Egy M-esre már csak félve merek gondolni...
És ami szép az egészben, hogy utána visszaülni a Yarisba még mindig nem rossz érzés

Lackó írta:Ezt az örömöt csak én tudom átérezni igazán, de muszáj leírnom.....
Három és fél évi használat után, ebbõl másfél éven tartó folyamatos hirdetés(!!!!), végre sikerült megválnom a Renault Megane-mtól.
Havi 30-38 Ft-tól, és még hat és fél évnyi törlesztéstõl szabadultam meg a
napokban.
Soha többet hitelre autót, soha többet francia autót.
Viszlát !!!!!!

A világért sem nyúlnék le elõled egyetlen jó francia autót se....Bardos6 írta:Lackó írta:Ezt az örömöt csak én tudom átérezni igazán, de muszáj leírnom.....
Három és fél évi használat után, ebbõl másfél éven tartó folyamatos hirdetés(!!!!), végre sikerült megválnom a Renault Megane-mtól.
napokban.
Viszlát !!!!!!
Az se rossz ,ééés lesz majd helyette valami? (egy jó kis pözsó)

Azt hallottam már hogy meganeod van(volt) de amúgy milyen volt mármint mikori és milyen motorral?Lackó írta:Ezt az örömöt csak én tudom átérezni igazán, de muszáj leírnom.....
napokban.
Viszlát !!!!!!

Légyszi egy E8-at!!!Lackó írta:igen, témába vág.Birka írta:És lehet tudni mik az ez utáni tervek? Természetesen csak ha fórumtémába vág...
Leginkább E9-ben gondolkodom, de egy szép E8 is szóba jöhet (liftback kivételével).
Az elkövetkezendõ 1-2 héten belül realizálódik.