Megkaptad az üzit amit küldtem?Rosszalkodott az üzenetküldés és most nemtom,hogy átment-e.Vagy lehet,hogy elküldtem vagy 5*:-)
Ha nem ment át akkor dobd át a telcsiszámod.
Kösze
Ahogy mondod,5X
Írtam vissza,de nekem is vacakolt.Biztos ami biztos itt a számom.
06306166088
Totya írta:sziasztok ez a 7 nagyon pechszériás nálam:( sajnos tegnap beledirrentettek a kocsiba hátulról ,hátsó lökös+ bal sárvéd? és a hátfal is kapott:(:(:( a mai nap folytatódott a pechszériám és kb 110 nél felnyílt a motorháztet?m nem tom h történhetett....
Szal akinek esetleg van eladó Bontott Motorházetet?je e9 liftbeckhez az kérem jelezze el?re is köszönöm üdv mindenkinek : Totya
keresek csomagtér teleszkópokat! Sajnos megadta magát és hátbacsapós giótinként üzemel!
Layosh a Gti-ből eladó vagy más donor autóból is szívesen veszek!
Köszi előre is!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Totya írta:a kis méhecskémbe keresek elsőüléseke, a mostaniak nagyon kivannak:( nem baj ha van rajt szakadás úgy is elvinném kárpitoshoz!
szerkezetileg legyen jó
Szia!
Nekem van,holnap megnézem milyen állapotuak.
Totya írta:a kis méhecskémbe keresek elsőüléseke, a mostaniak nagyon kivannak:( nem baj ha van rajt szakadás úgy is elvinném kárpitoshoz!
szerkezetileg legyen jó
Szia!
Én már eladtam őket egy összkerekes kombiba. Pedig gerinctámaszos volt. Ha netán abba mégsem jó és BJani nem jön össze, te vagy az első helyen. Még Zed Zolinak van tartalékba hasonló kárpitos mint a te gyárid.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Én már eladtam őket egy összkerekes kombiba. Pedig gerinctámaszos volt. Ha netán abba mégsem jó és BJani nem jön össze, te vagy az első helyen. Még Zed Zolinak van tartalékba hasonló kárpitos mint a te gyárid.
köszöntem
választ majd csak pénteken tok írni mert este megyek Kecskemétre és csak pénteken jövök haza
szerkezetileg legyen jó
Szia!
oh köcönöm szépen
Nah megnéztem,van 3 db-is2jobb 1bal.A balos kárpitja kuka.A szerkezet ok.
Mint már tudjátok a suli lehúzott rendesen. Így pár alkatrészemt?l megválok, ha gondoljátok. F?ként E9, de van E8, KE25, fékek... Hívjatok vagy írjatok bátran.
Ablakok, lámpák, ajtók beltér m?anyagok, hátsó ülések, futóm?alkatrészek, egyszóval szinte minden.
Ami talán kapós lehet : 1.6os kormány. a 3 küll?s kivitel. 4000.-
CindR még az E8ába is fabrikált ilyet
Nem akarok keresni senkin sem, akik ismernek tudják, hogy nem kértem horror árakat eddig semmiért, s?t ingyen is szórtam jópár dolgot. Nem is adnám el ezeket, de nagyon nem jó érzés, ha egy fél literes ásványvizet sem tudsz néha venni magadnak. Úgyhogy most dolgozok és gy?jtögetek!
Nos EE90esek? Valakinek?
(ma megörököltem Paradoxtól az E9 Haynes könyvet. Köszönet érte Így már van E8 és E9 service manualom is. Nem tudom minek, mert nem sokat forgatom, de azért 1-2 adatként jól jön Ha kell valakinek valami adat bel?le szóljon. Talán be is scannelek pár oldalt!)
Matyi!
Jobb tükör, kormány viszem és, ha van egy jobb 1es kilincsed akkor azt is!
Ha felébredtél hívlak!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem