevés idõt fordítanak autóikra, ugye ?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Biagio írta:Az számomra sokat elmond, hogy hobby célra ill. alkatrésznek eladó. Szegénynek szerintem már kitaposták a belét és rommá volt zúzva. Lehet, hogy a bugi megvan, de kész anyagi csõd egy ilyet megvenni.
...és szerinted a többi 4A-GE nincs széttaposva, és egyik sem volt rommátörve még, ugye ? Ezeket általában kímélik....ja.
Ez így van szalonautó az össz!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Kizárt dolog, mert nem tudom!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Kizárt dolog, mert nem tudom!
Akkor el kell menni a polgár jenõ hivatalba a Jenõ úrhoz, mert már folyamatban vannak a papírok csak intézkedni kell