Autós nyílt napok, versenyek - Hungaroring, Pannoniaring...
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

quote="bepi81"]Arról lehet már tudni infót, hogy a nyomvonalat érinti-e a változtatás (az újraaszfaltozáson kívül)?[/quote]
Az elsõ elképzelések szerint úgy volt, hogy hozzáépítenek, (születtek is ákom-bákom rajzok) aztán kiderítették, hogy arra nincs elég pénz. Remélem ma azt is megtudjuk, hogy ha lesz átalakítás akkor az alatt mit kell érteni.
Az elsõ elképzelések szerint úgy volt, hogy hozzáépítenek, (születtek is ákom-bákom rajzok) aztán kiderítették, hogy arra nincs elég pénz. Remélem ma azt is megtudjuk, hogy ha lesz átalakítás akkor az alatt mit kell érteni.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta:
Mesélj! Mik a tapasztalatok, kanyarsebességek, köridõk, végsebesség? Milyenek voltak slick-ek? Mennyire volt "elég", hozzá a futómû?[/quote]
Az autó tökéletesen mûködött, futómû nagyon jó, slik is nagyszerûen viselkedett. Az elsõ etapban 1 tiszta köröm volt, akkor tudtam 2.40.675 öt menni, ez racecrhonoval mérve, második etapon nem volt tiszta köröm, harmadik etapon egyedül mentem ekkor több körön keresztül nem tartott fel senki és nekem sem kellett senki elengedni , viszont ekkor nem volt bent a mérõmûszer, szerintem megvolt a jobb idõ is..... 4dik etapon szintén nem volt tiszta kör, utolsó 4 körben átadtam Szutinak a kormányt, kapásból ment 2.44 et , még ugy is hogy elment a szervó.....
Az autóban több van ez biztos, lehet bennem is.... de úgy nehéz hogy az erõs autok egyenesben otthagynak, féktávon meg beesnek mellém, elém és feltartanak.
Végsebességet passzolom, mert joval kisebb kerék volt fent, mint a gyári átmérõ így nem mérvadó a km óra által közölt adat.
Szerinted is?bubidisc írta:Érdekes. Én is ilyen idõket mentem anno az E11-el. Így tovább! Legközelebb viszont hagyj idõt, hogy körbesétálj. Biztos, hogy megismerkedhettél volna pár corollással.
Én is többet vártam magamtól és a géptõl is. Bár a nem mért 3dik etapban tuti volt jobb idõ, de vaktában nem dobálózok számokkal.
Amugy szerintem kicsi volt a slik is, szélesebb kellene ekkora súlyú kocsihoz, valamint az is zavaró hogy ha picit jobban kihasználom a pályát és rámegyek a rázókõre akkor elmegy a szervó.
2.35 öt tudnia kell a gépnek...
Körbesétálhatok/tam, de a pár corolla amit láttam mind össze vissza állt, tüzõ napon meg nem üldögélt benne a gazdája.....1000 embert meg nem szólitok le, hogy bocs Te vagy ennek vagy annak az autónak a tulaja.
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Jó volt nagyo a szombati nap! Meglepinek szántuk, hogy megjelenünk Ritával!Pacsker írta:A teljesség igénye nélkül:
- Zed Kris
- Attila
- ZDoman
- Pitya
- Szmöre
- Bubidisc
- Mdaemon + Közlekes
- BruceE9 + Rita
- TRD + Barbi
- RWD
- Baly
- Ati
- Szuti
- Aaron85
- Lasi
- Havazoo
- Fiszy
- Mozso
...
Lementünk a kettes kanyar külsõjére fotózni (persze a teleobit fent hagytam a kocsiba), kemény 2 percig álltunk is ott, mikor Bubidisc megminvitált minket gokartozni.
1500 volt egy menet, ami a pálya hosszát, minõségét és gokartok színvonalát tekintve igen csekély összeg.
Hamar verbuváltunk egy CCH csapatot és kezdetét vette a vérre menõ csata
ZDoman elõre bejelentette, õ mások testi épsége miatt nem veszi le a lábát a gázról. Nem hittem, hogy komolyan gondolja, de 40-50km/h-nál is Dodgemezni kezdett. Elsõ körben gyakorlatilag tekézett velem (én voltam a golyó), de mindig visszaelõztem, vagy a seggébe voltam. Nem ám csak kocc-kocc, hanem én segítettem neki bevenni a kanyarját és egyenesben is végig rámhúzott kormánnyal bõvítette a pálya szélességétEttõl függetlenül nagyon tetszett. és kb ugyanolyat mentünk (pár század különbség).
Második menetben nagy-nagy unszolásra Bubidisc is eljött velünk bizonyítani.
Ezúton szeretnék gratulálni neki és BruceE9-nek, hisz csodaszép idõket mentek. Marci talán 9 tizeddel is jobb volt nálunk. Legközelebb megyek a popótokban és lesek
ZDoman és én viszont annyira egyet mentünk, hogy hihetetlen. Az elsõ körtõl kezdve csata volt. Sportszerûtlenkedni ismét próbálkozott, amit visszavertem, onnantól viszont szép és látványos verseny lett belõle. Nagyon tiszta körünk nem volt, viszont így még Gokartot nem élveztem. Ahogy néztem a nézõk is imádták. A többiekre 2-4 kört vertünk, sokszor kanyarban két oldalról elõzve. Ráéreztünk nagyon. Én érzésre az elsõ menethez képest 15-20 %-al is jobbat mentem (jobb ívek, tempósabb kanyarok), mégis az idõeredmények alig 1 tizeddel többet mutattak, mint az elején. Betudtuk annak, hogy elõtte tankolták meg az összes gokartot. Érdekes...
A végén készült díjnyertes fotó az egymást elismerõ kézfogásrólNagyon jól éreztem magam.
A többi Toyota-s is szépet ment. Ahogy néztem a nagy átlaghoz képest ügyibbek vagyunk. Gratula! Ritának Max respect! Mentem utána fél kört és nagyon ügyes volt.
Pitya, ZDoman és Én végül a három hátsóssal méltóságteljesen kivonultunk a boxból. Õk csak élményautóztattak, én indultam haza. Maradtam volna, de dolog volt.
Elõször Matyit láttam meg, tényleg maga alatt volt, majszolta a kis nápolyit és csak ténfergett amikor odamentünk köszönni! Rögtön felvidult az arca, amikor Rita elmondta, hogy nem érzi, hogy az E9 számára problémás lene, sõt egyáltalán nem érzi, hogy a kocsival bármilyen problémája lenne.
A gokart az én ötletem volt, bár nem kellett nagyon unszolni,.... nagyon jó volt, próbáltunk mi corollások egy futamon indulni és látszódott mindenki arcán, hogy nagyon összpontosít: Bubi elment elõtte a WC-re
Az elsõ futamon - életünkben elõször menve- még csak ismerkedtünk a pályával ZDomannal csaknem azonos köridõt mentünk: 33. 205 és ZDoman 33.211 sec.
Majd a második menetben Bubival meccseltünk egy jót! Sokáig élen haladva jött szorosan mögöttem Bubi, majd a lekörözéseknél a második gokartnál megpördültem
Lehet túl rámenõs voltam, de megkértem Pityát és ZDoman-t, hogy csak egy körre vigyenek már a hacsikkal, csak érezni a 30 éves technikát! Ritát ZDoman vitte, nagyon kedves volt õ is!
Pitya Lada tolókerekes egyenes fogazatú váltójával csalt egyenes vigyort és q----a a....st a számra, amikor mentünk egy kört a Hungaroringen kívül! Állat volt tényleg! Az a váltó hang és az a kuplung nélküli váltás, a váltási sebesség és a hang mellé! Komolyan ezt mindenkinek hallani kell! Külön köszönet Pityának az élményért! Nagyon nagyon nagy élmény volt! Nagyon sokan felkapták a fejüket, ahogy mentünk és amilyen hanggal mentünk! Még most is vigyorgok, ha rá gondolok!
Köszönjük Pitya, köszönet ZDoman!
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Jaaa, nem rossz idõ az...én például Smarttal mentem 2:41-et, utcai gumikon...lasi írta:Mint irtam biztos volt jobb is, de a mért legjobbam annyi...... bekamuzni meg nem fogok 2.30 at.....
Azt azért ne felejtsétek el hogy ez majdnem 13 mázsa, nem 900 kg
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Mivel, itt volt róla szó, ezért inkább ide rakom, természetesen áthelyezhetõ egy megfelelõbb topicba, ha a vezetõség úgy látja jónak:
Új versenypálya a Balaton mellett autó- motorversenyekre
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Tetszik a nyomvonala, ide azért kell kraft .....bepi81 írta:Mivel, itt volt róla szó, ezért inkább ide rakom, természetesen áthelyezhetõ egy megfelelõbb topicba, ha a vezetõség úgy látja jónak:
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó