Az említett topikban megtalálod, ezért csak plusz infó:
Váltóolaj: CASTROL SYNTRANS TRANSAXLE 75W-90 GL4+
Gyújtáskábel: én Tesla-t vettem Olcsó, jó, és piros
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Lenne egy olyan kérdésem hogy E11 (4E-FE) corolla-ba milyen váltó olajat ajánlotok és menyi kell bele?
Látom hogy a felettem levő le írta csak kíváncsi vagyok más tanácsára is.
Meg még annyi hogy fogalmam sincs hogy mikor volt utoljára cserélve benne vagy egyáltalán volt-e cserélve és páran azt mondják hogy hagyjam mert csak rosszabb lesz mondjuk ezt kétlem de azért megkérdeztem.
75w90 kell bele. Castrolt preferaljuk, bevalt.
Vegyel meg 3 litert es addig toltsed bele amig a jelzo csavarnal elkezd folyni kifele. Az auto vizszintes legyen
3 Ajtós HB-hoz keresnék a vezető oldali elektromos ablakemelő kapcsolót!
Ebben a jó időben néha kínos felhúzott ablakkal járkálni, szóval ha valakinek lenne, az szóljon kérem, hogy a Tavaszi Talin nem én legyek egyedül felhúzott ablakkal
Előre is köszi szépen!
Nincsen senkinek elfekvőben a polcon?
Egyre zavaróbb felhúzott ablakkal furikázni ilyen jó időben
Szét szedtem, megnéztem, de az a baj, hogy a nyákon van egy lyuk kiégve, ezért nem működik a vezető oldali elektromos ablak. Az előző tulaj lehet valami elkötött, és kiégett ott az egész, a többi ép és sértetlen, azok működnek is rendesen.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Üdv, angol gyártmányú corollahoz keresném a képen/ jahh itt nem egyszerű képet feltölteni/ http://www.toyodiy.com/parts/p_E_199912 ... l?hl=55910 jelölt alkatrészt... magyar bontókban nincs, ebayen nincs európai bontót esetleg tudna valaki ajánlani?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)