Elolvastam a cikket, csalogató, célpontként bejelöltem.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Frool írta:Elolvastam a cikket, csalogató, célpontként bejelöltem.
akkor azt nem is mondom,hogy európai minõségû szerpentineken lehet csak odajutni..csak 1-2,néhol 3ban...:D:D:D:D imádom a helyet...a bejáratnál van egy olyan placc,mint krályrét...ugyanaz..rét+patak+parkoló+tûzrakóhely,mellette a strand...tutkó kis találkozós sátorozós hely...
Nem klubos célpontként "raktároztam" el, mivel a többségnek túl messze lenne.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
bepi81 írta:Nagyon fankó helyen voltatok!!! Gyönyörû, imádom az ilyen halyszíneket.
El kéne mennünk nekünk is ide, legalább kicsit összeszknék az újdonsült szerzeményemmel: Nikon D5100 + 18-55 VR kit...
...a Canon (EOS600D) ezt a csatát nálam elvesztette, de a háború még nem dõlt el...
Nem csak nálad, a D5100 jobbnak tûnik, fõleg ha a video is fontos és nincs kéznél egy RED
Elég részletesen összevetettem a két modellt, és azt kell, hogy mondjam, tulajdonképpen tudásuk alapján (már amit ki is használ az ember belõlük) pariban van egymással a két gép. Van, amiben a Canon jobb egy értékkel, van, amiben a Nikon. A kiegészítõk ára szinte azonos. Ellenben számomra zavaró volt, hogy mindezek ellenére a Canon 12.000Ft-tal drágább... Tulajdonképpen EZ döntötte el a versenyt, nem láttam indokoltnak ezt a különbséget és nem is voltam hajlandó megfizetni...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE